Manžel není otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.12.11 00:59
MirušeProdigy píše:
Anonymní píše:
Odjel tam před měsícem původně jen na víkend protože ho maminka nutně potřebovala a dva roky před tím se od ní odstěhoval protože se nepohodly celou dobu jí bylo jedno co dělá nebrala mu telefon nic. bylo mi ho líto celý rok a půl co jsme byli spolu z toho byl špatnej a když jsem otěhotněla tak jsem ho prostě sebrala a jeli jsme za ní oznámit jí to příjmula nás docela v pohodě a od té doby šel náš vztah do kopru.
tak tady je to jasný. tvoje srdce je u něj a je před tebou velkej boj. nevol si prosím tě snažší cestu-být s manželem, protože od něj jednou i s dítětem asi stejně odejdeš. To si tvůj manžel ani tvoje dítě nezaslouží ;)

To já moc dobře vím a můj manžel asi taky asi mi to že se o nás postará nabídl jen proto že ví že jsem v rizikovím těhu tak abych byla v klidu vždyt jinak by se nestaral o to aby jsme to s otcem vyřešily.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
16.12.11 01:01
xangel87 píše:
Anonymní píše:
Odjel tam před měsícem původně jen na víkend protože ho maminka nutně potřebovala a dva roky před tím se od ní odstěhoval protože se nepohodly celou dobu jí bylo jedno co dělá nebrala mu telefon nic. bylo mi ho líto celý rok a půl co jsme byli spolu z toho byl špatnej a když jsem otěhotněla tak jsem ho prostě sebrala a jeli jsme za ní oznámit jí to příjmula nás docela v pohodě a od té doby šel náš vztah do kopru.
To je guláááááááš… CHápu to dobře tak, že si s milencem žila? Tzn.že jste měli normálně vztah a s manželem jsi nebyla, rozešli jste se a byli spolu jen formálně na papíře? Jestli je to tak, tak si tím možná měla začít a ušetřila by ses těch drsných komentářů… :lol:

A dočkala by ses úplně jiných - horších, páč já to vidím teďka ještě mnohem hůř, než se to na začátku jevilo… Chudák oblbovanéjch chlap - manžel, to si myslím vůbec nezaslouží… Takové lži a falešné naděje… :,( :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.11 01:02
MirušeProdigy píše:
Anonymní píše:
tak tady je to jasný. tvoje srdce je u něj a je před tebou velkej boj. nevol si prosím tě snažší cestu-být s manželem, protože od něj jednou i s dítětem asi stejně odejdeš. To si tvůj manžel ani tvoje dítě nezaslouží ;)
To já moc dobře vím a můj manžel asi taky asi mi to že se o nás postará nabídl jen proto že ví že jsem v rizikovím těhu tak abych byla v klidu vždyt jinak by se nestaral o to aby jsme to s otcem vyřešily.
xangel87 píše:
Anonymní píše:
To je guláááááááš… CHápu to dobře tak, že si s milencem žila? Tzn.že jste měli normálně vztah a s manželem jsi nebyla, rozešli jste se a byli spolu jen formálně na papíře? Jestli je to tak, tak si tím možná měla začít a ušetřila by ses těch drsných komentářů… :lol:

Přesně tak prostě mám v hlavě takový zmatek že jsem to všechno napsala špatně.

• Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 01:08
etatinek píše:
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:
takže kdyby tam matka nebyla, kdyby tam nefigurovala tak seš s ním? Chápu to dobře? protože pokud ano, tak je to jasné. matku z vašeho společného života vyřadit nebo udělat to tak aby do vašeho vztahu nezasahovala a bejt spolu. Tzn rozvést se. V tuto chvíli manžela lituju, jenomže milence asi nemáš jen z plezíru. Asi je něco v manželství blbě když miluješ někoho jiného. Stále mi to přijde jako normální životní proces a nemám důvod tě odsuzovat :mrgreen: Koukám že jsem tu jediná :lol: :pankac:

8o To píšeš, jak kdyby ji měla zavraždit nebo co!! :cert:

:mrgreen: prosim tě uklidni se! každej normální člověk pochopí jak to myslím! :zed:
AHA!! To máš vlastně pravdu… A jak, že jsi to vlastně myslela?? :jazyk: :oops:
:lol: jejky…pokročilá hodina, mozeček nefunguje? :mrgreen: :P (mě taky už skoro ne) no tak jak jinak se dá matka (usurpátorská matka) z života vyřadit jinak než vraždou? :think: :mrgreen: Napovím: co třeba jí důrazně vysvětlit, že my jsme my a ona do našeho života nemá co mluvit? Vymanit se takto nebo jiným způsobem(a nemyslím vraždu) z jejího vlivu? Například… :mrgreen:
A co taková menší sebevraždička?? Ta by nepomohla?? Ta by to nevyřešila?? :lol: :D Ne dělám si legraci, tak utíkéj spát, dobrou noc!! A doufám, že už manžela nezlobíš!! Nebo si pro tebe přijdou čerti, odnesou si tě do pekla a nechtěj vědět, co tam všechno pak budou s tebou provádět!! :P :mavam:
:lol: :lol: :lol: ne ne už nezlobim, manžel je jak v bavlnce :srdce: (když teda zrovna nepřijde zlitej z hospody :cert: :mrgreen: ). jsme se ale shodli na tom že to tak celý bylo dobře i když to bylo těžký, prošli jsme si peklíčkem a díky tomu jsme teĎ tak silní, strašně si jeden druhýho vážíme a nepřeválcuje nás snad už nic :pankac: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.12.11 01:11
etatinek píše:
xangel87 píše:
Anonymní píše:
A dočkala by ses úplně jiných - horších, páč já to vidím teďka ještě mnohem hůř, než se to na začátku jevilo… Chudák oblbovanéjch chlap - manžel, to si myslím vůbec nezaslouží… Takové lži a falešné naděje… :,( :(

To mě právě zas tak hrozný nepřijde - manželka se zamilovala jinde a odešla do jiného vztahu - to se prostě stává (a kor vám chlapům, že :twisted: ). :nevim: Hlavně že o tom manžel věděl, prostě se rozešli…Pak se milenec na zakladatelku vyprdnul a manžel protože je starej dobrák, tak jí ochotně vzal zpátky…

Horší by to bylo, kdyby vedla oba vztahy najednou a teď manžela pouze udržovala v nejistotě, jen aby se měla kam vrátit, kdyby náhodou vztah s milencem nevyšel…

A teď když sem to napsala mi to přijde stejné… :lol: Asi v jednu ráno už nic nevyplodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.12.11 01:11
Anonymní píše:
MirušeProdigy píše:
Anonymní píše:

uf uf, já furt doufala :mrgreen: …a ono je to nakonec fakt takhle. nu dobrá tedy…vše bylo asi vyřčeno, nevím k čemu ti tahle diskuse byla :lol: chtěla jsem pomoct, ale když už to vše od začátku víš, tak to je dobře. Tak já ti jen popřeji…tedy spíše tomu prckovi abys mu vybrala tu nejlepší možnost, aby vyrůstalo v prostředí, které si každé dítě zaslouží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.12.11 01:16

tak já si vypnu sledování diskuse, když už je to vyřešené, pač až si zejtra ostatní přečtou co jsem tu psala tak tu vznikne akorát debata na 456 stránek :lol: a o to ňák nemám zájem. tak kdyby mi případně někdo něco chtěl, jsem na SZ ;) :* :mavam: pa pa

Příspěvek upraven 16.12.11 v 01:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 01:17
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:
MirušeProdigy píše:
etatinek píše:
takže kdyby tam matka nebyla, kdyby tam nefigurovala tak seš s ním? Chápu to dobře? protože pokud ano, tak je to jasné. matku z vašeho společného života vyřadit nebo udělat to tak aby do vašeho vztahu nezasahovala a bejt spolu. Tzn rozvést se. V tuto chvíli manžela lituju, jenomže milence asi nemáš jen z plezíru. Asi je něco v manželství blbě když miluješ někoho jiného. Stále mi to přijde jako normální životní proces a nemám důvod tě odsuzovat :mrgreen: Koukám že jsem tu jediná :lol: :pankac:

