Maminy kuřačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.12.09 09:29

S tím kouřením v autě dítěti......Znám „lepší“ špek…
Známí jsou kuřáci oba dva, bydlí v paneláku bez balkónu, kouří tedy v kuchyni…Mají dvě malé děti, které mají pokojík (věčně otevřený) vedle té kuchyně, takže všechen kouř jim jde do pokojíku… :poblion: . Ovšem svou ložnici a obývák radši zavírají. Přece si nebudou hulit tam, kde chodí spát, ne? :potlesk: .
R. P.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.12.09 09:53
Len-til-kah píše:
Hanka1 píše:
Ja zrovna mam zazitek z rozsveceni stromu. Akce, ktera je venku, hafo lidi v ruznych skupinkach a staci, aby si v jedne nekdo zapalil a zamori vzduch vsem okolo.
Buď bydlíš tam, kde já, anebo je to všude úplně stejné 8-)

Ja bych si bohuzel tipla, ze vsude stejne. Ja uz ale nadavala nahlas a i ma segra a nasi se ke mne pridali. Pani vedle koukala jak puk, ale cigaro netipla…

Mimochodem nam tata taky vypaloval v aute, ale mel vzdy pootevrene okno bocni a stresni a vubec mi neprislo, ze by tam bylo nahuleno. Prislo mi horsi, kdyz vypalovali v kuchyni, ale nastesti toho oba zavcas nechali…

Ovsem matku, ktera kouri diteti v aute nechapu, stejne jako kdyz necha mimino v zime v aute v nakupnim centru jen v puncochacich a jde nakupovat nebo naopak venku ve 40 stupnich vedra… :evil:

• Citovat
  • Upravit
7661
9.12.09 11:48

Taky jsem odnaučená, kouřila jsem 16 let až do // na testu. :oops:
Měla jsem „kliku“, že se mi z cigaretovýho kouře dělalo v těhotenství blbě, jinak nevím, jestli bych se mohla spolehnout jenom na svoji vůli přestat. Vydrželo mi to i 3 měsíce po porodu, co jsem kojila, myslím ten odpor, no a ted už mi to začíná fest vonět. Zatím se držím, ale jenom z jedinýho důvodu - naše Jája je po tátovi a z cigaretovýho čuchu prostě šílí. Onehdy k nám přišel můj táta, silnej kuřák, kouří i doma a je tím úplně prosáklej, a stačilo, aby si k němu malá jednou čuchla a nemohla jsem ji uklidnit snad půl hodiny.
Tož to je silná motivace. Ten strach, abych vlastnímu miminku nesmrděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí