Maminky, těhulky Olomouc 2015/2016

48
12.8.15 06:18

Maminky, těhulky Olomouc 2015/2016

Ahoj holky.
Nenajdou se tu maminky z Olomouce a okolí na kafe, procházky, nákupy.. aby nám to těhulkování rychleji uteklo? :-)
My máme termín v únoru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4559
18.8.15 11:22

Ahojky, jsem ze Stepanova u Olomouce. TTermin mam koncem ledna a doma mam 20ti měsíčního chlapečka. Můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
25.8.15 14:33

Ahoj holky, tak konečně jsem našla skupinu, kterou jsem hledala, ale je nás tady malinko. Já rodím už začátkem listopadu - termín 10.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.8.15 18:25

Ahoj holky, já jsem sice už maminka, mám 6-letou dceru a 18 měsíčního syna, ale pokud se domluvíte na nějakém setkání, ráda se k vám přidám :) P. S. rodíte někdo ve Šternberku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
26.8.15 10:01

@sromulenka Ahoj, já i brácha jsme se tam narodili, ale já jsem se rozhodla pro Olomouc. Jednak to mám blíž, a také si říkám, že by za mnou na návštěvu do Šternberka skoro nikdo nepřišel, všechny mám poblíž Olomouce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.9.15 11:45

Ahoj holky, jsem moc ráda, že jste se ozvaly :). Něják jsem tu teď nebyla a až teď si na můj příspěvek vzpomněla..:-)
Jinak já mám přesnější termín 10.2, ale jdu císařem.. právě ve Šternberku, ale jinak to mám blíž do Olomouce, bydlím v Mariánském údolí…ale co jsem četla reference, tak mi příjde ta porodnice tam taková „osobnější“.. jinak jsem teda ve fakultce pracovala před PN a asi ani proto tam něják rodit nechci…
Jak jsem projížděla všechny diskuze, příjde mi, že těhulky a maminy z Olomouce se nikde moc nepřipojují.. tak jsem za vás ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.9.15 17:04

@sabculiq Já ve Šternberku pracuji na novorozeneckém. Ale od října, zůstávám opět se synem doma, neboť jsme to neskloubily s hlídáním. Tak pokud by si chtěla nějaké informace? Jak to u nás chodí :) Ráda odpovím. Na jakém odd. jsi pracovala ve FN? Já před dětmi, na dětské Jirp. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.15 19:29

@sromulenka Já na onkologii.. :-) Po mateřské také zvažuji, že bych zkusila jít pracovat místo fakultky do Šternberka :-).
Jinak to se ti chtělo jít pracovat od takového prťouška? :-) To obdivuji..
Od prosince budu chodit na kontroly k Mudr. Vacovi, tak jsem zvědavá, ale co jsem slyšela reference, tak byly daleko lepší, než na FN :-).
Jediné, nad čím jsem přemýšlela, že je tam méně techniky v případě, že by se malému něco stalo.. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.9.15 20:34

U nás se můžou narodit děti i v 34 týdnu. Vybaveni na to jsme. Pokud by bylo mimi hodně špatné a muselo by mít plicní ventilaci, což se stává u dříve narozených, tak jej posíláme do FN. Primář Vaca je kapacita. Jsi v dobrých rukou ;) Ale i ostatní dr. jsou šikovní.
Mám 4-7 služeb v měsíci, což je pro mě pěkné odreagování od rodiny, i když je v práci frmol. Do práce se vždy těším :). Na onkologii jsem měla praxi. Ve FN je kolektiv všude stejný, proto jsem šla do Šternberka a vyplatilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.15 21:01

@sromulenka Jo takto, tak to potom chápu :-). Však kdyby jsi někdy měla čas, určitě bych byla ráda za bližší povykládání někde u kafe.. Je fakt, že já z té onkologie vidím ve všem ty nejhorší scénáře a potom to tak vypadá.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.9.15 08:48

@sabculiq takové scénáře jsem zase já viděla na dětské jirp. Než jsem tam začala pracovat, nevěděla jsem co vše se může stát. Tento týden mám dovolenou, tak kdyby si chtěla, napiš kdy a kde, a můžeme se sejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.9.15 19:18

@sromulenka Pro mě by byl asi nejvíc idelní čtvrtek odpoledne. A ve Šternberku se moc nevyznám :-(. Nějáký nápad? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.9.15 19:53

Já bydlím v Křelově, ale můžeme se setkat v Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
7.9.15 21:24

Ahojky maminy, ja dnes byla na druhé genetice, krása pohledet.
Koukám, ze se tu sešli samé zdravitnice :)
Já jsem teď na mateřské s 20.měsíčním chlapečkem, ale předtím jsem pracovala ve FN na onkologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.9.15 07:08

@sromulenka To by bylo fajn. Máš tam nějáké oblíbené místo? A v ten čtvrtek nebo se domluvíme na jindy?
@lusilper Jé, na tu si musím ještě dva týdny počkat, ale také se těším, kde jsi byla? :-)
Koukám náhoda.. :-D 42B? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová