Manko v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15417
27.2.24 11:44
@ritterqa píše:
Dobře, ale přece se nemůže někdo jen tak rozhodnout, že o půlnoci půjde do práce, ne?
U nás kdybych o půlnoci začala kodovat, což je mimo pracovní dobu, tak se to někde projeví a budou pak zjišťovat co se stalo.A u vás má banka otevřeno třeba do sedmi? Když píšeš, že brigádnice měla odnést peníze do banky. Teoreticky jsi mohla jit i ty sama po práci.

Můžou používat vkladový bankomat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
27.2.24 11:44
@ivašot. píše:

Nebo bezpečnostní schránku ;)

• Citovat
  • Upravit
10841
27.2.24 11:46
@dicentra píše:
Nebo bezpečnostní schránku ;)

Na tohle je spise nocni trezor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
27.2.24 11:49
@Tarena píše:
Na tohle je spise nocni trezor.

Jo, tohle jsem myslela, na brigádě jsem to tam také nosila :lol:

• Citovat
  • Upravit
6860
27.2.24 12:02

To kodování se snad někam zaznamenává. Takové kodování jsem zažila ve dvou pracích. Vždycky se vstup navíc musel ověřit. Když se mi stalo, že jsem zakodovala došla k autu a zjistila, že klíče mám v práci musela jsem volat co se stalo proč tam vcházím a říct heslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
27.2.24 12:06

Já mám z bývalé práce zážitek, že nám jednu pobočku vykradl bývalí zaměstnanec (kopie klíčů). Tam kodování nebylo, ale byly kamery což věděl tak se maskoval a myslel, že mu to projde. Neprošlo. V kanclu se maskoval, ale na parkovišti už ne. Ale než se dohledaly záznamy z parkoviště a jeho spz tak běželi růžné teorie jako, že někdo z nás nebo ať se přiznáme kdo tam někoho poslal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamatri111
27.2.24 12:06

Když přebírá kasu, máš si ji přepočítat.

Jinak teda mě kdysi udělal šéf test, že mi vzal prachy z kasy. Zkoušel co udělám.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
27.2.24 12:31

Jak může být práce s penězi takhle blbě nastavená? Co to máte za vedoucího? Pokud bych na tvém místě měla něco platit, zavolala bych policii, ať to prošetří. Nečekala bych, jestli ji zavolá pan vedoucí.

• Citovat
  • Upravit
1129
27.2.24 12:36

Ty jo, to je situace… u vás může brigádník odvádět hotovost? To je celkem neobvyklé. Jaké je vůbec vyjádření brigádnice? Večer jí peníze chyběly? Nebo vůbec nepřepočítávala a šla domů? Nemáte večer nějako denní uzávěrku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 12:45
@Zlatývoči píše:
Ty jo, to je situace… u vás může brigádník odvádět hotovost? To je celkem neobvyklé. Jaké je vůbec vyjádření brigádnice? Večer jí peníze chyběly? Nebo vůbec nepřepočítávala a šla domů? Nemáte večer nějako denní uzávěrku?

Tak já počas studií jako brigádnice taky odváděla hotovost. Samozřejmě po podepsaní hmotní zodpovědnosti.

• Citovat
  • Upravit
1155
27.2.24 12:47

Mně taky přijde, že si to kolegyně řekly. Taky jsem kolikrát věděla o věcech v práci, i když jsem tam nebyla, protože mi to někdo napsal. Tohle mi teda smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 13:05
@ivašot. píše:

Banka je otevřena do 18:30. A máme zaužívané, že kdo odchází jako poslední, to znamená končí v 18:00, ten odnáší peníze do banky, protože od 17:00 do 18:00 si ještě lidí chodí kupovat zájezdy. Tak naco běhat do banky několikkrát za den. Stačí jednou takhle.

• Citovat
  • Upravit
5656
27.2.24 14:21
@Anonymní píše:
Banka je otevřena do 18:30. A máme zaužívané, že kdo odchází jako poslední, to znamená končí v 18:00, ten odnáší peníze do banky, protože od 17:00 do 18:00 si ještě lidí chodí kupovat zájezdy. Tak naco běhat do banky několikkrát za den. Stačí jednou takhle.

A vy nemáte žádné doklady o tom, kolik zůstává večer v pokladně a kolik se nosí do banky? Nějaká uzávěrka dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35616
27.2.24 14:37
@Mamatri111 píše:
Když přebírá kasu, máš si ji přepočítat.Jinak teda mě kdysi udělal šéf test, že mi vzal prachy z kasy. Zkoušel co udělám.

No to od něho teda není moc hezky. A co jsi udělala?
Já jsem měla klíč od trezoru a majitel firmy měl druhý u sebe zapečetěný v obálce kdyby něco a ještě jsem tedy měli na trezor nasměrovanou kameru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamatri111
27.2.24 15:10
@JancaS84 píše:
No to od něho teda není moc hezky. A co jsi udělala?
Já jsem měla klíč od trezoru a majitel firmy měl druhý u sebe zapečetěný v obálce kdyby něco a ještě jsem tedy měli na trezor nasměrovanou kameru.

No, byla jsem mladá koza, tak jsem vymazala prodané položky z počítače. A to přesto, země ta varianta, že mě zkouší napadla. Ale poté, co jsem dostala od vedoucí za uši, když mi chybělo, nebo i prebyvalo třeba 50 Kč jsem prostě byla podělana strachy ji zavolat a říct, že mi chybí litr. Pitomost, vím. Taky to bylo hodně dávno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat