Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky ..mooc Vás zdravím …dnes díky kamarádce jsme se dozvěděla že moje dítě na MMB paní má za své a ukradla mi odsud všechny fotky …pojmenovala ho jménem KUbík ..i když je Michálek .. na to se hned ozvala další paní že to druhé dítě je zase její dcera …paní tam má dost fotek i svatebních a jde vidět že je na nich odkaz z emimina …nevěstu co má v profilu tak je také stáhlá odsud. …dávám sem odkaz na MMB … dokud to admini nesmáznou at mužete kouknout zda nejste také jedna z jejich ...... tady t oje … http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
no fuj to je ale sprosty..uz jsem o tom ted slysela ze se to casto dela..ty lidi musi byt fakt pomateny..
jako to uz jsem videla v TV nekolikrat a to je na nahlaseni skoro na policii, clovek nikdyn evi ceho jsou takovi lidi schopni
Dnes jsme to slyšela. Je to hnus jak tohle někoho může napadnout
.
admini ji blokli …ale ip mi nemužou nahlásit kuli osobním datum … takže jelikož neznám její pc číslo tak ani nemužu někoho osočit
…ale asi nějaká Blanka Nováková - Praha ..pokud to také není kec
neuvěřitelné
stát se to mně tak jsem na mrtvici a podezírám všechny ženský z okolí..snad ji brzo vypátrají, psychopatku
však je mi také děssně ..a druhé mamince také …a ješět mi je lítoo té holky co má danou fotku v jejím profilu jako nevěsta …je to také stáhle odssud , ale ona to beztak neníí …
to co ta zenska udelala je sice hnus, ale zas na druhou stranu nevim proc se divis…takhle to holt dopada, kdyz lidi cpou sve fotky na net - dite zleva, dite zprava, nahe dite pri koupani, tehotenske bricho, vystrcene kozy pri kojeni, fotky bytu, fotky z dovolene apod… kdyz je holt nekdo na sve soukromi neopatrny a zverejnuje na net co se da, tak se nemuzes divit, ze to tak dopada. ani bych se nedivila, kdy ta zenska byla ve skutecnosti chlap a u tech fotek se vzrsuoval/a ![]()
prý blanka novakova…haha, ty tomu veris? uz vidim jak nejaky zlodej/ka fotek zverejni na svuj falesny profil sve prave jmeno
nebud naivní
tech novaku v CR je…
nenapsala jsem, že tomu věřím ..tak mě prosím čti … jen poznatek kterej jedinej víme … a sakra mě to poučilo … vše jsme smazala
Koukám, že těch fotek má hodně.. Tohle asi nikdy nepochopím
By mě fakt zajímalo co je to za člověka
![]()
dokonce v albu Kubíík má jen mého Michálka …a v dalším albu má fotku Kubík a Adélka a je tam uplně jiné dítko ![]()