Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, jste tu některá ze Zastávky u Brna? V září se mi narodila holčička a já hledám někoho na společné procházky. Budu ráda, když se mi ozvete. ![]()
Dobrý den taky jsem maminka a nastehovala jsem se do zastávky, a ráda bych se zněkým seznámila nikoho tu neznam mam 11měsíčního chlapečka a ted mame na ceste druhé a rada bych zněkym chodila na procházky
![]()
Ahoj Petro,
to bychom se určitě mohly potkat a jít na společnou procházku. My teda ještě chodíme společně s naší fenečkou. Doufám, že to nevadí.
Dobrý den, jsem maminka 7měsíční dcerky a ráda bych poznala další maminky v okolí, blíží se teplo a tím i delší procházky s kočárkem ![]()
Ahoj jsem z Zastavky u Brna mam starsi dceku 13let a mladsi ktera ma 18 mesicu..
![]()
Ahoj, sice nejsem ze Zastávky, ale z Neslovic, to je jen přes kopeček
mám holčičku v říjnu narozenou
auto mám, není problém přijet ![]()
Ahoj holky
už aby bylo hezké počasí
malá je ráda když je v kočárku, teďka s ní moc ven chodit nemůžu, měla svoji první rýmu
ale snad se to brzy zlepší… kam chodíte rádi na procházky? máte konkrétní místa?
Ahoj, chystáme se koupit byt v Zastávce - v Hutní osadě. Můžete mi prosím napsat jak se vám tam žije? Chceme se stěhovat z Brna a Zastávka vypadá dobře dostupná i občansky vybavená
Budu vděčná za jakýkoliv názor! Předem díky moc ![]()