Maminky nebo těhulky z Vyškova a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3374
17.1.15 09:42

23.1 jedu do Olomouce na genetiku, tak taky doufám že bude vše ok :)
Jinak jsem žila přes 4 roky v Mikulově a za mě nejkrásnější město :))) Moji kluci ten nejstarší byl plánovaný ač jsem ho měla hodně brzo, jen jsem myslela že bude Karolínka Valerie :D druhý neplánovaný, Sebastian Pavel, to mi moje endokrinoložka říkávala že by byl zázrak kdybych otěhotněla, takže je to takovej náš malej zázrak, ovšem když jsem byla 22tt tak jsem musela na operaci celkové odstranění štítné žlázy, třetí těhotenství je opět plánované no a doufám že třeba do třetice bude konečně Karolína Valerie :) do čtvrtého už určitě nejdeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.15 09:53

@lenulina1979
Tak to je uzasny. Ono kazde mimi je takovy maly zazrak. Ale o to vic si toho vazime, kdyz to tehotenstvi doprovazi nejaky takovy pribeh. Deti mas krtene, ze?
Mikulov je krasny, mam tam cast rodiny, takze tam dost jezdime. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.1.15 10:00

Křtěné nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.15 13:37

@lenulina1979
Aha, ja jen ze maji dve jmena. To je dost neobvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.1.15 14:10

Asi se to moc často nevidí, ale mě se to líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.1.15 14:19

@ŠárkaPeřina Ahoj Šári, psala jsi mi i do SZ, promiň, že odepisuji až teď, ale měla jsem fofry :-) já jsem z Vyškova, mám to tu ráda :-) město velikostně řekla bych tak akorát…vyžití s prckama taktéž :-) jak je stará tvoje holčička? a na kdy plánujete stěhování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
23.1.15 05:54

Ahoj vyškovandy, zdravím vás taky na popud @ŠárkaPeřina. Jsem taky z okr. Vyškov, ale z malé dědiny u Slavkova. Jen teda nevím, jestli vám tu budu co platná, protože děti nemáme a asi už mít nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
23.1.15 05:57

@ŠárkaPeřina nevěš hlavu, skupinka se třeba rozjede. Co jsem četla, tak je to zatím takové oťukávání se. To chce čas! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
6.2.15 20:58

Tak já se přidávám :mavam:

Včera bylo malému 5 měsíců, tak zkusím od zítra začít s příkrmem…uvidíme jak to dopadne :mrgreen:

@Mablanka Můžu se zeptat, proč říkáš, že nebudete mít děti? Já totiž mám špatnou diagnozu (endometrioza 3.stupně, odstraněn celý pravý vaječník, vejcovod a i z druhé strany část z každého)a bylo mi řečeno, že děti by byli u mě zázrak a nakonec se díky panu doktorovi Babjakovi z vyškovské nemosnice a ivf ve Zlíně stal zázrak a já otěhotněla na první pokus. Nikdo to nechápe do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
6.2.15 22:37
@lucie.edgar píše:
Tak já se přidávám :mavamVčera bylo malému 5 měsíců, tak zkusím od zítra začít s příkrmem…uvidíme jak to dopadne :mrgreen:
@Mablanka Můžu se zeptat, proč říkáš, že nebudete mít děti? Já totiž mám špatnou diagnozu (endometrioza 3.stupně, odstraněn celý pravý vaječník, vejcovod a i z druhé strany část z každého)a bylo mi řečeno, že děti by byli u mě zázrak a nakonec se díky panu doktorovi Babjakovi z vyškovské nemosnice a ivf ve Zlíně stal k a já otěhotněla na první pokus. Nikdo to nechápe do teď.
ahoj a vítej :). U nás je to složité. Manžel špatné spermio, já nafunkční vaječníky. Máme za sebou 4× ivf a 4×ket. 3× jsem měla pozitivní test a pár dní po tom konec. Zjistilo se dále, že mám málo ženských hormonů a i přes mega dávky moje tělo mimčo zarputile odmítám. Tož tak. :D
 Ah
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.2.15 08:32

@Mablanka Páni, tak taky to nemáš fakt jednoduché…a kolik ti je let?
Já mám 33. A byla jsi jen v jednom centru nebo si to prostřídala. Slyšela jsem, že v Brně je to nic moc. Kamarádka byla v Brně a tam vůbec nic nepomohlo. Potom jela do Olomouce ( její přítel měl taky špatné spermio a ona má taky něco, ale teď si nevybavím co) a podařili se jim dvojčátka. Já chodila do poradny do Vyškova k panu doktorovi Babjakovi a potom na ivf do Zlína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
7.2.15 10:44

Já chodila na Reprofit, ten má docela jméno. No a za 3 měsíce mi bude 40 :,(. Začli jsme pozdě a bojovali 8 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
9.2.15 10:57

@Mablanka Aha, no já jsem byla v tom Zlíně a tam právě taky mají jméno a byla jsem úplně spokojená. S přístupem, prostředí super a všechno nám vysvětlili, probrali…jediné co bylo blbé, tak že přítel, když měl „naplnít skleničku“,tak místnost dobrý, ale je vedle sesterna a je tam prý hodně slyšet co si povídají a že ho to dost rušilo. Jinak všechno super i doktoři atd. A nedělej si hlavu s věkem. Já jak jsem chodila do poradny, tak jsem tam byla nejmlaší. Byli tam ženy co jim bylo 40 a čekali první mimčo. Takže v dnešní době je to v pohodě. Je to spíš na tobě jak se cítíš a vím, že to bere hodně sil takové zklamání. Je mi to líto, že se vám to tak nedaří :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.18 13:18

Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky Vyškov a okolí. Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace), můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe. :) Stačí jen zažádat o členství.

Krásné dny přeje
admin Monika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.10.25 13:46

Ahoj maminky, obnovuji, je tu některá maminka nebo těhulka na seznámení? Mám 3 děti,1 andílka a čekám neplánovaně další mimi, ráda někoho poznám, je mi to dlouhé doma… bydlím kousek od Slavkova u Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová