Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky… nenajde se tu mezi Vámi maminka z Kočí u Chrudimi na pokec, prochazky a taky kafíčko… máme holčičku které jsou 4 měsíce… ale ve vesnici „chcípnul pes“…
@ajkad píše:
Ahoj maminky… nenajde se tu mezi Vámi maminka z Kočí u Chrudimi na pokec, prochazky a taky kafíčko… máme holčičku které jsou 4 měsíce… ale ve vesnici „chcípnul pes“…
jestli to nebude tím, že místo zvednutí prdele a obejití sousedek s kočárkem se sháníte přes net
![]()
@anorganička píše:
jestli to nebude tím, že místo zvednutí prdele a obejití sousedek s kočárkem se sháníte přes net
![]()
super rada… ještě že jsi mi to poradila ![]()
@lyrica píše:
@anorganička trošku trapná reakce, ne?
proč trapná. Text je naprosto jasný a srozumitelný.
@lyrica taky mi přijde dost jednoduchá… kór když je z Benešova a po téhle diskuzi jí může být tolální prd
@ajkad mě ta diskuze zaujala, protože přes Kočí jezdíme na chalupu a říkám si, že tam asi musíš mít fakt,,o zábavu postaráno,,
![]()
@lyrica no jak jsem psala… chcíp tu pes… maminky se tu schází sice na hřišti, ale co tam budu dělat s malým miminkem… navíc spinká jen když jezdím kočárem…
Zdravím,
@anorganička, nemáte-li co říct k tématu, raději vyhledejte jiné, kde bude vaše věcná odpověď vítaná. Zde vaše odpověď nikomu nepomohla, pouze vede k odklonění tématu.
Monika
Přez kočí jezdíme k babičce do Kostěnic, jinak jsem z Nasavrk.
@Hanička653 píše:
Přez kočí jezdíme k babičce do Kostěnic, jinak jsem z Nasavrk
skoda, Nasavrky jsou z ruky… nejsem mobilni… ![]()