8o To píšeš, jak kdyby ji měla zavraždit nebo co!! :cert:

:mrgreen: prosim tě uklidni se! každej normální člověk pochopí jak to myslím! :zed:
AHA!! To máš vlastně pravdu… A jak, že jsi to vlastně myslela?? :jazyk: :oops:
:lol: jejky…pokročilá hodina, mozeček nefunguje? :mrgreen: :P (mě taky už skoro ne) no tak jak jinak se dá matka (usurpátorská matka) z života vyřadit jinak než vraždou? :think: :mrgreen: Napovím: co třeba jí důrazně vysvětlit, že my jsme my a ona do našeho života nemá co mluvit? Vymanit se takto nebo jiným způsobem(a nemyslím vraždu) z jejího vlivu? Například… :mrgreen:
A co taková menší sebevraždička?? Ta by nepomohla?? Ta by to nevyřešila?? :lol: :D Ne dělám si legraci, tak utíkéj spát, dobrou noc!! A doufám, že už manžela nezlobíš!! Nebo si pro tebe přijdou čerti, odnesou si tě do pekla a nechtěj vědět, co tam všechno pak budou s tebou provádět!! :P :mavam:
:lol: :lol: :lol: ne ne už nezlobim, manžel je jak v bavlnce :srdce: (když teda zrovna nepřijde zlitej z hospody :cert: :mrgreen: ). jsme se ale shodli na tom že to tak celý bylo dobře i když to bylo těžký, prošli jsme si peklíčkem a díky tomu jsme teĎ tak silní, strašně si jeden druhýho vážíme a nepřeválcuje nás snad už nic :pankac: :*
:palec: :potlesk: Tak to je moc dobře, že to tak dopadlo, tak gratuluji!! A malinko závidím!! :mavam: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
16.12.11 01:23
xangel87 píše:
etatinek píše:
xangel87 píše:
Anonymní píše:
A dočkala by ses úplně jiných - horších, páč já to vidím teďka ještě mnohem hůř, než se to na začátku jevilo… Chudák oblbovanéjch chlap - manžel, to si myslím vůbec nezaslouží… Takové lži a falešné naděje… :,( :(

To mě právě zas tak hrozný nepřijde - manželka se zamilovala jinde a odešla do jiného vztahu - to se prostě stává (a kor vám chlapům, že :twisted: ). :nevim: Hlavně že o tom manžel věděl, prostě se rozešli…Pak se milenec na zakladatelku vyprdnul a manžel protože je starej dobrák, tak jí ochotně vzal zpátky…

Horší by to bylo, kdyby vedla oba vztahy najednou a teď manžela pouze udržovala v nejistotě, jen aby se měla kam vrátit, kdyby náhodou vztah s milencem nevyšel…

A teď když sem to napsala mi to přijde stejné… :lol: Asi v jednu ráno už nic nevyplodím :lol:

No jen jde o to, že je zamilovaná do milence, ale k manželovi se ubrala jen proto, že byl jedinéj po ruce… Takže manžel doufá, že se konečně rozhodla, že se konečně poučila a bude už jen s ním, a ona přitom miluje pořád milence a ten kdyby kéjvnul teď, za rok, za pět, tak ona za ním poběží jak péjsek, protože to je přece otec jejího dítěte (a ostatně ho bude mít zapsanýho i v RL, nebo aspoň to zakladatelka chce) a to by dítěti nikdy neudělala, aby ho připravila o biologického otce… Plus ho miluje, tak strašně moc… :think: :roll:

Já zakladatelce radím, to co Miruš… Rozvést se, co nejrychleji, odstřihnout tchýni ze života, nastěhovat se k milenci, po porodu u soudu vyřešit otázku otcovství, aby dítě mělo otce biologického… A tím to všechno ku spokojenosti všech ukončit… Jak může začít manžel nějaký nový vztah, když mu dělá zakladatelka tohle - dává mu naděje?? :think: :nevim:

Příspěvek upraven 16.12.11 v 01:23

• Citovat
  • Upravit
6555
16.12.11 01:23
MirušeProdigy píše:
tak já si vypnu sledování diskuse, když už je to vyřešené, pač až si zejtra ostatní přečtou co jsem tu psala tak tu vznikne akorát debata na 456 stránek :lol: a o to ňák nemám zájem. tak kdyby mi případně někdo něco chtěl, jsem na SZ ;) :* :mavam: pa paPříspěvek upraven 16.12.11 v 01:18

No to mi povídej, že já nedržím pusu někdy :lol: To bude zas zítra den, budu tu u toho sedět, číst, hádat se, dítě vedle mě řvoucí hladový :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 01:24
xangel87 píše:
MirušeProdigy píše:
tak já si vypnu sledování diskuse, když už je to vyřešené, pač až si zejtra ostatní přečtou co jsem tu psala tak tu vznikne akorát debata na 456 stránek :lol: a o to ňák nemám zájem. tak kdyby mi případně někdo něco chtěl, jsem na SZ ;) :* :mavam: pa paPříspěvek upraven 16.12.11 v 01:18
No to mi povídej, že já nedržím pusu někdy :lol: To bude zas zítra den, budu tu u toho sedět, číst, hádat se, dítě vedle mě řvoucí hladový :mrgreen: :mrgreen:

8o No ty jsi mi ale krkavčí matka, no fuuuj!! Že se nestydíš!! Nejdřív nakrmit dítě, až pak se tady můžeš hádat na emiminu!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
6555
16.12.11 01:26
etatinek píše:

No jen jde o to, že je zamilovaná do milence, ale k manželovi se ubrala jen proto, že byl jedinéj po ruce… Takže manžel doufá, že se konečně rozhodla, že se konečně poučila a bude už jen s ním, a ona přitom miluje pořád milence a ten kdyby kéjvnul teď, za rok, za pět, tak ona za ním poběží jak péjsek, protože to je přece otec jejího dítěte (a ostatně ho bude mít zapsanýho i v RL, nebo aspoň to zakladatelka chce) a to by dítěti nikdy neudělala, aby ho připravila o biologického otce… Plus ho miluje, tak strašně moc… :think: :roll:

Příspěvek upraven 16.12.11 v 01:23

No když to podáš takhle, tak to jo, to je hnusný, nenalít manželovi čistého vína (protože on asi těžko tuší, že se manželka stále rozhoduje, s kým bude).

Njn, snad se zakladatelka rozhodne správně a pokud možno bezbolestně pro manžela (protože ten zrovna si to fakt nezaslouží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.12.11 01:27
etatinek píše:
xangel87 píše:
MirušeProdigy píše:
No to mi povídej, že já nedržím pusu někdy :lol: To bude zas zítra den, budu tu u toho sedět, číst, hádat se, dítě vedle mě řvoucí hladový :mrgreen: :mrgreen:
8o No ty jsi mi ale krkavčí matka, no fuuuj!! Že se nestydíš!! Nejdřív nakrmit dítě, až pak se tady můžeš hádat na emiminu!! :cert:

Blázníš? Dítě ať si posbírá drobky po bytě, já MUSÍM na emimino :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.12.11 01:29
xangel87 píše:
etatinek píše:
xangel87 píše:
MirušeProdigy píše:
8o No ty jsi mi ale krkavčí matka, no fuuuj!! Že se nestydíš!! Nejdřív nakrmit dítě, až pak se tady můžeš hádat na emiminu!! :cert:
Blázníš? Dítě ať si posbírá drobky po bytě, já MUSÍM na emimino :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 01:31
xangel87 píše:
etatinek píše:
xangel87 píše:
MirušeProdigy píše:
tak já si vypnu sledování diskuse, když už je to vyřešené, pač až si zejtra ostatní přečtou co jsem tu psala tak tu vznikne akorát debata na 456 stránek :lol: a o to ňák nemám zájem. tak kdyby mi případně někdo něco chtěl, jsem na SZ ;) :* :mavam: pa pa
Blázníš? Dítě ať si posbírá drobky po bytě, já MUSÍM na emimino :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :potlesk: No ty máš teda přístup!! To je dobrý!! A to si ty drobky má posbírat i manžel (tedy pokud nějakéj je), chudáček pak i ten tvůj manžílek teda!! :lol: :D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky