Kopie Těhulky Brno 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1570
18.1.12 20:26

N Obilnáku pokud nemusí tak ti ani hráz nenastříhnou:)Což známá co byla u Milosrdných tak nechtěla být nastřižená, ale nikdo se s ní o tom ani nebavil a stříhali ji a nikdo ji nic nevysvětlil:(tak nevím asi je to opravdu o lidech

• načítám...
94
18.1.12 20:29

no jo stát se může všechno a všude :-( já jen aby jste věděli co se tam taky občas děje.. Tak snad budem mít dobrou porodnici :roll:

• načítám...
5862
18.1.12 20:44

Mně na Obilňáku nestříhali hráz ani jednou, a ani jsem se nepotrhala, podruhé ani jeden steh :dance:

• načítám...
Lizzi
19.1.12 07:39

Docela šílený zprávy, já slyšela na Milouše jen samou chválu, ale je to o lidech, máte pravdu. Uvidím kterou porodnici mi taky doporučí doktorka. A holky, to nastřižení je nutné, nebo není, nebo kdy se to dělá? A nejsou z toho pak nějaké následky - třeba bolestivý sex, nebo zavádění tampónů.. jako prvorodička s tím nemám zkušennosti.. Navíc my s manželem jsme byli oba miminka přes 4 kg, tak mám strach, co budemem mít za cvalíka :-D

• Upravit
1570
19.1.12 07:55

Právě že nastřižení hráze se dělá pokud miminko jde špatně ven a hrozí že by se mohla hráz natrhnou.Natržená hráz se špatně šije:(A třeba známé to u Miloušu stříhali, ikdyž nechtěla byla tehdy prvorodička a těm se to většinou dělá „automaticky“Ikdyž jsem zase slyšela, že na Obilnáku pokud to není nutné tak nestříhají ani prvorodičkám:)Stříhání hráze prý nebolí, ale zase se muže najít někdo kdo zmrší šití a pak je s tím problém…Kamarádce to zmršili v Bohunicích:(Já z toho mám celkem strach, že by mě tam někdo šmikl:(

• načítám...
Lizzi
19.1.12 08:45

No právě, je to takový divný.. Samozřejmě chceme co nejmíň zásahů do těla..

• Upravit
5862
19.1.12 09:52

No na Obilňáku to fakt nedělají automaticky, protože jinak by mě stopro šmikli, malá měla skoro čtyři kila a velkou hlavu. No ale možná to bylo i kvůli tomu, že poprvé mě rodila známá, která tam dělala porodní asistentku. :nevim:
A podruhé to byl takový fofr, že by se to ani nestihlo (na dvě zatlačení byla dcera venku).

• načítám...
5862
20.1.12 18:10

Ahoj, kde je kdo ? Jak se máte ?
Já celkem dobře, zatím mně kromě únavy a nechutenství nic není.
Co budete dělat o víkendu ?
My asi v sobotu vyrazíme někam za sněhem, nejspíš někam k Novému Městu na Moravě, manžel s dcerami budou sáňkovat a já je budu fotit. V neděli chceme jít na na dvě výstavy na Špilasu - barbíny a Kuky se vrací. Snad se nám to bude líbit :nevim:

• načítám...
1570
20.1.12 21:30

Jé to já bych šla taky hned na nějakou výstavu:)Zítra odjíždíme brzo ráno na dovču tak se tu holky zatím mějte pěkně:) :mrgreen:

• načítám...
5862
20.1.12 22:04

A kam jedete ?

• načítám...
1570
21.1.12 08:05

Lázně-Lipová Jeseníky byli jsme tam loni na jaře a tak se nám tam líbilo že tam jedem i ted na lyže, já teda lyžovat nebudu, ale jede nás 6 dospělých 3 děti a dva psi tak si myslím že bude o zábavu postaráno:)mějte se tu holky hezky ;)

• načítám...
94
21.1.12 18:24

Ahoj holky, tak včera jsme byli na ultrazvuku a máme se moc dobře, a rostem jako z vody. Konečně už víme že budeme mít chlapečka a bude se jmenovat Filip :D

• načítám...
8594
22.1.12 09:00
Kullysek píše:
Ahojky já jsem byla z Řečkovic ale před třemi roky jsme se přestěhovaly do Černé hory u Blanska. Ale teď hledáme domeček v Brně zase :-) A jsem teď ve 21tt :)

Ahoj Kullysku, vitem tě též, měla jsem teď fofr, tak jsem se odmlčela, to jsi tžýden přede mnou…proč po tak kratke dobe do zpet do brna? Jestli se muzuá teda zeptat

• načítám...
8594
22.1.12 09:04
Lizzi píše:
já mám taky záchvaty žravky, ale i záchvaty nechutenství. včera jsem nesnědla skoro nic a dnes jsem měla tak strašně chuť na palačinky, že jsem si je hned po příchodu od dr musela udělat a teď se cpu sušeným ovocem :-D
jinak porodnici Bohunice vůbec neznám. trochu mě odstrašuje, že to je takovej kolos..

Mě to traky odstrašovalo, ale je pravda, že tam maji opravdu nejlepší péči, kdyby bylo něco s miminkem, já chtěla původně k Milosrdným, ale tam se něcosemele a oni hoi musi vezt jinam, to nechci riskovat :nevim: Takže nakonec asi Bohunice a kamaradfy s nimi maji dobre zkušenosti.

• načítám...
8594
22.1.12 09:05
Kullysek píše:
Lizzi píše:
já mám taky záchvaty žravky, ale i záchvaty nechutenství. včera jsem nesnědla skoro nic a dnes jsem měla tak strašně chuť na palačinky, že jsem si je hned po příchodu od dr musela udělat a teď se cpu sušeným ovocem :-D
jinak porodnici Bohunice vůbec neznám. trochu mě odstrašuje, že to je takovej kolos..
No mě taky ale uvidím asi si to všechno projdem a uvidíme co kde nabízejí :-) Já jsem plašan a bojím se porodu jak čert kříže, takovou šílenou pacientku tam ještě neměli jaká budu já :mrgreen:

Bojíš se? já se nebála do předvčerejška, a e zdál se mi sen o mém porodu a málem jsem ho v tom snu nepřežila, takže…JO, BOJÍM se…ale snad to přejde :mrgreen: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová