Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se nějaká mamča co bydli v okolí Sarnen.? ![]()
Ahojky jsem s přítelem v Liestalu, hledám mamču se kterou by jsme se mohly navštěvovat, mam 2,5 letého syna a je mi 30
. Napiš pokud budeš chtít ![]()
Ahoj holky..zkusim to..nebydli nejaka maminka s prckem v Lucernu? jedeme se synkem na mesic za tatinkem..ale bude v praci, tak tam budu uplne sama tak bych i s nekym hodila rec:-)
Je tu maminka Zurich a okolí co by ráda zašla na kafe, na hřiště a tak? Mám dvě děti 5 let a 8 měsíců a zatím se s nikým neznáme.
@lusama dobrý den, nechcete se semnou zkontaktovat? Rada bych se dozvěděla jak to je ve Švýcarsku co se tyče děti atd. Dekuji
Ahoj není tu nějaká maminka z oltenu nebo aarau? Budeme se tam stěhovat a ráda bych našla někoho kdo by rád chodil ven na kafe popřípadě slečnu co by mi pomohla z němčinu… ![]()
Zdravím
my jsme v Kantonu St. Gallen takze docela kus z Aarau ale ja jezdim pracovně do Zürichu.
Takže by jsme se třeba někdy mohli sejít na kafe, nebo společný výlet na pul cesty…
@every.lee dobrý den to by bylo super je na vás nějaký Facebook nebo email? Ráda bych se seznámila a tady bývám strašně málo ![]()