Maminy z Prahy 9 na eMiminu

70
11.9.12 09:02

Maminy z Prahy 9 na e-miminku

Ahoj a dobrý den, tak jsem si říkala že bychom se na té devítce mohli dát dohromady :D mám tříměsíčního kluka Kryštofa kdo se přidá můžeme dávat srazy třeba v parku :D Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
11.9.12 09:14

Ahoj, mám 3 měsíční slečnu a v parku jsme téměř každý den, tedy pokud myslíš Park přátelství. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
11.9.12 09:46

Ahoj, ja jsem ted take z Prahy 9, pro zmenu z Hrdlorez, coz treba k Praze 9 Strizkovu neno do Letnan tak uplne za rohem neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
11.9.12 09:52

Ahoj, ja mam 15M holcicku a dalsi je na ceste, do parku chodine, ale u nas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
11.9.12 09:55

Ahoj, tak Praha 9 je opravdu široký pojem :-) Já bych spíše ráda našla maminku která má přibližně staré dítko (naše Sofie má 14 měsíců). Na procházky extra není, spíše dětská/mateřská centra, zoo a hlavně si ráda hraje s jinými dětmi :) Jsme pojízdné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
11.9.12 10:46

Ahojky, hlásím se taky z roztahaný Prahy 9 :mrgreen: Mám dva syny Kryštofa 8let, Dominika 3,5roku a v bříšku těsně před porodem dalšího klučinu Patrika :-)
Jsme z Miškovic na dosah máme: Letňany, Prosek, Čakovice atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.9.12 12:08

Ahoj omlouvám se měla jsem blíže specifikovat. Ano myslím park přátelství na Proseku. Tak až nás bude víc můžeme tam dát hromadný sraz :D pokud máte zájem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.9.12 15:32

Ahojda, ja jsem kousek od Proseka, respektive Dablice a na Strizkov / Prosek chodim skoro denne do parku, rada se pridam at nechodim furt ven sama jak trubka :] mam 10ti mesicniho syna..urcite rada privitam spolecnost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.9.12 15:34

Take jsem skoro denne v parku Pratelstvi, muzeme dat srazik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
19.9.12 23:58

Zítra tam pořádám dětskou akci od 15 hodin pokud nebude pršet tak se přijďte podívat :D budu ráda že nás bude více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.9.12 08:56

Perdita2 ahojda tak to se pujdu podivat…neco ma byt dnes v myslim v dablicaku, ale pujdu i na Prosek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.9.12 09:15

No máme to ještě do konce září v Parku přátelství, hned vedle hřiště, tak se přijď podívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.10.12 22:11

Ahoj holky,
hledám nějakou maminku spíše ze Kbel, bydlíme tu krátce a nikoho neznáme. Mám skoro 3měsíční holčičku. Prosím, pokud je tu někdo, ke komu bych se mohla přidat, budu ráda. Jsem pojízdná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.10.12 22:37

@klarka87 ahojda, ja jsem z Dablic, chodim pesky na Prosek, do dablicaku, cimicaku, bohnic..clovek na materske uz nevi co by :dance: :dance: takze kdyz budes nekdy chtit nekam zajit neni problem..vsude je to kousek a ve dvou a vice to je veselejsi.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.10.12 22:40

@zazuunka
jj, to máš pravdu, taky chodím a chodím…ale teda spíš na druhou stranu, ale pro mě není problém popojet metrem. Já bydlím ve Kbelích, ale chodím tak různě, podle toho co kde potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová