Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, je někde v okolí Neratovic nějaké centrum, kde se scházejí malé. děti? Jsme nově nastehovani do Mlekojed a mám skoro dvouletého syna a nemáme se kam vrtnout a s kým si hrát…poraďte ![]()
Momentálně přes prázdniny ne jinak je tady MC Myšák http://www.rcmysak.cz/
http://www.rcmysak.cz/?…
třeba tady, doufám, že to půjde otevřít ![]()
Je jich tu docela hodně, myslím, že nejoblíbenější je u nemocnice ![]()
No jedno je na rohu ulic Na Výsluní a Kojetická a jinak nevím
@paola white píše:
No jedno je na rohu ulic Na Výsluní a Kojetická a jinak nevím
tam bude samej cigan ne?
@salilinka píše:
Je jich tu docela hodně, myslím, že nejoblíbenější je u nemocnice
Musím se podívat kde je nemocnice
a kdy tam bývají nějaký děti? Dopoledne? Mi přijde jak když jsme přijeli z džungle, v okolí žádný dítě nemáme ani jsme neměli a Vojtu děti moc lákají, ale nesmí si ho všímat, ted jsme jedny potkali a oni se chtěli kamarádit a vojta se jich bál a lezl na mě jako pudl před rottweilerem ![]()
@paola white píše:
jako proč?
Tam je hodne potkávám a i u policie je kojeticka nejznámější ulice, tak to na me tak působí
No ono asi jak kdy, my chodíme odpo a to tam je taky docela plno..
@salilinka píše:
No ono asi jak kdy, my chodíme odpo a to tam je taky docela plno..
Tak se tam nekdy podíváme, ať nemám asociala
děkuju
Ahoj, oživuji diskuzi - je tu nějaká mamina, či nastávající z Neratovic? V první polovině září se mi narodí holčička a neznám tu žádnou maminku, se kterou bych mohla vozit, popřípadě z ní tahat rady ![]()
Ahoj sitche. Já už to mám za sebou
Mám čerstvě 4měsíční cácorku Nelinku. Rodila jsem v Nera v březnu (císařem). Chodíváme ven odpo kolem třetí hodiny s kočárem, tak třeba… Komunikuju ještě s maminkou s nickem neknubinek, ale s tou se zatím míjíme, i když si píšeme
Opatruj se! ![]()
Ahoj holky, přidávám se k Vám
Mám 8-měs. dcerku a také bych ráda poznala nějakou maminu z Nera, např. na odpol kočárkování atd. ![]()