Manžel není otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.12.11 00:31
MirušeProdigy píše:
Anonymní píše:
Tím chci říct, že se to v zakladatelce teď prostě tluče a že jí chápu. Plus těhu hormony, nová neznámá fakt masakrózní situace… Zakladatelko pokud máš ráda manžela, buĎ s ním. Tvoje dítě si zaslouží rodinnou stabilitu. Pokud s ním bejt nechceš, tak se s ním rozveĎ a dál ho netrap. A zkus být s milencem…ale upřímně tam to vidím do budoucna bledě :?Chtěla bych ti poděkovat asi jsi jediná kdo mě ted chápe manžela mám moc ráda hlavně ted kdy mi tak pomáhá ale přece jen s otcem jsem byla rok a půl a nemohu ho jen tak vymazat i když bych někdy moc chtěla.
Proč ne? miluješ ho? Víc než manžela? vážíš si ho? Chceš s ním strávit min.18let při výchově vašeho dítěte? nebo raději s manželem? Tohle si v hlavě srovnej. A to že tě chápu je jasný, jsem napáchala už tolik chyb v životě a tohle byla jedna z nich :roll: nakonec nikdo nautrpěl žádnou újmu na zdraví a jsme všichni šťastní ale dalo mi to práci si to v tý palici srovnat a uvědomit si…

Tak ještě do nedávna bych s ním chtěla být protože jsme se opravdu milovaly ale od té doby co odjel na návštěvu k matce je vše jinak když za mnou přijel bylo vše jako když jsme spolu bydlely vyznání lásky mazlení se a tak jenže vždy když jsme byli rozhodnutí být jen spolu mu matka napsala nebo zavolala at přijede že ho nutně potřebuje a já nevím co se stalo asi ho matka dokonale ovládá.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
16.12.11 00:32
tetes píše:
MirušeProdigy píše:
tetes píše:
Tak tohle bych vrátila zpět. Bylo to ode mě tehdy hrozně hnusný vůči manželovi(tehdy teda ještě neee „manželovi“ :D ), měla jsem v palici takovej zmatek a tolik věcí mi nedocházelo. :zed:Vždyť to sama píšeš dnes sama,jak to bylo hnusný vůči manželovi.Takže těžko chtít po někom,kdo to samé nezažil,aby se nečílil. ;)
no já nějak nevím jak to berou lidi kteří to nezažili pač já ten masakr kterej se ve mě tehdy odehrával zažila :mrgreen: Nevím jak bych se na to dívala z vašeho pohledu :think:
Jasně,ale dneska si sama uvědomuješ,že to bylo vůči manželovi hnusné.A i to napíšeš.Takže těžko očekávat,že tu budeme někoho poplácávat po rameni za tohle.A navíc,jak dál pokračuje zakladatelka,byla s bio otcem rok a půl a za tu dobu už asi trochu musí vědět,co v něm je.....I když chápu,že to je dilema,ale prostě hnusné to je vůči manželovi,taktže těžko psát: delej z něj blbce dál až uvidíš,jak se zachová biotec. A tobě přeji hodně štěstí a gratuluji k tomu,že se vše vyřešilo k všeobecné spokojenosti. :kytka:
:palec: :potlesk:

Miruše já jen dodám, že ano, chudák tvůj „manžel“ v té době, co jsi mu dělala, to co jsi mu dělala… :? :roll:

• Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 00:33
etatinek píše:
No myslím, že to je jasné, zakladatelka miluje milence, se kterým čeká dítě a chce ho mít v RL pro případ, co kdyby… Manžela má zatím jako pochodující peněženku a pomocnou ruku… Alias, kdyby milenec chtěl, tak zakladatelka běží za ním… Bojím se, že to tak nakonec dopadne, počítám tak za cca rok… Kdy už bude nýnější manžel zakladatelky pěkně psychicky v pr… Z celé situace a ještě bude muset platit alimenty na cizí dítě… :zed:

a to je přesně to co si musí v palici ujasnit. Závěry bych teď nedělala. moje pochopení má, ale do doby, než vycítím, že je to tak jak píšeš, že bere manžela jako zadní vrátka…to by bylo opravdu odsouzeníhodné. Zatím ale ten pocit nemám, zatím mi to přijde jako normální proces člověka, kterej se dostane do těchhle s*aček…prostě má v hlavě chaos…

tak si to myslím já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 00:33
Anonymní píše:
MirušeProdigy píše:
Anonymní píše:
Tím chci říct, že se to v zakladatelce teď prostě tluče a že jí chápu. Plus těhu hormony, nová neznámá fakt masakrózní situace… Zakladatelko pokud máš ráda manžela, buĎ s ním. Tvoje dítě si zaslouží rodinnou stabilitu. Pokud s ním bejt nechceš, tak se s ním rozveĎ a dál ho netrap. A zkus být s milencem…ale upřímně tam to vidím do budoucna bledě :?Chtěla bych ti poděkovat asi jsi jediná kdo mě ted chápe manžela mám moc ráda hlavně ted kdy mi tak pomáhá ale přece jen s otcem jsem byla rok a půl a nemohu ho jen tak vymazat i když bych někdy moc chtěla.
Proč ne? miluješ ho? Víc než manžela? vážíš si ho? Chceš s ním strávit min.18let při výchově vašeho dítěte? nebo raději s manželem? Tohle si v hlavě srovnej. A to že tě chápu je jasný, jsem napáchala už tolik chyb v životě a tohle byla jedna z nich :roll: nakonec nikdo nautrpěl žádnou újmu na zdraví a jsme všichni šťastní ale dalo mi to práci si to v tý palici srovnat a uvědomit si…
Tak ještě do nedávna bych s ním chtěla být protože jsme se opravdu milovaly ale od té doby co odjel na návštěvu k matce je vše jinak když za mnou přijel bylo vše jako když jsme spolu bydlely vyznání lásky mazlení se a tak jenže vždy když jsme byli rozhodnutí být jen spolu mu matka napsala nebo zavolala at přijede že ho nutně potřebuje a já nevím co se stalo asi ho matka dokonale ovládá.

A to je jak dlouho, co odjel za svou matkou?? :think: :nevim: 8o

• Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 00:37
Anonymní píše:
MirušeProdigy píše:
Anonymní píše:

takže kdyby tam matka nebyla, kdyby tam nefigurovala tak seš s ním? Chápu to dobře? protože pokud ano, tak je to jasné. matku z vašeho společného života vyřadit nebo udělat to tak aby do vašeho vztahu nezasahovala a bejt spolu. Tzn rozvést se. V tuto chvíli manžela lituju, jenomže milence asi nemáš jen z plezíru. Asi je něco v manželství blbě když miluješ někoho jiného. Stále mi to přijde jako normální životní proces a nemám důvod tě odsuzovat :mrgreen: Koukám že jsem tu jediná :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 00:41
takže kdyby tam matka nebyla, kdyby tam nefigurovala tak seš s ním? Chápu to dobře? protože pokud ano, tak je to jasné. matku z vašeho společného života vyřadit nebo udělat to tak aby do vašeho vztahu nezasahovala a bejt spolu. Tzn rozvést se. V tuto chvíli manžela lituju, jenomže milence asi nemáš jen z plezíru. Asi je něco v manželství blbě když miluješ někoho jiného. Stále mi to přijde jako normální životní proces a nemám důvod tě odsuzovat :mrgreen: Koukám že jsem tu jediná :lol: :pankac:

8o To píšeš, jak kdyby ji měla zavraždit nebo co!! :cert:

Příspěvek upraven 16.12.11 v 00:41

• Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 00:41
tetes píše:
MirušeProdigy píše:
tetes píše:
Tak tohle bych vrátila zpět. Bylo to ode mě tehdy hrozně hnusný vůči manželovi(tehdy teda ještě neee „manželovi“ :D ), měla jsem v palici takovej zmatek a tolik věcí mi nedocházelo. :zed:Vždyť to sama píšeš dnes sama,jak to bylo hnusný vůči manželovi.Takže těžko chtít po někom,kdo to samé nezažil,aby se nečílil. ;)
no já nějak nevím jak to berou lidi kteří to nezažili pač já ten masakr kterej se ve mě tehdy odehrával zažila :mrgreen: Nevím jak bych se na to dívala z vašeho pohledu :think:
Jasně,ale dneska si sama uvědomuješ,že to bylo vůči manželovi hnusné.A i to napíšeš.Takže těžko očekávat,že tu budeme někoho poplácávat po rameni za tohle.A navíc,jak dál pokračuje zakladatelka,byla s bio otcem rok a půl a za tu dobu už asi trochu musí vědět,co v něm je.....I když chápu,že to je dilema,ale prostě hnusné to je vůči manželovi,taktže těžko psát: delej z něj blbce dál až uvidíš,jak se zachová biotec. A tobě přeji hodně štěstí a gratuluji k tomu,že se vše vyřešilo k všeobecné spokojenosti. :kytka:
:lol: ale tak poplácávat po rameni jsem ani nechtěla :mrgreen: jenom jsem chtěla trošku přiblížit co se člověku taky může honit v hlavě jak šílenej má v hlavě zmatek když v takové situaci je.

Ehm a znova opakuju a uznal to i můj manžel, že byl debil, že se mnou o tom nemluvil, furt čekal kdy mi to dojde :roll: Takže možná chudák, ale má na tom i svou vinu. neměl mlčet a dupnout si :mrgreen: Což není případ zakladatelky. Tam je to jasné od začátku co musí udělat. Teda mě je to jasné, ale ona si to musí uvědomit. Prostě buď a nebo, ale nekombinovat. manžel ale v RL bio otec…to je krávovina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.12.11 00:42
etatinek píše:
takže kdyby tam matka nebyla, kdyby tam nefigurovala tak seš s ním? Chápu to dobře? protože pokud ano, tak je to jasné. matku z vašeho společného života vyřadit nebo udělat to tak aby do vašeho vztahu nezasahovala a bejt spolu. Tzn rozvést se. V tuto chvíli manžela lituju, jenomže milence asi nemáš jen z plezíru. Asi je něco v manželství blbě když miluješ někoho jiného. Stále mi to přijde jako normální životní proces a nemám důvod tě odsuzovat :mrgreen: Koukám že jsem tu jediná :lol: :pankac:

:mrgreen: prosim tě uklidni se! každej normální člověk pochopí jak to myslím! :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.11 00:45

Odjel tam před měsícem původně jen na víkend protože ho maminka nutně potřebovala a dva roky před tím se od ní odstěhoval protože se nepohodly celou dobu jí bylo jedno co dělá nebrala mu telefon nic. bylo mi ho líto celý rok a půl co jsme byli spolu z toho byl špatnej a když jsem otěhotněla tak jsem ho prostě sebrala a jeli jsme za ní oznámit jí to příjmula nás docela v pohodě a od té doby šel náš vztah do kopru.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
16.12.11 00:45
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:

:mrgreen: prosim tě uklidni se! každej normální člověk pochopí jak to myslím! :zed:

AHA!! To máš vlastně pravdu… A jak, že jsi to vlastně myslela?? :jazyk: :oops:

• Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 00:51
etatinek píše:
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:

:mrgreen: prosim tě uklidni se! každej normální člověk pochopí jak to myslím! :zed:
AHA!! To máš vlastně pravdu… A jak, že jsi to vlastně myslela?? :jazyk: :oops:
:lol: jejky…pokročilá hodina, mozeček nefunguje? :mrgreen: :P (mě taky už skoro ne) no tak jak jinak se dá matka (usurpátorská matka) z života vyřadit jinak než vraždou? :think: :mrgreen: Napovím: co třeba jí důrazně vysvětlit, že my jsme my a ona do našeho života nemá co mluvit? Vymanit se takto nebo jiným způsobem(a nemyslím vraždu) z jejího vlivu? Například… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.12.11 00:53
Anonymní píše:
Odjel tam před měsícem původně jen na víkend protože ho maminka nutně potřebovala a dva roky před tím se od ní odstěhoval protože se nepohodly celou dobu jí bylo jedno co dělá nebrala mu telefon nic. bylo mi ho líto celý rok a půl co jsme byli spolu z toho byl špatnej a když jsem otěhotněla tak jsem ho prostě sebrala a jeli jsme za ní oznámit jí to příjmula nás docela v pohodě a od té doby šel náš vztah do kopru.

tak tady je to jasný. tvoje srdce je u něj a je před tebou velkej boj. nevol si prosím tě snažší cestu-být s manželem, protože od něj jednou i s dítětem asi stejně odejdeš. To si tvůj manžel ani tvoje dítě nezaslouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.12.11 00:56
Anonymní píše:
Odjel tam před měsícem původně jen na víkend protože ho maminka nutně potřebovala a dva roky před tím se od ní odstěhoval protože se nepohodly celou dobu jí bylo jedno co dělá nebrala mu telefon nic. bylo mi ho líto celý rok a půl co jsme byli spolu z toho byl špatnej a když jsem otěhotněla tak jsem ho prostě sebrala a jeli jsme za ní oznámit jí to příjmula nás docela v pohodě a od té doby šel náš vztah do kopru.

To je guláááááááš… CHápu to dobře tak, že si s milencem žila? Tzn.že jste měli normálně vztah a s manželem jsi nebyla, rozešli jste se a byli spolu jen formálně na papíře? Jestli je to tak, tak si tím možná měla začít a ušetřila by ses těch drsných komentářů… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 00:56
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:

AHA!! To máš vlastně pravdu… A jak, že jsi to vlastně myslela?? :jazyk: :oops:
:lol: jejky…pokročilá hodina, mozeček nefunguje? :mrgreen: :P (mě taky už skoro ne) no tak jak jinak se dá matka (usurpátorská matka) z života vyřadit jinak než vraždou? :think: :mrgreen: Napovím: co třeba jí důrazně vysvětlit, že my jsme my a ona do našeho života nemá co mluvit? Vymanit se takto nebo jiným způsobem(a nemyslím vraždu) z jejího vlivu? Například… :mrgreen:

A co taková menší sebevraždička?? Ta by nepomohla?? Ta by to nevyřešila?? :lol: :D Ne dělám si legraci, tak utíkéj spát, dobrou noc!! A doufám, že už manžela nezlobíš!! Nebo si pro tebe přijdou čerti, odnesou si tě do pekla a nechtěj vědět, co tam všechno pak budou s tebou provádět!! :P :mavam:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
16.12.11 00:58
MirušeProdigy píše:
Anonymní píše:
tak tady je to jasný. tvoje srdce je u něj a je před tebou velkej boj. nevol si prosím tě snažší cestu-být s manželem, protože od něj jednou i s dítětem asi stejně odejdeš. To si tvůj manžel ani tvoje dítě nezaslouží ;)
:palec: :potlesk: Konečně prozření, které už nějakou tu hodinku jasně vidím… :mavam: :oops:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky