Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já jdu konečně zase za dva dny na kontrolu tak uvidím po měsíci malou:)
pavoucica píše:
já jdu konečně zase za dva dny na kontrolu tak uvidím po měsíci malou:)
To je vždycky krásný, že, já se na to taky moc těším, ale co malinkej kope už se tolik nebojím každé KO. My jdeme až na konci měsíce a potom hned na cukrovku, na to jsem zvědavá
Někdo straší, někdo říká, že to nic není…tak nevím
ahoj holky, já jdu na cukrovku taky tento měsíc, teda čtu , že někdo straší ale čím ? to berou jen krev ne ? ![]()
No to Kully právě že ne…to je zátěžový test, kdyby to byla jen krev, vezme ti ji sestra a nemusíš do centra, že jo
Prý musíš vypít tu glykemickou srajdu ze které se spoustě holek dělá
a až pak po nějaké době (jedna kočka psala 3h ale to mi příjde divné) ti berou krev a moč myslím, a nesmíš od půlnoci jíst, kouřit a myslím že ani pít ne…já se objednám snd na 5 na ráno, bez pití nevydržím
Ale to jsem SLYŠELA, jak to opravdu je… ![]()
já dneska dostala u paní doktorky taky papíry na zatěžovej test na cukr, objednám se tam abych mohla jít s manželem v jeho volnu, sama to nedám ze sladkýho se mi dělá zle, a na papíru co jsem dostala taky píšou že to rvá 3 hodiny
.....a jíst se opravdu nesmí a pít jenom neslazenej čaj nebo bublikovou minerálku bez chuti ach jo
už ted při té myšlence se mi dělá zle
Ježíšku na křížku
no tak to se asi taky
na lačno vypít nějakou sladkou věc to nedám… Přítel říkal, že pujde se mnou no ale stejně teda to asi bude hnus ![]()
pavoucica píše:katsha píše:Na gyndu jezdím až k Semilasu…
Jé, tam chodíme často, na Myslbekove máme dětskou lékařku. A kam chodíš na gyndu?pavoucica píše:
já bydlím na Václavkově první ulice přes hlavní silnici po levé straně minutka chůze od Kauflandu:)
Nechodis nahodou k Lence Lustigove?
Nene já chodím k paní doktorce Medunové:) Laurea se jmenuje ta klinika, hned vedle ordinace mojí doktorky dělají plastickou chirurgii:)někdy je to zajimavé pozorovat jak tam sedí ženské co by člověk řekl, že plastiku nemají zapotřebí ![]()
na zatěžový test jsem se objednala na tuhle středu, jde se mnou manžel, sama bych to asi nedala, už ted se bojím že se jim tam pozvracím ![]()
Já se na ten test budu objednávat až na březen, to budu v tom rozmezí 24-28..mam z toho trochu strach, ne z toho testu ale z výsledku, já totiž sladké normálně netěhotná vůbec nejím, protože se mi z něj dělá zle (jsem ospalá, mám žízeň, není mi po něm dobře) takže je možné, že mám problém s cukrem normálně a že ho má i teď..no uvidíme jak to dopadne..holky, jste pro, abychom poč¨kali ještě tak měsíc, jestli se k nám někdo ještě nepřidá a já bych pk pro nás založila uzavřenou diskuzi, co vy na to?
Pavoucice.L píše:
Jako uzavřenou diskuzi jenom pro brnačky???
No prostě pro nás, které se tu spolu bavíme, protože ne uplně všechno chce člověk řešit se všema. A kdokoliv si nás pak najde později a bude sechtít přidat, napíše , že k nám chce a my ho příjmeme, to není problém, jen aby to bylo takové soukromější ![]()
Hana89 píše:
Ahoj holky múžu medzi Vás? ráda se pripojím
Jinak vítám Tě Hani, napiš nám „jak jsi na tom“, teda od kud jsi, co a kdy čekáte pokud už víš, nějaké podrobnosti, jsem zvědavé ženské (já teda určitě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat