Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cell jenze ty dva mesice nebo jak dlouho uz je davno pote, co jsme se na sosb domluvili s pravniky
prej toho maji hodne.
@unuděná : to docela věřím. Majíli tu smlouvu postavenou takto, bude to na dlouho se všemi a pak nutně nestíhají
My se ze Skansky naproti budeme uz v cervnu stehovat. ???????? Uteče to, my čekali rok a půl na ten byt a najednou je to tady…
@teraprcek : prima. Já jsem vlastně ráda, že máme dost času všechno promyslet a zařídit ![]()
@cell Přesně. Máme vše vyřešené, domluvené dodavatele apod. Bylo na to spousta času, což je super.
Držím pěsti, ať vše dopadne. ![]()
@unuděná : a kdyže se to stěhujete Vy? jela jsem dnes kolem, nám se vylívají garáže, ta 1. etapa alespoň zvenku vypadá úplně ok a 2. etapa taky poposkočila
@unuděná Proč to tak trvá? Vždyť už je zkolaudováno, nějakou dobu, nebo ne?
My se stěhujeme cca 2 měsíce po zkolaudování. V dubnu zkolaudováno, v půli června stěhování.
@teraprcek Nemusi to trvat, to zalezi v jakem stavu to pri kolaudaci je. Kolaudace je v podstate jen schvaleni, ze je barak bezpecny. Jeste zdaleka tam nemusi mit obklady, podlahy, dvere, nemusi byt smlouvy, katastr atd.
Zkolaudovano mame asi tyden, zatim jsme zadne nove informace ohledne predani nedostali.
@cell píše:
@unuděná :a svůj byt už jste viděli? co tam už všechno je?
To prave jeste nevideli
Ale mame dulezitejsi starosti, napriklad proc jim tak trva ta smlouva
clovek se boji, aby to nakonec nebyla nejaka bota…
@unuděná : to věřím! My stále nemáme konkrétní rozměry jednotlivých pokojů. A to se dost blbě plánuje potom ![]()
@cell Jojo,to my taky ne.ta jich povolena odchylka je celkem velka, specialne na nejake vestavene skrine a linku a tak.
@unuděná : aha, to jsem docela překvapená. Myslela jsem, že máteli-se stěhovat brzičko, máte už vše zařízené, rozměřené.. event. zadané ve výrobě ![]()