Kopie Těhulky Brno 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1570
16.1.12 16:02
katsha píše:
Jé ahoj, já jsem taky ze Židenic. Kde přesně bydlíš ? Já na Hrozňatové.
pavoucica píše:
Jé tak to je super diskuze tohle mi tu chybělo:)Já čekám na své první miminko ted jsem 21tt + nějakej den bude to holčička .Jsem ze Židenic a bude mi za dva týdny 26:)no už sem stará:)a ráda bych taky zašla na čajík s někým kdo je na tom podobně jako já:)

já bydlím na Václavkově první ulice přes hlavní silnici po levé straně minutka chůze od Kauflandu:)

• načítám...
5862
16.1.12 16:04
Lizzi, ale to naštěstí dlouho na pracáku nebudeš, 8 týdnů před porodem můžeš nastoupit na mateřskou.
Lizzi píše:
Jinak v práci mi končí smlouva teď na konci června, takže pak pravděpodobně pracák.. Rodit bych měla v polovině září. Zítra jdu poprvé na kontrolu :-)
  • načítám...
5862
16.1.12 16:07
Jé, tam chodíme často, na Myslbekove máme dětskou lékařku. A kam chodíš na gyndu?
pavoucica píše:
já bydlím na Václavkově první ulice přes hlavní silnici po levé straně minutka chůze od Kauflandu:)
  • načítám...
5862
16.1.12 16:07

Jo a ještě na Filipínského bydlí moje sestra, to je taky kousek…

• načítám...
1570
16.1.12 16:08
katsha píše:
A k tomu věku, holky jste mlaďounké, co mám říkat já se svými 33.
Já mám hodně kamarádek s dětmi a většina porodila první dítě až kolem 30. roku, nejmladší měla tuším 26, takže ten váš věk je akorát, spíš si myslím, že budete v porodnici mezi mladšími. :jazyk:

No k tomu věku:)třeba moje všechny bývalé spolužačky z učnáku už mají děti minimálně 2 rok staré některé už i druhé, tak někdy mám pocit že sem se opozdila, ale zase nadruhou stranu jsme si s manželem užili spoustu nádherných dovolených a měli jsme dost času si zvyknout jeden na druhého a zkusit si jestli je ten náš vztah opravdu funkční :roll:

• načítám...
1570
16.1.12 16:09
katsha píše:
Jé, tam chodíme často, na Myslbekove máme dětskou lékařku. A kam chodíš na gyndu?
pavoucica píše:

Na gyndu jezdím až k Semilasu…

• načítám...
5862
16.1.12 16:21

No to jo, je jasné, že kdybych se sešla se spolužačkami se základky, že budu mezi těmi, které mají mladší děti. Ale z gymplu je ještě asi polovina holek bezdětných (bylo nás patnáct holek ve třídě). Dvě děti mám jen já a ještě jedna holka. Většina nás šla na vysokou, pak si někteří dělali i postsgraduál a pak pár let praxe a těm to vychází až po 30.roce.
Já bych teda na jejich místě už na nic nečekala a dala se do toho, protože se už strašně zvyšuje riziko jednak neplodnosti, potratu, jednak i všelijakých vad u miminka. Já teda musím zaklepat, že my jsme s otěhotněním naštěstí problémy neměli, vyšlo to dvakrát napoprvé a jednou napodruhé.A ani žádné další problémy v těhot. nebo při porodu nenastaly. A tak se bojím, abych si to nevyžrala teď.

Příspěvek upraven 16.01.12 v 16:28

• načítám...
1570
16.1.12 16:25

No ze základky ani nevím tam těch mamin moc není, ale z učnáku patřím mezi ty poslední co děti ještě nemají a i naši přátelé všichni mají děti a my teprve první, ale to nevadí:)o to víc se na to těšíme

• načítám...
5862
16.1.12 16:28

A kde jsi byla na učňáku ?

• načítám...
Lizzi
16.1.12 19:22

Pavoucice, nechodíš náhodou k Dr. Chrenkové na Tylovu? Já totiž jo a jdu tam zítra :-D To by byla dobrá náhodička!

• Upravit
1570
16.1.12 21:52

No já jsem původně z Kroměříže, jsem sem se přistěhovala před 5 a pul lety za svým už nynějším manželem:)

• načítám...
1570
16.1.12 21:54
Lizzi píše:
Pavoucice, nechodíš náhodou k Dr. Chrenkové na Tylovu? Já totiž jo a jdu tam zítra :-D To by byla dobrá náhodička!

Já chodím k paní doktorce Medunové.)je to v Králově poli a klinika se jmenuje Laurea:)

• načítám...
8594
17.1.12 08:48

Teda holky, vy jste se rozjely, tak k tématům :mrgreen:
Ze základky jsem jednaz prvních, z 15ti holek tak 4tá, ale máme tam i maminku, která teď zároveň se mnou čeká už třetí a je stejně stará jako já, její provní dcera už je ve 2 třídě :-) pospíšili si :-) Hodně holek ještě školu a cestovat, ale jak jste psaly, po té 30 už není na co čekat, já jsem stejně jako Lizzy nechtěla prvního prcka ve 30, to je prostě hrozně pozdě :nevim: Pro mě teda.
Moc držím palečky na kontroly, at je videt :srdce: a nejsou žádné nepříjemnosti, já jdu na KO až za 2 týdny a už aby to bylo :dance:
Bydlení: já jsem bvydlela na Filipínského v podnájmu, od té doby jsem vlakůmodolná :twisted: Židenice jsou od Slatiny kousek a vy to k sobě máte ještě blíž, moje sestra bydlí u dělňáku, tak to nebudu mít nikam daleko :palec:
Lizzie, to tě pode mě nechá doktor doma, to je absurdní jít na pracák žádat o práci v 7 měsíci :zed:

• načítám...
Lizzi
17.1.12 10:48

já doufám, že to nějak rozumně dopadne :-) pokud bych nastoupila 8. týdnů předporodem na mateřskou tak by to byla na pracáku fakt ani ne měsíc.. :-D

• Upravit
1570
17.1.12 12:10

Holky máte doma někdo kočku nebo psa?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová