Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
21.3.15 14:10

Jenže já potřebuji nosit už teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.3.15 16:46

@Blondie66 Tak zkusit satek, v nem je mimco lip obtazene nez v manduce… nebo babyvak a nosit na kolibku pokud nemate problem s kyclema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
21.3.15 17:23

@jan.ny17 vak ne jelikož chci nosit dlouho. Tak jedině ten šátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.3.15 22:32

@Blondie66 Tak ve vaku se pry da nosit i pozdeji… Ale nestahnes to tak dobre jako satek, popripade RingSling satek… no uvidime, ja babyvak podedila (da se i koupit docela lacino, jak tak koukam) a do 3 mesicu nosila uplne v pohode, pak nastoupila Manduca. Ale hodlam ho pouzivat i pozdeji az uz bude prcek sedet…no uvidime :mrgreen: http://inzerce.ceskyportal.eu/…k-pech-1.jpg 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
27.3.15 11:40

Hezký den, zrovna na internetu okukuji MANDUCY a zajímá mě jedno. Manducy se všechny prodávají již s novorozeneckou vložku? Mám dceru co má měsíc a ve dvou měsících bych jí chtěla již nosit v Manduce, ale potíž je, že nevím jestli jsou ve všech novorozenecké vložky, protože jinak bych šáhla na manducy z bazarku, než utrácet za novou. Není to nejlevnější sranda. Dcera má, m ale měsíc a má skoro pět kilo a 53 cm a hlavičku si myslím, že již ve dvou měsících bude držet taky skvěle, protože již teď je strašně pevná v tomhle tak, že i doktorka zírá :-D. děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
68831
29.3.15 20:08

Ano, ta novorozenecka vlozka je ve vsech, je to jenom takovy vsity pruh latky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.4.15 12:07

Ahoj, tak manducu mám již doma. A zajím mě jedno. když mám malou danou vte novorozencké vložce kam se dávají nožičky? když si stoupnu má je rovne dane směrem dolů, ale zasahují ty nožičky až do toho pruhu, který je kolem pasu. to by podle mě nemělo ne? ale kam jít y nožičky mám dávat? vždyt ona je ješt ěmalá na roztáhnutí nožiček.

• Citovat
  • Upravit
4263
10.4.15 22:21

@peka83 Ja teda uplneho mimousa v manduce nemela, nas mel 6,5kg a 3,5 mesice, kdyz jsem ho zacala nosit… Ale vim, ze hodne casto mamci resi, ze pak ty nozky jdou jakoby pod ten popruh… Hele ja bych se snazila ty nozky dat proste tak nejak na (sve) bricho aby je nemuselo mit moc roztazene, ale proste kolinka vys jak kycle… Proste si ho napasovat cca do polohy jako na obr. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.4.15 22:50

Dobrý den děvčata :),
chtěla bych se zeptat na dvě praktické otázky :) Za prvé.. objednala jsem si Manducu z Aliexpresu a kdo má zkušenosti z expedicí z číny možná poradí… Vyprat napoprvé nebo ne :)? A druhá otázka.. nepřišla mi k tomu taková ta taštička v níž se to dá nosit, když to zrovna nepoužíváte.. mohli by jste mi napsat rozměry té taštičky? poprosila bych někoho, aby mi ji ušil… Moc děkuji a pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.4.15 23:25

@Smailík Ahoj, ja teda peru veci jakekoli ktere si donesu poprve z obchodu. At uz jsou origos nebo fake :mrgreen: A ja teda nemela ani k origos tasce tu kabelecku. Dycky to nejak hodim do prebalovaci tasky kterou mam velkou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
11.4.15 06:18

@jan.ny17 jj vim co mysliš s tou polohou. Zkusim to.Mala je sice 2 mesicni, ale 55 cmcm ma a 5 kg. Tim ze ty nohy se tlaci do toho spodku manducy, tak drep neudelam. zkusim to dnes stema nozkama podle obrazku. dekuji

• Citovat
  • Upravit
1482
11.4.15 07:02

Ahoj, prosím o radu, ten pás spodní manducy patří do pasu nebo níž na boky? Nějak nevím, jak by měl být malý nízko/vysoko :think:…Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.4.15 09:22

@Ostružka Z hlediska pohodlí pro rodiče, je lepší mít ten pás víc na bocích, jenomže mitam stejně nikdy nedržel skrzevá velký zadek :-) A co se týče dítěte, tak by mělo být v takové výšce, abyx mu mohla políbit hlavičku když jenom skloníš hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
11.4.15 10:25

@Ostružka presne jak pise alviola…tak, abys dala diteti jen sklonenim hlavy pusinku na jeho hlavicku. Takze treba ja mirne na bocich a manzel v pase. I kdyz se to jmenuje „bederni pas“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
11.4.15 11:16

@alviola @jan.ny17 díky, podle té pusinky na hlavičku jsem to naštelovala a spokojenost :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí