Manžel není otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
15.12.11 23:50
jancab píše:OT: Miruše - gratuluju k těhotenství a moooc držím palečky, aby bylo vše OK! :palec: Tvůj příběh jsem sledovala téměř od začátku a jsi nám všem, co se plácáme ve vztazích, příkladem, že může být zase líp :hug:
:oops: :oops: :oops: :mrgreen: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.11 00:01
jancab píše:
POkud bude v RL uveden manžel, tak jestli se neozve do půl roku po narození miminka, tak se mu může stát, že bude léta platit na cizí dítě, i když zakladatelka už bude dávno s jiným pánem (třeba i jiným, než je otec dítěte). Zakladatelko - jestli chceš s manželem zůstat jen proto, že tě milenec nechce a je to pro tebe nouzová varianta, tak se nad sebou zamysli. Opravdu se to to zdá férové vůči manželovi?

Jestli manžela časem opustíš, tak bych se s ním ráda potkala :lol:

OT: Miruše - gratuluju k těhotenství a moooc držím palečky, aby bylo vše OK! :palec: Tvůj příběh jsem sledovala téměř od začátku a jsi nám všem, co se plácáme ve vztazích, příkladem, že může být zase líp :hug:
jancab píše:
POkud bude v RL uveden manžel, tak jestli se neozve do půl roku po narození miminka, tak se mu může stát, že bude léta platit na cizí dítě, i když zakladatelka už bude dávno s jiným pánem (třeba i jiným, než je otec dítěte). Zakladatelko - jestli chceš s manželem zůstat jen proto, že tě milenec nechce a je to pro tebe nouzová varianta, tak se nad sebou zamysli. Opravdu se to to zdá férové vůči manželovi?

Právě proto že nechci aby manžel nesl následky tak jsem chtěla udělat to otcovství.To setkání s otcem navrhl taky manžel aby se ujasnilo jak to vůbec bude.A i když jsme se s manželem rozešly tak rozvod nechtěl k vůli tomu že tak nějak tušil že to nedopadne.A když zjistil že se nespletl tak mi nabídl pomocnou ruku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.11 00:03

Právě proto že nechci aby manžel nesl následky tak jsem chtěla udělat to otcovství.To setkání s otcem navrhl taky manžel aby se ujasnilo jak to vůbec bude.A i když jsme se s manželem rozešly tak rozvod nechtěl k vůli tomu že tak nějak tušil že to nedopadne.A když zjistil že se nespletl tak mi nabídl pomocnou ruku.

• Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 00:07

Holky co se tu čílíte, ale mě byste taky mohly říct „chudák tvůj manžel“ :mrgreen: to je nemlich to samý! Já taky první 4 měsíce těhu nevěděla s kým chci bejt. Akorát že jsem se s mým dnes již manželem moc neviděla a nějak se mi bál říct že mě chce i s prckem v bříšku. Já nutně zpočátku taky chtěla bejt s bio otcem, pač jsem si tahle představovala úplnou rodinu…dítě přece MÁ MÍT SVÉ rodiče… :roll: hrozně se to ve mě tlouklo. u mě bylo rozhodování jestli s ním(bio) budu nebo ne, jednodušší nakonec v tom, že to byl hroznej parchant a že mi s ním prostě došla trpělivost.

A kdy jsem si to v sobě skutečně ujasnila? kdy jsem ho konečně definitivně vymazala z našeho života? kdo neví, bude se divit. Verunka byla 3 měsíce na světě! takže „Chudák můj manžel“ … :nevim: Kdybych něco mohla vrátit, tak to, že bych ho v sobě poslala někam už dávno a nemazala se s ním pořád. pořád jsem mu dávala šanci, pokud vrátí peníze, který mě zadlužil a který mi ukrad a bude se do budoucna chovat dobře a bude mít o Verunku zájem, tak ho později do RL zapíšu :zed: jak jsem byla BLBÁÁÁÁÁÁ To byl přesně ten důvod proč můj manžel takovej jakej do té doby byl…bál se investovat city do verunky a do našeho vztahu, miloval nás ale měl strach že se bude muset dělit o dítě s nějakým debilem. jenže mi to neřek :,( Kdyby mi tohle řekl, tak už to vyřeším dávno. jsem si furt říkala že přece by měl bio mít právo na svou dceru a dcera na něj ale už mi nedocházelo jak to ničí mého muže. :,( Tak tohle bych vrátila zpět. Bylo to ode mě tehdy hrozně hnusný vůči manželovi(tehdy teda ještě neee „manželovi“ :D ), měla jsem v palici takovej zmatek a tolik věcí mi nedocházelo. :zed:

Tím chci říct, že se to v zakladatelce teď prostě tluče a že jí chápu. Plus těhu hormony, nová neznámá fakt masakrózní situace… Zakladatelko pokud máš ráda manžela, buĎ s ním. Tvoje dítě si zaslouží rodinnou stabilitu. Pokud s ním bejt nechceš, tak se s ním rozveĎ a dál ho netrap. A zkus být s milencem…ale upřímně tam to vidím do budoucna bledě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.12.11 00:12
Anonymní píše:
Právě proto že nechci aby manžel nesl následky tak jsem chtěla udělat to otcovství.To setkání s otcem navrhl taky manžel aby se ujasnilo jak to vůbec bude.A i když jsme se s manželem rozešly tak rozvod nechtěl k vůli tomu že tak nějak tušil že to nedopadne.A když zjistil že se nespletl tak mi nabídl pomocnou ruku.

to je jednoduchý, manžel prostě chce vědět na čem je a jak to bude. |A toto je pouze VE TVÉ režii…TY SE MUSÍŠ ROZHODNOUT! Mysli na to dítě holka!

Jen věcná: Máš jen dvě možnosti. Buď s manželem a tamtoho ÚPLNĚ vymazat a nebo s tamtím a vymazat manžela. Zkloubit to sice jde ale budou se trápit všichni zúčastnění, nebude to ku prospěchu a štěstí nikoho z vás… :(

Příspěvek upraven 16.12.11 v 00:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
16.12.11 00:12

Tak tohle bych vrátila zpět. Bylo to ode mě tehdy hrozně hnusný vůči manželovi(tehdy teda ještě neee „manželovi“ :D ), měla jsem v palici takovej zmatek a tolik věcí mi nedocházelo. :zed:

Vždyť to sama píšeš dnes sama,jak to bylo hnusný vůči manželovi.Takže těžko chtít po někom,kdo to samé nezažil,aby se nečílil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.12.11 00:14

Miru vždyť sama píšeš - jak to ničí mého muže - takže vlastně taky „chudák manžel“, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 00:15
xangel87 píše:
Anonymní píše:
Taky s vámi více méně souhlasím otec o malým ví a ještě před pár dny mi říkal že mě miluje a chce se o nás starat ale nedávno se přestěhoval a bydlí u své matky a ta mu do toho nejspíše mluví protože když je v práci neustále mi vyznává lásku ale jen do doby než příde domu to je do telefonu jak vyměněný. Je tam slyšet jeho matka jak říká at se na mě vykašle a tak. Takže je to opravdu zoufalá situace.
Upřímně, chudák tvůj manžel - takhle z něj dělat blbečka.Řekla bych, že se ti povedlo mu urvat koule. :?
:palec: :,(
  • Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 00:15
tetes píše:
Tak tohle bych vrátila zpět. Bylo to ode mě tehdy hrozně hnusný vůči manželovi(tehdy teda ještě neee „manželovi“ :D ), měla jsem v palici takovej zmatek a tolik věcí mi nedocházelo. :zed:Vždyť to sama píšeš dnes sama,jak to bylo hnusný vůči manželovi.Takže těžko chtít po někom,kdo to samé nezažil,aby se nečílil. ;)

no já nějak nevím jak to berou lidi kteří to nezažili pač já ten masakr kterej se ve mě tehdy odehrával zažila :mrgreen: Nevím jak bych se na to dívala z vašeho pohledu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.11 00:17
Tím chci říct, že se to v zakladatelce teď prostě tluče a že jí chápu. Plus těhu hormony, nová neznámá fakt masakrózní situace… Zakladatelko pokud máš ráda manžela, buĎ s ním. Tvoje dítě si zaslouží rodinnou stabilitu. Pokud s ním bejt nechceš, tak se s ním rozveĎ a dál ho netrap. A zkus být s milencem…ale upřímně tam to vidím do budoucna bledě :?

Chtěla bych ti poděkovat asi jsi jediná kdo mě ted chápe manžela mám moc ráda hlavně ted kdy mi tak pomáhá ale přece jen s otcem jsem byla rok a půl a nemohu ho jen tak vymazat i když bych někdy moc chtěla.

• Citovat
  • Upravit
9859
16.12.11 00:20
xangel87 píše:
Miru vždyť sama píšeš - jak to ničí mého muže - takže vlastně taky „chudák manžel“, ne? :nevim:

ničilo-jen opravím :D Ale věděla jsem to? Ne, pač mi to neřek, jsem si to musela domyslet :? Moh si za to svým způsobem sám, mohl se mnou o tom mluvit a bylo by to jinak. Já netušila co se v něm odehrávalo, nebyla jsem v jeho kůži a vcítit jsem se nějak neuměla. jen jsem zoufale nechtěla aby nesl odpovědnost za to, za co by měl nést odpovědnost člověk, kterej mě zbouchnul. Že to všechno mohlo mít i jinou možnost, jakože bio otce vymazat a tím udělat šťastné nás všechny(nakonec i včetně toho vola, je rád že se zbavil břemene :roll: ), to jsem tehdy prostě nevěděla, nedošlo mi to. :? teda nekonec jo, jak je vidět :mrgreen: ALe trvalo mi to hooodně dlouho což mě zpětně hrozně mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
16.12.11 00:22
Anonymní píše:
Tím chci říct, že se to v zakladatelce teď prostě tluče a že jí chápu. Plus těhu hormony, nová neznámá fakt masakrózní situace… Zakladatelko pokud máš ráda manžela, buĎ s ním. Tvoje dítě si zaslouží rodinnou stabilitu. Pokud s ním bejt nechceš, tak se s ním rozveĎ a dál ho netrap. A zkus být s milencem…ale upřímně tam to vidím do budoucna bledě :?Chtěla bych ti poděkovat asi jsi jediná kdo mě ted chápe manžela mám moc ráda hlavně ted kdy mi tak pomáhá ale přece jen s otcem jsem byla rok a půl a nemohu ho jen tak vymazat i když bych někdy moc chtěla.

Proč ne? miluješ ho? Víc než manžela? vážíš si ho? Chceš s ním strávit min.18let při výchově vašeho dítěte? nebo raději s manželem? Tohle si v hlavě srovnej. A to že tě chápu je jasný, jsem napáchala už tolik chyb v životě a tohle byla jedna z nich :roll: nakonec nikdo nautrpěl žádnou újmu na zdraví a jsme všichni šťastní ale dalo mi to práci si to v tý palici srovnat a uvědomit si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 00:29

No myslím, že to je jasné, zakladatelka miluje milence, se kterým čeká dítě a chce ho mít v RL pro případ, co kdyby… Manžela má zatím jako pochodující peněženku a pomocnou ruku… Alias, kdyby milenec chtěl, tak zakladatelka běží za ním… Bojím se, že to tak nakonec dopadne, počítám tak za cca rok… Kdy už bude nýnější manžel zakladatelky pěkně psychicky v pr… Z celé situace a ještě bude muset platit alimenty na cizí dítě… :zed:

• Citovat
  • Upravit
1710
16.12.11 00:29
MirušeProdigy píše:
tetes píše:
Tak tohle bych vrátila zpět. Bylo to ode mě tehdy hrozně hnusný vůči manželovi(tehdy teda ještě neee „manželovi“ :D ), měla jsem v palici takovej zmatek a tolik věcí mi nedocházelo. :zed:Vždyť to sama píšeš dnes sama,jak to bylo hnusný vůči manželovi.Takže těžko chtít po někom,kdo to samé nezažil,aby se nečílil. ;)
no já nějak nevím jak to berou lidi kteří to nezažili pač já ten masakr kterej se ve mě tehdy odehrával zažila :mrgreen: Nevím jak bych se na to dívala z vašeho pohledu :think:

Jasně,ale dneska si sama uvědomuješ,že to bylo vůči manželovi hnusné.A i to napíšeš.Takže těžko očekávat,že tu budeme někoho poplácávat po rameni za tohle.A navíc,jak dál pokračuje zakladatelka,byla s bio otcem rok a půl a za tu dobu už asi trochu musí vědět,co v něm je.....I když chápu,že to je dilema,ale prostě hnusné to je vůči manželovi,taktže těžko psát: delej z něj blbce dál až uvidíš,jak se zachová biotec. A tobě přeji hodně štěstí a gratuluji k tomu,že se vše vyřešilo k všeobecné spokojenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
16.12.11 00:31
MirušeProdigy píše:
xangel87 píše:
Miru vždyť sama píšeš - jak to ničí mého muže - takže vlastně taky „chudák manžel“, ne? :nevim:
ničilo-jen opravím :D Ale věděla jsem to? Ne, pač mi to neřek, jsem si to musela domyslet :? Moh si za to svým způsobem sám, mohl se mnou o tom mluvit a bylo by to jinak. Já netušila co se v něm odehrávalo, nebyla jsem v jeho kůži a vcítit jsem se nějak neuměla. jen jsem zoufale nechtěla aby nesl odpovědnost za to, za co by měl nést odpovědnost člověk, kterej mě zbouchnul. Že to všechno mohlo mít i jinou možnost, jakože bio otce vymazat a tím udělat šťastné nás všechny(nakonec i včetně toho vola, je rád že se zbavil břemene :roll: ), to jsem tehdy prostě nevěděla, nedošlo mi to. :? teda nekonec jo, jak je vidět :mrgreen: ALe trvalo mi to hooodně dlouho což mě zpětně hrozně mrzí :(

Mohl si za to sám?? Že jakožto chlap se s tebou o to nepodělil, nesvěřil, nemluvil a vyslechla bys ho vůbec?? Nebo jsi v té době měla oči a uši jen pro milence?? Jako nevím jak tvůj manžel, ale my chlapi všeobecně o problémech a věcech, co nás trápí neradi mluvíme… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky