Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaroslava
Ahoj Jarko, koukám, že máš krásnou velkou rodinu.Je to radost mít tolik dětí, že? Taky jsem si vždy přála velkou rodinu. Jak to zvládáš, mít vše pod kontrolou a nezbláznit se??
Já mám zatím jedno a mám pocit, že bych potřebovala, aby měl den alespoň 35 hodin, abych stihla vše, co chci ![]()
Mě se jezdí s kočárkem dobře za každého počasi a že tuhle zimu dostal docela zabrat ![]()
Ahoj holky, já jsem z Příbrami a bydlím pod Svatou ![]()
Taky jsem se těšila na jaro, protože v tomhle se fakt jezdit nedá, dopo jsem byl ve městě a byl to boj, takže až to sleze, hurá na prochajdu ![]()
Jita.tutík-dá se to zvládnout,vlastně musíš,ale děti jsou velké,takže se prakticky točím kolem dvojčat.A někdy to tedy na blázinec je,ale říkám,si snad bude líp.
Jinak v tomle počasí ,tedy jezdit po městě děs,ještě ,že mám kočár s velkými koly,jinak bych asi ani nevyrazila,kor,když v tom vozím dva.I u nás dostal letos kočárek ,tedy zabrat,už aby bylo jaro. ![]()
Ahoj ženský, tak co u vás nového??? Jak máte velké dětičky?? Nám jsou tři týdny a zrovna válčíme s prdíkama, no je to hrůza děs…zkoušíme snad úplně všechno a stejně jí to dává pěkně zabrat. ![]()
Včera jsem byla na chvíli venku, dokud bylo sluníčko, tak super, ale pak ten vítr…no fuuuj, mrzli mi ruce i v rukavicích, jen malá byla v klidu, nabalená jak sněhulák, to se jí líbí ![]()
Jita.Tutik-nám jsou dva roky a měsíc.S prdíkama jsem také válčila a dost dlouho.Vyzkoušeli jsme hodně kapiček ,ale pomohlo až když měli sílu si pořádně prdnout sami a kapičky,ale teď si nemůžu vzpomenout jaké to byli. ![]()
My dáváme sab simplex, trochu pomáhají, dávám je před každým kojením, tak snad to není moc??? Zítra jdu k Dr., tak se jí zeptám.
Jito ještě dělají probiotické kapičky pro miminka, myslím BioGaia, ale jsou dost drahé. Ale osobní zkušenost nemám, protože ani jedno dítko na prdíky netrpělo. Občas Vojta, ale to jsem přesně věděla po čem ![]()
Jinak já mám holky 6,5 a 3 roky a chlapečka 10,5 měsíce. Jinak je mám všechny v metříkách ![]()
Jita.tutik-sab simplex,jsme měli taky,ale ty nepomáhali.Už to mám kapičky Baby Calm,ty nám alespoň trochu vždy pomohli. ![]()
Ahoj holky, tak se taky přidávám, v Příbrami bydlím asi 3 roky a máme 10ti měsíční holčičku
A jaro vyhlížím každý den ![]()
Ahojky,já to jaro taky vyhlížím,a zatím je v nedohlednu.Tak moc se těším,až budeme venku déle. ![]()
No teplo sice ještě nic moc, ale to sluníčko, teď tři dny svítilo, takže jsme jezdili venku o stošest a dnes jdeme znovu, hurááá
Malou vždy nabalím, namažu a ona chrní jak pařez celou dobu, prostě spokojenost na obou stranách.
Doma už mi docela hrabalo, šestinedělí a ještě zima, to je mi hned doma smutno, že nemůžu ven, jen se tak vyvětrat
, ale teď už je nám fajn ![]()
Kdybyste někdy někdo chtěl, můžeme drandit spolu ![]()
Jita.tutík-to by byla paráda být venku,kluci marodí oba dva od úterka a už jsem z toho taky k.o.Tak držím palečky ať se vám nemoci vyhnou a brzy je už teploučko ![]()
Jíto škoda, že nešel net trajdali jsme do půl šesté mohli jsme spolu ![]()
Zdar matky, tady to umřelo, no tak, šup šup, vstávat a cvičit, v Příbrami to ještě úplně neumřelo ![]()