Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
pavoucica píše:
Holky máte doma někdo kočku nebo psa?
katsha píše:
Jojo, má máme tři kočky, teda vlastně jednu kočku Sáru a dva kocoury - dvojčata Pata a Mata. Bude jim pět let a jsou to naši mazlíci
pavoucica píše:
Nebojíš se Toxoplazmozy nebo že by mohli děti něco chytnout?Ono asi záleží na tom jestli jsou dama v bytě nebo mají volný přístup do zahrady…
Ahojky
odkud jsi z Brna a jak dlouho jsi těhotná? Já jsem z Vinohrad a jsem 5+5 ![]()
Ahojky já jsem byla z Řečkovic ale před třemi roky jsme se přestěhovaly do Černé hory u Blanska. Ale teď hledáme domeček v Brně zase
A jsem teď ve 21tt ![]()
Jo do Brna se člověk rád vrací
já tu žiju od 18 a neměnila bych
Teď jsme s manželem koupili byt a pořizujem si i novýho člena rodiny
Tak to už jsi pokročilá těhu, to už musí být pohoda, máš to jisté! Víš, kde budeš rodit?
zrovna dnes jsem řešila bolesti břicha, a jsem taková nervozni z toho ale nemělo by to nic vážného být. V pátek jdeme na ultrazvuk a dozvíme se pohlaví:-) Hrozně se těším ale bojím se aby bylo všechno v pořádku, srdíčko atd…
Neboj se, všechno bude OK, kdyby nebylo, tělo by se ozvalo! A koho si myslíš že tam máš? ![]()
Ony jsou domácí, venku nikdy nebyly, jsou očkované na všechno, co jde. Navíc manželova sestra je veterinářka, takže víme, že jsou zdravé. To spíš chytne dcerka něco venku, osahá kdeco ![]()
pavoucica píše:katsha píše:Nebojíš se Toxoplazmozy nebo že by mohli děti něco chytnout?Ono asi záleží na tom jestli jsou dama v bytě nebo mají volný přístup do zahrady…
Jojo, má máme tři kočky, teda vlastně jednu kočku Sáru a dva kocoury - dvojčata Pata a Mata. Bude jim pět let a jsou to naši mazlíci
pavoucica píše:
No ještě jsem to tak moc neřešila ale asi bych chtěla do Bohunic, dá se tam na porod pronajmout pokoj a jsi tam sama. Je to se sprchou a záchodem a nestojí to moc. A navíc jsou tam dobří ![]()
vůbec netuším co tam mám ale pořád jím hrozně sladký ale až přehnaně a to prej je holka tak nevím ![]()
já mám taky záchvaty žravky, ale i záchvaty nechutenství. včera jsem nesnědla skoro nic a dnes jsem měla tak strašně chuť na palačinky, že jsem si je hned po příchodu od dr musela udělat a teď se cpu sušeným ovocem ![]()
jinak porodnici Bohunice vůbec neznám. trochu mě odstrašuje, že to je takovej kolos..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, žádné zvířátko teď nemáme, ale měli jsme fenku labradora.
je ještě brzy. No a taky mám prý dělohu fyziologicky víc vzadu, tak docela dlouho trvalo, než bylo něco vidět. Vyšetřovala mě docela dlouho a úplně jsem cítila ten ultrazvuk v děloze, nic příjemnýho teda.. další KO za 14 dní 
Jinak jsem holky po první kontrole a viděla jsem gestační váček, na