Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je mi 28 let a moji dceři je 5 měsíců. Bydlíme v Ostravě Hrabůvce a nemáme žádnou kamarádku s dítětem na pokec. Chodíme často na procházky a vlétě budem chodit plavat. Nenašla by se nějaká maminka na pokec?
Ahoj bydlím kousek od Bělského lesa… Mám syna skoro 2 roky a v červnu se mi narodí holčička. Když je pěkně tak jsme venku skoro pořád ![]()
@F1ona - můžu se zeptat, nevíš o nějakém hezkém pískovišti? Jinak taky bydlím v části Bělský les, bude mi 29 a holčička 18 měsíců (15 korigo) ![]()
@Králičice my chodíme ke mě za barák… kousek od školy Dvorského.. když bude hezky, můžeme se tam sejít ![]()
@F1ona - tady je těch pískovišť hodně, ale ráda bych věděla, které je čisté
A třeba jsme sousedky ![]()
@Králičice No super, tak jestli se příští týden vydaří počasí, tak můžeme na písek ![]()
Jinak mám namysli to pískoviště u cyklostezky… Přímo z něj jde vidět na ZŠ Dvorského. ![]()
Ahojte holky, muzu se pridat
mam 11 mesicni holcicku a bydlim pobliz Belskeho lesa. Rady bychom se pridaly na nejakou tu prochazku ![]()
Jasně. Až bude hezky, tak tady napíšeme a kdo bude mít čas, tak se může přidat ![]()
Super budem se tesit
@LenkaRumpik a ty bydlis v jake casti Hrabuvky?
Příští týden by mělo být hezky, tak bychom mohli s prckama na to pískoviště. Podle předpovědi to vypadá na úterý, ale určitě ještě můžeme upřesnit
kdo se přidá?