Kopie Těhulky Brno 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1570
31.1.12 21:28

já jdu konečně zase za dva dny na kontrolu tak uvidím po měsíci malou:)

• načítám...
8594
2.2.12 07:40
pavoucica píše:
já jdu konečně zase za dva dny na kontrolu tak uvidím po měsíci malou:)

To je vždycky krásný, že, já se na to taky moc těším, ale co malinkej kope už se tolik nebojím každé KO. My jdeme až na konci měsíce a potom hned na cukrovku, na to jsem zvědavá :nevim: Někdo straší, někdo říká, že to nic není…tak nevím

• načítám...
94
2.2.12 11:05

ahoj holky, já jdu na cukrovku taky tento měsíc, teda čtu , že někdo straší ale čím ? to berou jen krev ne ? 8o

• načítám...
8594
2.2.12 14:26

No to Kully právě že ne…to je zátěžový test, kdyby to byla jen krev, vezme ti ji sestra a nemusíš do centra, že jo ;) Prý musíš vypít tu glykemickou srajdu ze které se spoustě holek dělá :poblion: a až pak po nějaké době (jedna kočka psala 3h ale to mi příjde divné) ti berou krev a moč myslím, a nesmíš od půlnoci jíst, kouřit a myslím že ani pít ne…já se objednám snd na 5 na ráno, bez pití nevydržím :zed: :zed: :zed: Ale to jsem SLYŠELA, jak to opravdu je… :nevim:

• načítám...
Pavoucice.L
2.2.12 15:49

já dneska dostala u paní doktorky taky papíry na zatěžovej test na cukr, objednám se tam abych mohla jít s manželem v jeho volnu, sama to nedám ze sladkýho se mi dělá zle, a na papíru co jsem dostala taky píšou že to rvá 3 hodiny :( .....a jíst se opravdu nesmí a pít jenom neslazenej čaj nebo bublikovou minerálku bez chuti ach jo 8o už ted při té myšlence se mi dělá zle

• Upravit
94
2.2.12 17:46

Ježíšku na křížku :( no tak to se asi taky :poblion: na lačno vypít nějakou sladkou věc to nedám… Přítel říkal, že pujde se mnou no ale stejně teda to asi bude hnus :-(

• načítám...
1271
2.2.12 18:12
pavoucica píše:
katsha píše:
Jé, tam chodíme často, na Myslbekove máme dětskou lékařku. A kam chodíš na gyndu?
pavoucica píše:
já bydlím na Václavkově první ulice přes hlavní silnici po levé straně minutka chůze od Kauflandu:)
Na gyndu jezdím až k Semilasu…

Nechodis nahodou k Lence Lustigove?

• načítám...
Pavoucice.L
3.2.12 06:39

Nene já chodím k paní doktorce Medunové:) Laurea se jmenuje ta klinika, hned vedle ordinace mojí doktorky dělají plastickou chirurgii:)někdy je to zajimavé pozorovat jak tam sedí ženské co by člověk řekl, že plastiku nemají zapotřebí :nevim:

• Upravit
Pavoucice.L
6.2.12 07:07

na zatěžový test jsem se objednala na tuhle středu, jde se mnou manžel, sama bych to asi nedala, už ted se bojím že se jim tam pozvracím :roll:

• Upravit
8594
6.2.12 09:28

Já se na ten test budu objednávat až na březen, to budu v tom rozmezí 24-28..mam z toho trochu strach, ne z toho testu ale z výsledku, já totiž sladké normálně netěhotná vůbec nejím, protože se mi z něj dělá zle (jsem ospalá, mám žízeň, není mi po něm dobře) takže je možné, že mám problém s cukrem normálně a že ho má i teď..no uvidíme jak to dopadne..holky, jste pro, abychom poč¨kali ještě tak měsíc, jestli se k nám někdo ještě nepřidá a já bych pk pro nás založila uzavřenou diskuzi, co vy na to?

• načítám...
5862
6.2.12 11:32

Kallo, klidně tu uzavřenou diskusi založ, já jsem pro.

• načítám...
Pavoucice.L
6.2.12 13:49

Jako uzavřenou diskuzi jenom pro brnačky???

• Upravit
8698
6.2.12 21:11

Ahoj holky múžu medzi Vás? ráda se pripojím :mavam:

• načítám...
8594
8.2.12 08:25
Pavoucice.L píše:
Jako uzavřenou diskuzi jenom pro brnačky???

No prostě pro nás, které se tu spolu bavíme, protože ne uplně všechno chce člověk řešit se všema. A kdokoliv si nás pak najde později a bude sechtít přidat, napíše , že k nám chce a my ho příjmeme, to není problém, jen aby to bylo takové soukromější :-)

• načítám...
8594
8.2.12 08:26
Hana89 píše:
Ahoj holky múžu medzi Vás? ráda se pripojím :mavam:

Jinak vítám Tě Hani, napiš nám „jak jsi na tom“, teda od kud jsi, co a kdy čekáte pokud už víš, nějaké podrobnosti, jsem zvědavé ženské (já teda určitě :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová