Manipulátor ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3314
8.2.24 14:11

Ahoj @Vgzptp

Ztratil si svou moc a čekáš na nemoc. Nečekej na to, že se manželka změní. Změn sebe a začni žít. Investuj svou energii do sebe a dětí. Znovu začni navazovat vztahy s tvou rodinou. Doporučuji psychoterapeuta, který ti dá určitý nadhled, protože jestli je to pravda, tak tohle ve zdraví sám asi nedáš.

Jak můžeš žít s někým, kdo si tě neváží, nařizuje, ubližuje? Žít v toxickém prostředí zničí po čase každého. Žádná rada na tvoji situaci nebude dost dobrá. Pokud si to budeš obhajovat tak, že to je hlavně kvůli dětem, tak se stavíš do role, kdy to vlastně nechceš řešit a čekáš na zázrak nebo na to, že to někdo vyřeší za tebe. Přeji hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.2.24 16:27

Jsi typicka obet domaciho nasili.

Jestli potrebujes impuls, sezen si knihu Jedovata slova od Patricie Evans. Doda ti odvahu a sebevedomi k prvnim krokum.

Napis Lucy, jak ti nabizi.
Kontaktuj Bily kruh bezpeci.

Bude tezke se z toho dostat, ale nemas na vybranou - druha varianta je nechat se uplne znicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.24 04:30

Manipulátor ve vztahu

@Vgzptp doporučuju na FB narcistickou skupinu ke sdílení. Mám ten samý problém. Nikam to už 12 let nevede.Je potřeba opravdu odejít jinak si vaše společně dítě vytvoří ten samý rodinný vzorec a bude ho v dospělosti žít. Soud určí styk, kdy si otec dítě vezme v určené časy a nikdo do toho nemůže zasahovat.Asi lepší alternativa, než žít ve vězení a čekat na souhlas, co můžu a co nemůžu do zletilosti potomka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.2.24 01:19

Zazila jsem neco podobneho. Clovek si pak mysli, ze ten druhy ma vlastne pravdu, ze o nic nejde, ze zase prehanim. Ja v tom byla 3 roky a kdybych neutekla, tak je ze me psychous. Je to 7 mesicu co ziju sama a porad mi pomalu dochazi jak spatny to bylo. Tolik veci co jsem nevidela. Neuveritelne te to nici pomalu. Ja taky odchazela nekolikrat, ale pak sem si za tim stala a vubec jsem nenechala hlavu aby mela myslenky typu, treba to bude dobre, treba to neni tak spatny, vsude je neco a bla bla bla. Myslim ze jsem se zachranila, protoze by ze me nezbylo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.2.24 07:43

@Vgzptp Nevím,zda je manipulátorka, ale sociální izolace(od rodiny) je forma psychologického týrání. Okamžitě odejděte. Včera bylo pozdě. Styk s mladším dítětem si vymožte na soudě, ostatní můžete vídat, kdy chcete. A třeba si časem najdete lepší partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí