Manko v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
29.2.24 14:24
@Anonymní píše:
Já jsem normálně přišla do práce, podívala se, co se prodalo za tu hodinu, co jsem tam nebyla, ok jedno Chorvatsko, v kase tím pádem mělo být 50 000 a ejhle, 13 000 není. To jsem zjistila, ale kolegyně za hodinu přišla, hned se hnala ke kase a oznamovala, že 13 000 mi chybí a tvářila se…dost podivně. Já nevím, ale já si pořád myslím, že v tom má prsty ona. Všechno tomu nahrává, ale…žádný důkaz opravdu nemám. Využila možná situace, že bude tam holka ve zkušebce, brigádnice, to jsou slepice, ona je tam nejdýl, na ní podezření nepadne, ale co by si ve výpovědní nepřilepšila, že ano, tak hrábne do kasičky. Já si nemůžu pomoct.

Takže ty jsi ráno kontrolovala, jestli sedí účetní stav na fyzický a nesedělo to. To chápu. Ale kdo to naposledy takhle kontroloval před tebou - ten účetní stav na fyzický. Brigádnice večer předtím? Nebo ty než jsi šla den předtím domů? Nebo obě? Máte o tom nějaký záznam, kdy byla kontrola naposledy v pořádku? A tím v pořádku nemyslím, že nějaký stav vyjel v účetnictví, ale opravdu přepočítání pokladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115772
29.2.24 14:36
@Anonymní píše:
Já jsem normálně přišla do práce, podívala se, co se prodalo za tu hodinu, co jsem tam nebyla, ok jedno Chorvatsko, v kase tím pádem mělo být 50 000 a ejhle, 13 000 není. To jsem zjistila, ale kolegyně za hodinu přišla, hned se hnala ke kase a oznamovala, že 13 000 mi chybí a tvářila se…dost podivně. Já nevím, ale já si pořád myslím, že v tom má prsty ona. Všechno tomu nahrává, ale…žádný důkaz opravdu nemám. Využila možná situace, že bude tam holka ve zkušebce, brigádnice, to jsou slepice, ona je tam nejdýl, na ní podezření nepadne, ale co by si ve výpovědní nepřilepšila, že ano, tak hrábne do kasičky. Já si nemůžu pomoct.

A víš o tom, že při podezření na trestný čin je tvoje povinnost to hlásit na PČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115772
29.2.24 14:37
@mado píše:
A tys večer tu kasu fyzicky přepočítala, než jsi šla domů? A brigádníce kasu fyzicky přepočítala, než šla domů?

To jsou zásadní otázky, na které zakl. odmitá reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 14:40
@Tarena píše:
A jak jsi vedela, ze tech 13 neodnesla do banky brigadnice?

To by tam byl doklad z banky, to archivujeme. A proč by odnášela jen 13 000 a 37 000 nechávala? Já bych odnesla tak 45 000.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 14:43
@unuděná píše:
Takže tys zjistila, že ti 13k ráno chybí, nikdo jiný krom tebe to nevěděl, nikomu jsi to neřekla, ale kolegyně to věděla? :think: Není to náhodou tak, žes to nahlásila vedení a to se ozvalo kolegyni, která byla na cestě do práce?

Já to ráno zjistila, zeptala se holek na provizích, pak všechno prohledala, nahlásila šéfovi, jestli on volal kolegyni, to nevím. Ale asi ani ne, protože ji z toho vynechal. Ani se jí na nic neptal, protože ten den nebyla v práci. Čistá jak sníh. Nikdo se jí na nic neptal, nezjišťoval, litala jsem v tom jen já a brigádnice.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 14:44
@Anonymní píše:
Já to ráno zjistila, zeptala se holek na provizích, pak všechno prohledala, nahlásila šéfovi, jestli on volal kolegyni, to nevím. Ale asi ani ne, protože ji z toho vynechal. Ani se jí na nic neptal, protože ten den nebyla v práci. Čistá jak sníh. Nikdo se jí na nic neptal, nezjišťoval, litala jsem v tom jen já a brigádnice.

Tak to prostě kolegyně z provizí prokecly. Nejspíš tě odcházející kolegyně moc nemusí a drbe tě před nimi, tak se některá z nich nechala slyšet, že máš průšvih, a ona škodolibě naběhla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 14:47
@mihla píše:
Takže ty jsi ráno kontrolovala, jestli sedí účetní stav na fyzický a nesedělo to. To chápu. Ale kdo to naposledy takhle kontroloval před tebou - ten účetní stav na fyzický. Brigádnice večer předtím? Nebo ty než jsi šla den předtím domů? Nebo obě? Máte o tom nějaký záznam, kdy byla kontrola naposledy v pořádku? A tím v pořádku nemyslím, že nějaký stav vyjel v účetnictví, ale opravdu přepočítání pokladny.

Brigádnice řekla, že zběžně pokladnu přepočítala (co znamená zběžně, to nevím), tak se vyjádřila a že ona si neni vědoma žádné velké chyby. Protože pořád se bála, že jsme toho názoru, že klienti jí dali míň peněz. Ale tak 13 000 by snad zjistila. Kladli před ní bankovy na stůl, počítatali a ona to ještě kontrolně přepočítala. Večer kasu zběžně prohlédla. A mohlo tam tolik být. Já vím, že jsem tam nechala těch 20 000, takže ano, tolik tam být mohlo, ale není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 14:48
@aiwwa píše:
A víš o tom, že při podezření na trestný čin je tvoje povinnost to hlásit na PČR?

A nemá to spíš hlásit šéf, majitel cestovky? Stala se škoda na jeho majetku. Já čekala, jak se k tomu postaví on.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 14:48

A mimochodem, psala jsi, že kolegyně hned běžela ke kase přepočítávat. Jak ale mohla vědět, kolik peněz má v kase být, když předchozí den nebyla v práci a nastoupila až hodinu po tobě? :nevim: Ten tvůj příběh má prostě díry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 14:49
@unuděná píše:
Tak to prostě kolegyně z provizí prokecly. Nejspíš tě odcházející kolegyně moc nemusí a drbe tě před nimi, tak se některá z nich nechala slyšet, že máš průšvih, a ona škodolibě naběhla :nevim:

To si nemyslím, ale stejně. I kdyby, no tak se velice angažovala v tom, co by ona dělala, jak by to hned uhradila, co jiného mi pak asi zůstane, ona neví, co se tam dělo, kde peníze jsou, ale ať počkám…nelíbí se mi to vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 14:51
@unuděná píše:
A mimochodem, psala jsi, že kolegyně hned běžela ke kase přepočítávat. Jak ale mohla vědět, kolik peněz má v kase být, když předchozí den nebyla v práci a nastoupila až hodinu po tobě? :nevim: Ten tvůj příběh má prostě díry.

Ale vždyť o tom tady už třetí den hovoříme, mlho. Divné je to, že ta kolegyně tam den předtím nebyla a všechno věděla, to mi vrtá hlavou. Přečti si pár příspěvku dozadu. Nic bych za to nedala, že v tom má prsty. Ale podezření na ni nepadá vůbec, protože čistota sama tam přece v ten den ani nebyla.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 14:53
@Anonymní píše:
Ale vždyť o tom tady už třetí den hovoříme, mlho. Divné je to, že ta kolegyně tam den předtím nebyla a všechno věděla, to mi vrtá hlavou. Přečti si pár příspěvku dozadu. Nic bych za to nedala, že v tom má prsty. Ale podezření na ni nepadá vůbec, protože čistota sama tam přece v ten den ani nebyla.

Hele mlho, takže kolegyně na tebe naběhla, vlezla ti do kasy, začala tam něco počítat a tvrdit ti, že ti 13k chybí a tebe nenapadne zaprvé se ohradit, že máš ještě směnu ty a zadruhé zeptat, jak přišla na to, že ti nějaké peníze chybí, když včera v práci nebyla? Stála jsi tam a kývala? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 15:00
@unuděná píše:
Hele mlho, takže kolegyně na tebe naběhla, vlezla ti do kasy, začala tam něco počítat a tvrdit ti, že ti 13k chybí a tebe nenapadne zaprvé se ohradit, že máš ještě směnu ty a zadruhé zeptat, jak přišla na to, že ti nějaké peníze chybí, když včera v práci nebyla? Stála jsi tam a kývala? :roll:

Tak podívala se do denní uzávěrky, pak šla počítat a počítala si. Na to má právo, ale bylo mi divné, že okamžitě do příchodu lezla do kasy a počítalala a hlásila, že jestli vím, že chybí 13 000. Řekla jsem, že ano, už to vím, už to ví i šéf a bude se to řešit. Máme počkat, až přijde a zavolá i brigádnici.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 15:02
@Anonymní píše:
Tak podívala se do denní uzávěrky, pak šla počítat a počítala si. Na to má právo, ale bylo mi divné, že okamžitě do příchodu lezla do kasy a počítalala a hlásila, že jestli vím, že chybí 13 000. Řekla jsem, že ano, už to vím, už to ví i šéf a bude se to řešit. Máme počkat, až přijde a zavolá i brigádnici.

Podle mě jí to vyslepičily ty kolegyně. Snad by nebyla tak blbá, že kdyby to vzala ona, tak na sebe bude takhle upozorňovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 15:06
@unuděná píše:
Podle mě jí to vyslepičily ty kolegyně. Snad by nebyla tak blbá, že kdyby to vzala ona, tak na sebe bude takhle upozorňovat :roll:

Těžko říct, nebo si byla tak jistá, že stín podezření na ni padat nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat