Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádky Praha východ
Ahoj holky. Mám tříměsíčního klučinu a hledám kamarádku na procházky, pokec, na kafčo…doma mi už z toho trochu hrabe
Jsem z Dobřejovic, mám to kousek do Průhonic, Čestlic, Jesenice…Sice už tu pár let bydlím, ale kamarádky, natož s malým prckem, tu nemám. Všichni jsou buď daleko v Praze anebo chodí do práce a nemají čas. Neřídím auto, tak se musím dopravovat pomocí mhd, což je s kočárkem na vesnici někdy problém
Budu ráda když se najde někdo z okolí, kdo se doma také trochu nudí a má chuť s mrnětem něco podniknout nebo se jen tak sejít.
Ahoj
, já teda ještě miminko nemám, ale taky nemám na Praze východ moc kamarádek. Akorát já jsem z opačný strany Říčan ![]()
Ahooj, mimi mame na ceste a bydlim u jesenice;) taky tu nikoho nemam:) casto jezdim do pruhonickyho parku vencit nase hafiky- za par s kocarkem;)
ja také vencim v parku, mame labradora, to vyžaduje dlouhe prochazky
a kdy cekas mimi Maydee? a ty jsi odkud verunko?
Ze Škvorce. To je za Říčanama vedle Úval
je škoda, že auto mám zrovna mimo provoz ![]()
@verunka.s.mrnouskem skvorec znam, to je k nam docela dalka, ale az budes mit to auto, třeba bychom něco vymyslely… @Maydee to uz mas za par, ještě chodíš do práce? a kde budes rodit?
Ahoj holky, mám 1,5 roční holčičku a jsem čerstvě přistěhovaná do vyžlovky (kousek za říčanama) ![]()
@peta81 ahoj, jsem z Modletic a mam 4mesicni holcicku. Pres Dobrejovice jezdim skoro denne ![]()
Me se na prochazky nejvic osvedcila dendrologicka zahrada v Pruhonicich, ale ta otevira az v dubnu
Je tam ale obcerstveni i detske hriste
A jestli mas inline brusle, je tu kousek dobra trasa na jezdeni s kocarkem…leto/podzim super!!
@peta81 pracuji doma ale ofiko sem od vcera na matersky
no registrovana jsem v podoli ![]()
Ahoj @budla, jo jo, také se tesim na jaro do dendrologicke
ale brusle u me nic moc, většinou mam s sebou ven psa, to bych uz nedala. a nechces se nekdy sejit? mame to fakt kousíček k sobe. @Chaarlynecka na vyzlovkz jezdime na houby a je tam dobře koupalko, ze? ![]()
@Maydee také jsem chtěla do podoli, nakonec mi nevyslo, byla jsem v krci a naprosta spokojenost. tak uz nepracuj a užívej si materske!
ja taky dělala dokud to slo, pracovala jsem v jesenici, kde tam bydlis?
@Chaarlynecka Vyzlovka uz je trosku dal
ale koukam, ze maminky z vyzlovky maji svou vlastni diskuzi ![]()
https://www.emimino.cz/…ovky-149717/