Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikody píše:
Koukali jsme na to, ale teda ty byty jsou tak nešťastně řešený, dispozičně nás vůbec nezaujaly, takže nic
nás právě velmi ![]()
Pokud vim, tak byty ve vezi uz jsou vsechny v predrezervaci, takze beztak nezbyva nez cekat co a kdy se uvolni, a zda vubec.My cekame za mesic kolaudaci, zatim vypada, ze stihaji ![]()
@unuděná : v pondělí se máme dozvědět, jestli náš vyhlédnuty být bude k dispozici
@cell Tak drzim palce
Budou tam krasne vyhledy! Alespon dokud nezacne pres silnici stavet Skanska ![]()
@unuděná : no právě. Ale ti by neměli stavět tak vysoko, max. 8. patro - a my ve 12. ![]()
@cell 8 patro? Zajímavé, že nám řekli 5
Bůhví, co tam nakonec bude ![]()
@unuděná : právě právě. řešili jste někdo školu? nejblíže je k D Kolům, ale obávám se, že vše bude přeplněno
@cell Nu,my doufame, ze se bude stehovat vice rodin bez deti (zatim),takze ten nejvetsi napor nas mine -mame deti 4,5 a 2.
@unuděná : ptala jsem se té paní od prodeje, jací lidé si tu byty kupují. Říkala, že nejvíc 30-45 let.
A tu situaci kolem školy jsi nezjišťovala? Já mám v plánu řediteli ZŠ K Dolům napsat.
My máme 5 a 2,5, stěhování má být jaro 2019, to už bude syn chodit do 1. třídy 3/4 roku.
Teď bydlíme na Jílovské, ale školu by měl už asi začít tam, s tím, že ho budu muset vozit ![]()
@cell My se stehujeme snad ted v lete, syn jeste predskolak, takze zatim resim skolku (Podsadacek nebo K Dolum),tam myslim nebude problem (TP mame o par ulic vedle) a skola se uvidi.Snad tam nebude tak narvano. Jeste je za Obchodnim namestim vetsi skola, chodila tam segra a celkem spokojenost. Nicmene je pry prisliben grant na novou skolku v miste. Podle me bude nutna i ta skola a obchod-ten priliv lidi bude velky a i ted je to nedostacujici..
Tak byt ve věži bude nesjpíš náš
![]()
psala jsem paní ředitelce ZŠ K Dolům a zde je odpověď:
kapacita naší školy je v současné době dostačující i pro nově příchozí a nemyslím si, že by se měla situace v příštím roce nějak diametrálně lišit. Přijďte se podívat na den otevřených dveří nebo na zápis či následnou imatrikulaci prvňáčků. Stejně tak je v současné době reálné umístění čtyř a pětiletých dětí do naší MŠ Dolinka. Veškeré další info najdete na webových stránkách školy.
Budeme se na Vás a na Vaše děti těšit.
Přeji klidné dny příští.
Běla Outratová
Tak to jsou taky dobré zprávy ![]()
Jinak koupelny jsou prý od Ptáčka a ty nemají na netu zrovna dobré reference ![]()
kdo Vám bude dělat kuchyň?
@cell To je super. Hlavně si ale vezměte právníka na smlouvy, je to opravdu potřeba
Kdyžtak sz.