Maminy kuřačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gabika
6.12.09 13:49
kattkka píše:
Vis proc protoze jim to neprijde a vsimaji si akorat tech kuracek.
Mimochodem Gabko cos cekala kdyz to reknes x maminkam?Jiste v prvnim okamziku ji tipnou ale pak se do tebe pusti a na truc si zapali a jeste to foukaji nenapdne na tebe.Mlceti je zlato
Mam docela dost kamaradek mamin co kouri a ji techco nekouri ale zadna z tech co nekouri nevede takove reci.

No, myslím, že si vystihla chovanie tejto skupiny. Ešte stále si pripadáš, že nikomu nevadíš? Len potom nechápem, prečo si tak volala po tom, aby sme ako nefajčiari neboli anonymní, nesťažovali sa len ticho niekde v kúte, ale zakročili.

Vieš, ja si myslím, že ťa to tu tak popudzuje práve preto, lebo sama vidíš, že máš zlé svedomie. Fajčiari si radi o sebe myslia, že sú tolerantní, že nikoho svojim zlozvykom neobťažujú, a to nie je pravda. Ale to už si nechcú priznať, že iným škodia.

• Citovat
  • Upravit
50725
6.12.09 13:55

Ještě jsem zapomněla s tou sociálkou - nechápu, že to tak řešíte, dyť je to normální fráze. Sice možná blbá, ale přijde mi to na stejné úrovni, jak když řeknu „Manžel práskl dveřma a vzbudil mi malého. Já ho snad zabiju!“ To se též do mě pustíte, že jsem surová vražedkyně? To snad ne! :zed: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
6.12.09 14:22
kattkka píše:
Oli,nekdo cte jenom kousek ale me tady ty reci proste vadi kdyby to kazdej napsal jak Pudloslava a odprostil se od reci ze by nejradsi volala socialku a ze kuraci smrdi a podobne reci tak by me to nerozcililo.
.A nikdo si neuvedomuje ze kazdej ma nejakou zavislost.
Pudloslava píše:
jee, to je teda ale skoda…tezko uz najdes takovou motivaci, leda druhy ditko.
no tak jak to delas ublizujes jen sobe, maximalne tak sousedum, ze jim smrdi balkon, malymu ne, tak si nic nevycitej.
Pudla to napsala tak ze nikoho neurazi a nikdo se nemusi obhajovat.

jee, no jesteze jsem si tentokrat nechala svuj nazor a svoje zkusenosti pro sebe

hele katko, me to prijde, jakozes dopredu ocekavala, ze te budou kamenovat a tak si kazdy komentar vykladas jako osobni utok na sebe.

Jinak k tomu tematu ma co rici kazdy, kdo si nekdy cuchnul cigaretoveho dymu. Kdo by rikal, ze koureni je jen problem kuraku, jakoby rikal, ze teroristicke utoky jsou jen problem tech sebevrazednejch atentatniku.

Samozrejme neni treba emotivnich vylevu o socialce a pod. Ale koureni obtezuje - to je neoddiskutovatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
6.12.09 14:27
kattkka píše:

ale to prece neni pravda. nakonec i tohle tema musela zalozit kuracka.
je to jako tema „olizujete dudlik?“ - polovicka lidi psala, ze jo, polovicka ze ne. Jo i ne je nazor, koment.

Zklus zalozit tema „davate detem cepici“ a taky ti tam budou psat z obou taboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
6.12.09 14:27

Já bych se zkusila vrátit úplně na začátek…k zakladatelce…

Měla bych ti napsat, že nejlepší by bylo tu vůli v sobě nějak posbírat a prostě přestat, ale to asi víš sama, tak mám jinou radu, spíš informaci, jak to mám já…vím, že když si kouření zakážu, neposlechnu se.
Tak kouřím jen mimo domov, když jsem bez dětí.A to jsem tak málo, že moje kouření se omezuje na jednu krabičku na několik měsíců.Prostě ani na balkoně, ani venku, jen když si jdu někam sednout s kamarádkou.A funguje mi to v pohodě.Zkus si dát nějaké mantinely, kouření si dovolit, ale s omezením (třeba jednu denně nebo jako já nebo klidně nějak úplně jinak).Třeba ti to pomůže…já jsem tím kouření minimalizovala a už si to tolik nevyčítám.

Co se týče dětí a jejich potenciálního ne/kouření do budoucna, těžko říct, jak to s tím osobním příkladem je.Naši kouří, ze tří dětí kouřím jen já, kamarádka kouří, její rodiče nekouří…čili tam těch faktorů je určitě víc.

Jinak chápu rozhořčení nekuřáků, protože je to zlozvyk, který opravdu obtěžuje.O hřištích a balkonech ani nemluvím, nepříjemné je to i na ulici, zastávce apod…Já kouřím vždycky v restauraci, i tam jistě spoustě lidí vadím, ideální by bylo, kdyby byly výhradně kuřácké restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.12.09 15:11

Toto nema proste smysl.Vy nas hazete do jednoho pytle.Tak hazejte.Je mi to uplne jedno.Mejte se hezky. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.12.09 15:15

Já teda sebe do vašeho pytlu nehážu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
6.12.09 15:21
RyBANA píše:
Já teda sebe do vašeho pytlu nehážu :mrgreen:
:kytka: (krásný koment na předchozí straně).Jako nekuřák do pytle hážu jen kuřáky podobného typu:
kattkka píše:
Mimochodem Gabko cos cekala kdyz to reknes x maminkam?Jiste v prvnim okamziku ji tipnou ale pak se do tebe pusti a na truc si zapali a jeste to foukaji nenapdne na tebe.Mlceti je zlato

Jelikož mlčeti zlato, uvídtala bych tu aspoň smajlíka ukazujícího prstem dolů. (Pozn.: Na nejhezčím hezkém hřišti v okolí - ano, i my tam chceme chodit - jsem zásadně kojila na okraji pískoviště, neb lavičky trvale obsazují kuřáci.)

Zakladatelce jsem původně chtěla napsat povzbudivý koment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.12.09 15:30

Já myslím, že my už házet nemusíme - on se každý do toho svého pytle hodí sám prezentací svých názorů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.12.09 15:36

Jen by mě zajímalo, když tedy jsou ti kuřáci tooolik netolerantní, nakolik jsou tolerantní ti nekuřáci. Ted samozřejmě nebudeme řešit dětská hřiště. Kuřák nesmí kouřit doma (k vůli dětem) a všude jinde to vadí ostatním. Nesmíme kouřit na ulici, v hospodě, na balkoně, v podstatě nikde, protože všude se najde někdo komu to vadí. Tak kdo je netolerantní. Jsou vyhrazeny hospody pro nekuřáky,ale když si kuřák zapáli v kuřácké hospodě, taky remcáte. Prostě není východisko aby jsme vám nevadili. Tato diskuze je bezpředmětná, protože kuřák může kouřit třeba 100 metru nad zemí a stejně se najde remcal. TAK kdo je netolerantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
6.12.09 15:48

a exhibicionista pravil: „Na dětském hřišti nemůžu, před mateřskou školkou nemůžu, na náměstí nemůžu..tak kde se mám sakra obnažovat?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.12.09 15:49

Mišeno: a až si tvůj soused pustí o půlnoci rádio na plný koule, vzbudí ti děti, tak ho necháš být - jen abys taky nebyla netolerantní? Protože pouštět si rádio na plný koule o půlnoci NENÍ normální…stejně jako kouřit a omezovat tím ostatní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.12.09 15:50
Pudloslava píše:
a exhibicionista pravil: „Na dětském hřišti nemůžu, před mateřskou školkou nemůžu, na náměstí nemůžu..tak kde se mám sakra obnažovat?“

jéé tak exhibicionista je lepší, než soused s rádiem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
6.12.09 15:53

Jsem nekuracka..at si kazdej kouri jak chce a co chce do ty doby,nez ja to zacnu citit..Nevidim jediny duvod,proc by mi mel jit do bytu oknem kour,z vedlejsiho sousedovic okna..jak tu bylo receno,svoboda jednoho konci tam,kde zacina svoboda druhyho..Jako jsem docela rozladena z nazoru kuracek tady,toto uplne odmitaj slyset,nechapu..Asi mam hold smulu ja a jsem nucena nevetrat,aby slecna od vedle mohla s klidem vykurovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.12.09 15:56

Pěkné srovnání s exhibicionistou, ale toto je trestné, stejně tak rušení nočního klidu, ale kouření je povoleno a je to jen o toleraci, kterou nemá ani jedna ze stran. Je to proste bud a nebo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí