Wellness pro dva s možností intimnosti

Anonymní
5.2.24 20:01

Wellness pro dva s možností intimnosti

Poradil by prosím někdo - hledám wellness pro dva, bez přespání - tak půlden, s možností - hm, intimnosti. V oblasti cca Praha - Pardubice. Anonymně - někteří známí ještě neví, že mám přítele, natož co si plánujeme, nechce se mi to s nimi pak probírat. Děkuji za praktické příspěvky a rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1418
5.2.24 20:18

V Pce na vinici je welness které je privátní. Kamarádka tam byla, sex prý byl. Je tam postel a šampaňské. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
5.2.24 20:29

Každá privátní vířivka má lůžko. Pohledej na Slevomatu.

• Citovat
  • Upravit
24833
5.2.24 20:43

Ale půl dne je celkem honička.. otvírají většinou v 10.. lepší je fakt celý den, v klidu i jídlo, masáž a tak… na trase co píšeš jsou desítky zařízení, fajn je slaná voda… dopo. asi nebudou rozjeté sauny, tak bych to asi líp načasovala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
5.2.24 20:48

@tevl Pce je prosím co :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.24 20:56

Ty Pce jsem také nevěděla:-).
Uvítala bych konkrétní referenci. Čas třeba 10 - 17 nevadí, úplně celý den je pro nás oba problém. Nechceme přespání, masáž netřeba, stačí nám soukromí a hezké prostředí, nějaká sauna, vířivka… jako bonus. Na slevomatu mi právě přišlo, že je to buď na nějaké rychlovky nebo s ubytováním. A není nad osobní zkušenost no…

• Citovat
  • Upravit
7859
5.2.24 20:57

V Praze například “apartmany-Smíchov”

Každý pokoj má buď viřivku nebo saunu. Otevřeno nonstop, hodinová sazba.
Jmenuje se to wellness, ale je to vlastně hodinový hotel… ikdyz tedy netuším, jaký je rozdíl mezi hodinovým hotelem s wellness na pokoji - a privátním wellness s lůžkem? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí