Maminky na procházky s kočárkem - Praha :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
21.2.13 14:14

Ahoj, kde bydlíš v Praze 2? Taky jsem z Prahy 2 a hledám kamarádku na procházky, bydlíme kousek od Vyšehradu, mám skoro 6-měsíčního Martínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.13 14:16

@Misuleska Ahoj, kde bydlíš v Praze 2? Taky jsem z Prahy 2 a hledám kamarádku na procházky, bydlíme kousek od Vyšehradu, mám skoro 6-měsíčního Martínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
23.2.13 14:23

Já tu procházku vidím až bude lepší, tohle počasí je děs.. s kočárkem to nemá smysl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
23.2.13 20:35

@Cizrna :potlesk: No, to je síla!! Tam taky jezdím okruhy docela často. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.2.13 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.2.13 13:49

@barcati Ahoj! Bydlím taky kousek od Vyšehradu. Mám čtyřměsíčního chlapečka, se kterým chodím ven každý den, takže kdybys chtěla, mohli bychom někdy vyrazit společně… Nebaví mě chodit ven jen sama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.2.13 13:53

@Misuleska Ahoj, už jsem psala i @barcati… Bydlím kousek od Vyšehradu, je mi 27 a mám čtyřměsíčního chlapečka. Ráda bych chodila na procházky i s někým dalším, ne jen sama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.2.13 20:35

Ahojky maminka z Vrsovic na prochazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.3.13 16:55

Ahoj. Praha 9 Černý Most, rybnik Martinak? Mam 2m chlapecka a kocarkuju skoro denne. Piste soukromou zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.3.13 13:06

Praha 13

Ahoj,

je mi 32 let a mam 8 mesicni holcicku. Bydlime ve Stodulkach a rada bych se seznamila a pripojila na projizdky s kocarkem. Nejak mi ta samota nevyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
11.3.13 16:29

Ahoj holky co ta Praha 8? Maminky? Jste tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.3.13 10:31

Ahojky mamina z Prahy 10 vrsovic na prochazku s kocarkem? Moskevska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.3.13 10:50

@hanickas2 Ahoj, bydlím v Nových Butovicích, mám chlapečka 7 měsíců a na procházky chodíme sami, nikoho s mimčem podobného věku neznáme. Tak jestli chceš, můžeme někdy vyrazit společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.3.13 13:30
@hanickas2 píše
Ahoj,je mi 32 let a mam 8 mesicni holcicku. Bydlime ve Stodulkach a rada bych se seznamila a pripojila na projizdky s kocarkem. Nejak mi ta samota nevyhovuje :)

Ahoj, bydlíme v Řeporyjích a chodíme na procházky, většinou, do toho parku pod Lukama. Je mi 29 a malé princezně je 8,5 měsíce :)

Takže se rádi přidáme na procházky, protože mě to samotné korzování taky už moc nebaví :(
Tak se těšíme :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.3.13 13:24
@eveelina píše:
Ahoj, bydlíme v Řeporyjích a chodíme na procházky, většinou, do toho parku pod Lukama. Je mi 29 a malé princezně je 8,5 měsíce :)Takže se rádi přidáme na procházky, protože mě to samotné korzování taky už moc nebaví :(
Tak se těšíme :mavam: :mavam:

ahoj, tak super budu moc rada, tak jen staci dat vedet az se budete chystat a ja se rada pripojim a seznamim se :)
tak nevim asi bude lepsi napsat sms nebo email?

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová