Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kalla1412 píše:Kullysek píše:Fůůha, a to bylo nějak zamaskované? jak to, že jste si toho nevšimli? To bývá cítt, vidět, ale někteří vychytralci to všemožně maskují jen aby to prodali a injetáž je draháKalla1412 píše:Ahoj no my bydlíme v domku a ukázalo se, že je celý podmáčený a je tu plíseň ale hodně, a tak když už se budem stěhovat hlavně k vůli mimi tak už chcem zase někde blizko BrnaKullysek píše:Ahoj Kullysku, vitem tě též, měla jsem teď fofr, tak jsem se odmlčela, to jsi tžýden přede mnou…proč po tak kratke dobe do zpet do brna? Jestli se muzuá teda zeptat
Ahojky já jsem byla z Řečkovic ale před třemi roky jsme se přestěhovaly do Černé hory u Blanska. Ale teď hledáme domeček v Brně zaseA jsem teď ve 21tt
![]()
Přesně tak nebylo to vůbec poznat
my jsme tu v pronájmu tak hledáme něco jinýho snad najdem rychle něco než se prcek narodí. Nemůže být v tomhle ![]()
Kullysek: ja myslela, že jste to koupili, to by mě omylo
My jsme taky v podnájmu, ted pujdeme do noveho a zatiom to všechno vypadá moc dobře, snad se nic nepotentí
Ale snad ne ![]()
Jinak s jedním prckem ok ale se 2 až třema prckama si to těhu nedovedu moc představit, mě je bezvadně celou dobu, ale kdyby ne..no uvidime za dva roky, jaka budu hrdinka ![]()
Tak ahoj holky vrátili jsme se včera z dovolené a ještě jsme byli pozváni známýma do hospody na jedno nebo dvě:)To teda manžel měl představu že tam budem od 6 a za dvě hodinky domů.Nějak se to zvrhlo a domů jsme se dostali až pulnočním rozjezdem ![]()
byli jste někde za sněhem? to jste se museli mít
manžel jede do Itálie na hory za týden, tak tady osiřím.. ale protože nelyžuju, tak mi to ani nevadí, spíš bych se podívala na hory jen tak někam, do přírody ![]()
my byli v Jeseníkách, sněhu hromady a ikdyž jsme byli ve tři rodiny,tak jak na potvoru všechny ženský těhule
![]()
my jsme byli dneska v Olomouci na svatým kopečku, moc pěkně tam je, akorát nebylo moc vidět.. ale výlet hezkej ![]()
tak a je to v pytli, celou dovolenou popíjím čajíky a super nic mi nebylo.V sobotu se známýma v hospudce poporvé po dlouhé době malou kofolu a hned je bolení v krku a bacily vyrazili mrchy do boje
![]()
pavoucica píše:
my byli v Jeseníkách, sněhu hromady a ikdyž jsme byli ve tři rodiny,tak jak na potvoru všechny ženský těhule![]()
Tak tomu říkám náhodička
Holky my jsme dřepěli doma, byla jsem od čt. z práce doma kvůli dost hnusnému nachlazení a teplotě, nechci to ted s malým přecházet, však mi ty 4 dny leženáí udělaly dobře, a jak
dneska mám velký UTZ ve 20tt, tak držte palečky, pak poreferuju:-)Pavoucica: tak hned do postele, hlavně to nepřechoď, kdyby se ti vyvalilo něco horšího…2 dny udělají svoje, věř mi. A brzo ze všechny i dětičky uzdravte ![]()
Kalla1412 píše:pavoucica píše:Tak tomu říkám náhodička
my byli v Jeseníkách, sněhu hromady a ikdyž jsme byli ve tři rodiny,tak jak na potvoru všechny ženský těhule![]()
Holky my jsme dřepěli doma, byla jsem od čt. z práce doma kvůli dost hnusnému nachlazení a teplotě, nechci to ted s malým přecházet, však mi ty 4 dny leženáí udělaly dobře, a jak
dneska mám velký UTZ ve 20tt, tak držte palečky, pak poreferuju:-)Pavoucica: tak hned do postele, hlavně to nepřechoď, kdyby se ti vyvalilo něco horšího…2 dny udělají svoje, věř mi. A brzo ze všechny i dětičky uzdravte
tak držím palečky ,my už to máme za sebou a dopadlo všechno na jedničku
Je to super že mimi zase uvidíš ![]()
tak se hlásím zpožděně ale přece po kontrole, měli jsme odpoledne včera fofr, byl u nás topenář, domácí…byla jsem v 8 ráda že jsem ráda
![]()
Dopadli jsme na jedničku,m áme potvrzeného chlapečka a dle dr. je všechno v naprotém pořádku, bez vad. Jsem moc ščastná, že je zdravý, je to fakt to nejdůležitější
Máme cca 450 g a teda statečně mě okopává, cítím to víc a víc. Byl mi pichválený čípek i množství plodovky tak jsem ráda, že jsem vzorná ![]()
Bolení v krku se mi kapánek lepší, ale zase do toho bolí hlava a ze všeho hned blinkám:(tak sem jenom na rohlíkách a bylinkovém čajíku.Ráda bych ležela, ale peču babičce k narozeninám dort:)
Já teda se zvracení naštěstí neměla zkušenost, malý byl vzorný, ale holky co na to trpěly doporučovaly si k posteli nachystat na ráno pár piškotů a ty sníst ještě před vstáním a hodně pít, já měla jen žaludek na vodě, taky nic moc
ale kolem oběda to přecházelo ![]()
Ahoj holky, Kallo gratuluju k chlapečkovi
máte už jméno?
Já jdu teďka z KO
bije, jsme 7+5 jen děloha je otočená dozadu, takže na fotceje jen malinká tečka, což je buď prckova hlavička nebo zadeček, bo je hodně vzadu a nějak divně otočený. No ale typla bych to na tu prdýlku
je to moje krev a já vystrkovala prdýlku už hodně od malička ![]()
Lizzi, do třetice gratulace ![]()
Kallo, taky super zprávy ![]()
Já se taky dočkala dnešní kontroly, vše je v pořádku, mimi měří 18,5 mm,
bije jako zvon, odpovídá 9. týdnu. 9.2. jdu na odběry a do těhotenské poradny, dostanu asi i průkazku. Fotku nemám, ale neva, hlavně když je vše v pořádku. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat