Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, kde bydlíš v Praze 2? Taky jsem z Prahy 2 a hledám kamarádku na procházky, bydlíme kousek od Vyšehradu, mám skoro 6-měsíčního Martínka.
@Misuleska Ahoj, kde bydlíš v Praze 2? Taky jsem z Prahy 2 a hledám kamarádku na procházky, bydlíme kousek od Vyšehradu, mám skoro 6-měsíčního Martínka.
Já tu procházku vidím až bude lepší, tohle počasí je děs.. s kočárkem to nemá smysl ![]()
@Cizrna
No, to je síla!! Tam taky jezdím okruhy docela často. ![]()
@barcati Ahoj! Bydlím taky kousek od Vyšehradu. Mám čtyřměsíčního chlapečka, se kterým chodím ven každý den, takže kdybys chtěla, mohli bychom někdy vyrazit společně… Nebaví mě chodit ven jen sama:-)
@Misuleska Ahoj, už jsem psala i @barcati… Bydlím kousek od Vyšehradu, je mi 27 a mám čtyřměsíčního chlapečka. Ráda bych chodila na procházky i s někým dalším, ne jen sama:-)
Ahoj. Praha 9 Černý Most, rybnik Martinak? Mam 2m chlapecka a kocarkuju skoro denne. Piste soukromou zpravu
Ahoj,
je mi 32 let a mam 8 mesicni holcicku. Bydlime ve Stodulkach a rada bych se seznamila a pripojila na projizdky s kocarkem. Nejak mi ta samota nevyhovuje ![]()
Ahojky mamina z Prahy 10 vrsovic na prochazku s kocarkem? Moskevska
@hanickas2 Ahoj, bydlím v Nových Butovicích, mám chlapečka 7 měsíců a na procházky chodíme sami, nikoho s mimčem podobného věku neznáme. Tak jestli chceš, můžeme někdy vyrazit společně.
@hanickas2 píše
Ahoj,je mi 32 let a mam 8 mesicni holcicku. Bydlime ve Stodulkach a rada bych se seznamila a pripojila na projizdky s kocarkem. Nejak mi ta samota nevyhovuje
Ahoj, bydlíme v Řeporyjích a chodíme na procházky, většinou, do toho parku pod Lukama. Je mi 29 a malé princezně je 8,5 měsíce ![]()
Takže se rádi přidáme na procházky, protože mě to samotné korzování taky už moc nebaví ![]()
Tak se těšíme
![]()
@eveelina píše:
Ahoj, bydlíme v Řeporyjích a chodíme na procházky, většinou, do toho parku pod Lukama. Je mi 29 a malé princezně je 8,5 měsíceTakže se rádi přidáme na procházky, protože mě to samotné korzování taky už moc nebaví
Tak se těšíme![]()
ahoj, tak super budu moc rada, tak jen staci dat vedet az se budete chystat a ja se rada pripojim a seznamim se ![]()
tak nevim asi bude lepsi napsat sms nebo email?
Hanka