Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj a dobrý den, tak jsem si říkala že bychom se na té devítce mohli dát dohromady
mám tříměsíčního kluka Kryštofa kdo se přidá můžeme dávat srazy třeba v parku
Jana
Ahoj, mám 3 měsíční slečnu a v parku jsme téměř každý den, tedy pokud myslíš Park přátelství. ![]()
Ahoj, ja jsem ted take z Prahy 9, pro zmenu z Hrdlorez, coz treba k Praze 9 Strizkovu neno do Letnan tak uplne za rohem neni.
Ahoj, ja mam 15M holcicku a dalsi je na ceste, do parku chodine, ale u nas ![]()
Ahoj, tak Praha 9 je opravdu široký pojem
Já bych spíše ráda našla maminku která má přibližně staré dítko (naše Sofie má 14 měsíců). Na procházky extra není, spíše dětská/mateřská centra, zoo a hlavně si ráda hraje s jinými dětmi
Jsme pojízdné ![]()
Ahojky, hlásím se taky z roztahaný Prahy 9
Mám dva syny Kryštofa 8let, Dominika 3,5roku a v bříšku těsně před porodem dalšího klučinu Patrika ![]()
Jsme z Miškovic na dosah máme: Letňany, Prosek, Čakovice atd. ![]()
Ahoj omlouvám se měla jsem blíže specifikovat. Ano myslím park přátelství na Proseku. Tak až nás bude víc můžeme tam dát hromadný sraz
pokud máte zájem ![]()
Ahojda, ja jsem kousek od Proseka, respektive Dablice a na Strizkov / Prosek chodim skoro denne do parku, rada se pridam at nechodim furt ven sama jak trubka :] mam 10ti mesicniho syna..urcite rada privitam spolecnost ![]()
Zítra tam pořádám dětskou akci od 15 hodin pokud nebude pršet tak se přijďte podívat
budu ráda že nás bude více
Perdita2 ahojda tak to se pujdu podivat…neco ma byt dnes v myslim v dablicaku, ale pujdu i na Prosek ![]()
No máme to ještě do konce září v Parku přátelství, hned vedle hřiště, tak se přijď podívat ![]()
Ahoj holky,
hledám nějakou maminku spíše ze Kbel, bydlíme tu krátce a nikoho neznáme. Mám skoro 3měsíční holčičku. Prosím, pokud je tu někdo, ke komu bych se mohla přidat, budu ráda. Jsem pojízdná:-)
@klarka87 ahojda, ja jsem z Dablic, chodim pesky na Prosek, do dablicaku, cimicaku, bohnic..clovek na materske uz nevi co by
takze kdyz budes nekdy chtit nekam zajit neni problem..vsude je to kousek a ve dvou a vice to je veselejsi.. ![]()
@zazuunka
jj, to máš pravdu, taky chodím a chodím…ale teda spíš na druhou stranu, ale pro mě není problém popojet metrem. Já bydlím ve Kbelích, ale chodím tak různě, podle toho co kde potřebuju.