Kopie Těhulky Brno 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8594
22.1.12 09:08
pavoucica píše:
Kullysek píše:
vůbec netuším co tam mám ale pořád jím hrozně sladký ale až přehnaně a to prej je holka tak nevím :roll:

Tak to je blbost mi budeme mít holčičku a já sladký nemužu ani vidět, minule jsem si na chut otevřela Disko sušenky a snědla jsem tři kolečka a už se mi zvadal žaludek:)Já mám spíš žravost na kozí sýry, zeleninu, ovoce a slaný:)Ale při klucích se prý hodně mlsá :think: no ikdyž každý těhotenství je individuání a neřeš pohlaví, to přece není to nejduležitější hlavně aby byl prcek zdravej:)

Příspěvek upraven 18.01.12 v 08:04
My budeme mít kluka a já třeba nepocituju zadny chute a neni nic, co bych ted vyložene musela, nebo nemohla naopak ani citi, sladky teda ale asi fakt vioc nez driv, maso ale tež, ono je to den ode dne…a hodně teda mlíko, ztvarohy, jogurty, to mam pocit, že malej taha za pupeční šňůru ať mu tam něco šouponu, jaká je to vždycky velká chuŤ :roll: :mrgreen:
  • načítám...
8594
22.1.12 09:12
Kullysek píše:
tak to já teda k Milosrdným nepůjdu, to raději budu rodit doma… Před půl rokem mi tam umřel strejda, :,( jen k vůli tomu, že mu zanedbali péči. V podstatě ho nechaly udusit.. Porodnice asi bude něco jinýho ale já už z tohodle důvodu tam nepůjdu. Já slyšela na ně jen samou hrůzu :?

Ježiš to je hrozný, fuj, z toho já mám největší paniku, to že to já nezvládnu, z toho strach nemám, ale že tam někdo něco podělýá a malej nebo já to jakkoliv odser*e, z toho mám osipky, toho se opravdu bojím. :zed:

• načítám...
8594
22.1.12 09:25
Lizzi píše:
Docela šílený zprávy, já slyšela na Milouše jen samou chválu, ale je to o lidech, máte pravdu. Uvidím kterou porodnici mi taky doporučí doktorka. A holky, to nastřižení je nutné, nebo není, nebo kdy se to dělá? A nejsou z toho pak nějaké následky - třeba bolestivý sex, nebo zavádění tampónů.. jako prvorodička s tím nemám zkušennosti.. Navíc my s manželem jsme byli oba miminka přes 4 kg, tak mám strach, co budemem mít za cvalíka :-D

To víš že sou z toho následky, jestli ses někdy poranila při sexu, tak takhle njak podobě, nástřih se u nás v ČR naužívá, dělá se to, když si dr. myslí, že tvá kůže zavazí miminku v příchodu na svět, nebo si myslí, že se natrhneš a to je horší, ale zase se to lépe prý hojí, bolí to pak při sezení, a zahojí se to, ale trvá to, někomu to při sexu vadí, někomu ne…ale je určo lepší bez natržení i nástřihu :-) ;)

• načítám...
8594
22.1.12 09:27
Kullysek píše:
Ahoj holky, tak včera jsme byli na ultrazvuku a máme se moc dobře, a rostem jako z vody. Konečně už víme že budeme mít chlapečka a bude se jmenovat Filip :D

Jeee, Kuly gratuluju ,to posílíš naši klučičí partu, my čekáme Mikuláše :-)

• načítám...
94
22.1.12 12:20
Kalla1412 píše:
Kullysek píše:
Ahojky já jsem byla z Řečkovic ale před třemi roky jsme se přestěhovaly do Černé hory u Blanska. Ale teď hledáme domeček v Brně zase :-) A jsem teď ve 21tt :)
Ahoj Kullysku, vitem tě též, měla jsem teď fofr, tak jsem se odmlčela, to jsi tžýden přede mnou…proč po tak kratke dobe do zpet do brna? Jestli se muzuá teda zeptat

Ahoj no my bydlíme v domku a ukázalo se, že je celý podmáčený a je tu plíseň ale hodně, a tak když už se budem stěhovat hlavně k vůli mimi tak už chcem zase někde blizko Brna :)

• načítám...
94
22.1.12 12:25

Šíleně se bojím porodu :( ale už se nemůžu dočkat až toho broučka našeho budu držet v náručí. Myslím, že to máme asi všechny stejný :-) V pátek na ultrazvuku paní doktorka řekla, že jsme krásní máme 25 cm, a 360g. :pankac: A srdíčko a mozek, no prostě všechny orgány v pořádku. Tak jsem si oddechla a jsem zase trochu klidnější. A to že bude chlapeček je obrovské plus k tomu :lol:

• načítám...
Lizzi
22.1.12 12:57

Gratuluju moc Kullysku :-) my jsme zatím jen malinká černá tečka na UZ :-D

• Upravit
94
22.1.12 13:03
Lizzi píše:
Gratuluju moc Kullysku :-) my jsme zatím jen malinká černá tečka na UZ :-D

Moc děkuju :) a ty jsi v kolikátém týdnu ?

• načítám...
Lizzi
22.1.12 14:16

já jsem 6+3 na KO jsem už byla a další mám 31.1. :-)

• Upravit
94
22.1.12 16:12
Lizzi píše:

je to je krásný, já v té době i když jsem už věděla že jsem těhotná tak jsem si to pořád neuvědomovala. Vlastně až do té doby než začal kopat :lol: Špatně mi moc nebylo a zvracela jsem jen asi 3× :)

• načítám...
8594
22.1.12 19:49
Kullysek píše:
Lizzi píše:
je to je krásný, já v té době i když jsem už věděla že jsem těhotná tak jsem si to pořád neuvědomovala. Vlastně až do té doby než začal kopat :lol: Špatně mi moc nebylo a zvracela jsem jen asi 3× :)

To já jsem si to uvědomovala, když jsem měla 14 dní celé dny pocit, že usnu i při chůzi a Lizzy, nechci děsit, ale začalo to tak kolem toho 7tt :-D Ale je to všechno krasne :mrgreen: Jinak jsem nezvracela a nebvalně mi chvuilku teda bylo, ale ted jak už roste bříško a začíná pomalounku kopa, tak už je to fajn, ale ty třeba ještě můžeš na koncert, já už ne…například :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
8594
22.1.12 19:50
Kullysek píše:
Kalla1412 píše:
Kullysek píše:
Ahojky já jsem byla z Řečkovic ale před třemi roky jsme se přestěhovaly do Černé hory u Blanska. Ale teď hledáme domeček v Brně zase :-) A jsem teď ve 21tt :)
Ahoj Kullysku, vitem tě též, měla jsem teď fofr, tak jsem se odmlčela, to jsi tžýden přede mnou…proč po tak kratke dobe do zpet do brna? Jestli se muzuá teda zeptat
Ahoj no my bydlíme v domku a ukázalo se, že je celý podmáčený a je tu plíseň ale hodně, a tak když už se budem stěhovat hlavně k vůli mimi tak už chcem zase někde blizko Brna :)

Fůůha, a to bylo nějak zamaskované? jak to, že jste si toho nevšimli? To bývá cítt, vidět, ale někteří vychytralci to všemožně maskují jen aby to prodali a injetáž je drahá :roll: :zed:

• načítám...
Lizzi
22.1.12 19:57

já jsem unavená teda fest už asi 14 dní.. musím si vždycky odpojedne zdřímnout, jinak odpoadnu v šest večer :-( Připadám si jak Kocour z Červeného Trpaslíka: „Když si za den několikrát neschrupnu, nemám pak sílu na hlavní spánek dne!“ :-D

• Upravit
5862
22.1.12 19:58

Já jsem si taky těhot. začla uvědomovat až, když mně rostlo břicho a cítila jsem mimčo. Teď mi to taky zatím nějak nedochází. Ale je fakt, že já nějaké extrémní stavy nemám, trochu nechutenství, občas se mi zvedne žaludek, jsem unavená, ale to se dvěma dětmi jsem byla i netěhotná. :nevim: Ale už se těším, až ucítím zase kopání miminka v bříšku, jako třetimatka by to mohlo být relativně brzy :srdce:

• načítám...
5862
22.1.12 20:00

Jé to já bych si taky odpoledne šla zdřímnout, akorát ty moje holčičky to jaksi nechtějí pochopit. Takže spíš si chvilku lehnu, pustím pohádky a snažím se aspoň chvíli relaxovat. ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová