Kopie Těhulky Brno 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5862
17.1.12 20:05

No já teda nevím, ale já myslím, že na porodním pokoji jseš vždycky sama. Já byla dvakrát na Obilňáku a každá rodička měla svůj porodní box se svým sociálním zařízením. Neplatila jsem nic. Platí se jen za nastandart - to je pokoj lépe zařízený a má vanu.

• načítám...
Lizzi
17.1.12 20:06

Pro dnešek to balím, ženy, přeji všem dobou klidnou noc :-)

• Upravit
5862
17.1.12 20:07
No tak já zatím trpím spíš nechutenstvím, chuť mám jen na ovoce a dneska mě přepadla strašná chuť na jitrnici se zelím. 8o Sladké teď taky moc nemusím, ač normálně jsem závislá na čokoládě. :think:
Kullysek píše:
vůbec netuším co tam mám ale pořád jím hrozně sladký ale až přehnaně a to prej je holka tak nevím :roll:
  • načítám...
94
17.1.12 20:07
Lizzi píše:
já mám taky záchvaty žravky, ale i záchvaty nechutenství. včera jsem nesnědla skoro nic a dnes jsem měla tak strašně chuť na palačinky, že jsem si je hned po příchodu od dr musela udělat a teď se cpu sušeným ovocem :-D
jinak porodnici Bohunice vůbec neznám. trochu mě odstrašuje, že to je takovej kolos..

No mě taky ale uvidím asi si to všechno projdem a uvidíme co kde nabízejí :-) Já jsem plašan a bojím se porodu jak čert kříže, takovou šílenou pacientku tam ještě neměli jaká budu já :mrgreen:

• načítám...
94
17.1.12 20:08
Lizzi píše:
Pro dnešek to balím, ženy, přeji všem dobou klidnou noc :-)

Dobrou Lizzi :mavam:

• načítám...
1570
18.1.12 07:58
Kullysek píše:
vůbec netuším co tam mám ale pořád jím hrozně sladký ale až přehnaně a to prej je holka tak nevím :roll:

Tak to je blbost mi budeme mít holčičku a já sladký nemužu ani vidět, minule jsem si na chut otevřela Disko sušenky a snědla jsem tři kolečka a už se mi zvadal žaludek:)Já mám spíš žravost na kozí sýry, zeleninu, ovoce a slaný:)Ale při klucích se prý hodně mlsá :think: no ikdyž každý těhotenství je individuání a neřeš pohlaví, to přece není to nejduležitější hlavně aby byl prcek zdravej:)

Příspěvek upraven 18.01.12 v 08:04

• načítám...
1570
18.1.12 08:02
katsha píše:
No já teda nevím, ale já myslím, že na porodním pokoji jseš vždycky sama. Já byla dvakrát na Obilňáku a každá rodička měla svůj porodní box se svým sociálním zařízením. Neplatila jsem nic. Platí se jen za nastandart - to je pokoj lépe zařízený a má vanu.

Moje kamarádka sousedka rodila na Obilnáku i v Bohunicích a s Obilnákem byla spokujená 100× víc, protože se k ní chovali hezky všechno ji vysvětlili a dokonce ji ani nestříhali hráz:)V Bohunicích je velikej nával, dlouho se tam čeká na všechny vyšetření, personál protivnej a zmršili ji tam šití hráze po prvním porodu :roll: já jsem tam chtěla taky protože se mi to líbilo jako vybavení a nové, ale jestli je to tak jak slýchám od lidí tak reději ten Obilnák…

• načítám...
5862
18.1.12 14:39

Já byla taky s Obilňákem spokojená, jak s porodním, tak s novorozeneckým oddělením. Ale je pravda, že ty pokoje na novorozeneckém jsou dost zastaralé a záchody a sprchy jsou společné na chodbě, ale já jsem docela nenáročná, takže mi to nevadí. Jak je to v Bohunicích, nevím. :nevim: Já půjdu asi zase na Obilňák.

• načítám...
94
18.1.12 15:55

Já právě ještě nevím kam půjdu, jsem docela plašan a hrozně se bojím porodu :roll: tak bych byla ráda aby tam byly sestry a personál trošku hodní. Hodně jsem slyšela, že maminky nadávají. Tak se rozhoduju..

• načítám...
Lizzi
18.1.12 16:25

Já bych ráda šla k Milosrdným. Je to tam takové rodinné, všichni mi to doporučují :-)

• Upravit
1570
18.1.12 17:03

Já asi pujdu na ten Obilnák, starší zachody a společný sprchy mě až zas tak nevadí a když se zadaří a budu si moct dopřád „nadstandartní“ jednolužkový pokoj budu ráda :mrgreen: Obilnák je velká porodnice a v případě že bude problém tak aspon budu mít jistotu že mi tam malou nechají a nebudou ji nikam převážet:)

• načítám...
5862
18.1.12 19:42

Jo taky jsem vybrala Obilňák mimo jiné kvůli té novorozenecké jipce, naštěstí nebyla potřeba.
Ale nadstandart já asi nebudu chtít, já jsem naopak byla ráda, že si můžu s někým pokecat. Poprvé jsme byly na pokoji jen dvě, podruhé tři. Sice jsem se tři dny nic moc nevyspala, ale na nadstandardu bych se nudila. Sice tam je výhoda, že jsou neomezené návštěvy, ale manžel by tam stejně nemohl s námi být, když bude hlídat holky.

• načítám...
5862
18.1.12 19:45

Na Milosrdné jsem slyšela buď výraznou chválu, nebo naopak dost silné nadávky. Takže asi záleží, koho tam člověk zrovna zastihne. Ale pokud bych si měla vybrat mezi Milosrd. a Bohunicemi, tak jednoznačně Milosrdní, i vzhledem ke vzdálenosti od našeho bydliště.

• načítám...
94
18.1.12 19:52

tak to já teda k Milosrdným nepůjdu, to raději budu rodit doma… Před půl rokem mi tam umřel strejda, :,( jen k vůli tomu, že mu zanedbali péči. V podstatě ho nechaly udusit.. Porodnice asi bude něco jinýho ale já už z tohodle důvodu tam nepůjdu. Já slyšela na ně jen samou hrůzu :?

• načítám...
5862
18.1.12 20:14

Tak to je hrůza, to je mi líto :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová