Manžel není otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1710
15.12.11 22:12

Já teda 100% souhlasím s Aghata.Ještě další věc,nevím zda již máte dítě nebo si třeba časem pořídíte další s manželem a i pro ty sourozence to bude těžko pochopitelné. A na to,že dítě má právo vědět,kdo je jeho otec,to je určitě pravda,ale v tom případě manželovi,přestože jej bude vychovávat bude od začátku říkat strejdo? :think: Pokud je manžel takový kádr,že tě chce i s dítětem počatým někoho jiného asi by bylo do budoucna dobré si vyřešit,zda to stále bude bráno jako „chyba“ (jak píšeš) nebo jako jeho dítě se vším všudy.Každopádně držím palce ať to ustojíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.12.11 22:15

A biologický otec to ví, že čekáš jeho dítě? Jestli jo, tak je možné, že o něj projeví zájem tak jako tak. A co na to tvůj manžel? Přece když souhlasil, že vaše manželství bude pokračovat a že se postará i o tvé dítě tak k tomu musel taky něco říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.12.11 22:23

tak to je tedy pecka, pokud by se mi nedej bože něco takového stalo, tak jsem si na 100% jistá, že by mě manžel kopl do řiti a většina můžů asi taktéž, to že máš skvělého manžela, kterej se chce o tebe postarat a tebe s dítětem bude mít rád, tak by bylo asi vhodné (nejlepší) UDĚLAT VELKOU ČÁRU ZA MINULOSTÍ, a manželovi s prominutím líbat nohy. Udělej mu čest tím, že budeš ráda, že ON bude otcem dítěte, se vším všudy a dítěti to jednou NORMÁLNĚ vysvětlíte.

OTEC není sploditel, ale člověk, kterej dá výchovu a lásku!!!

Máš skvělého chlapa, drž si ho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.12.11 22:24

Každá mince má dvě strany.Pokud by se podařilo napsat biol. otce do RL,tak si jednou může nárokovat dítě,bude si ho brát na vánoce,prázdniny-přitom dítě se narodí vlastně ve vaší rodině a vy ho budete půjčovat.Pro manžela vlastně cizímu člověku.Stále dokola si budete připomínat asi nepříjemnou dobu,co jste prožili.Už jen tím,že otec dítěte z vašeho života nikdy nezmizí.Chápu,že to bereš tak,že když si zplodil dítě,tak by si měl nést odpovědnost a ne že zplodí dítě,tebe odloží a jeho dítě bude vychovávat a živit někdo jiný.Že veškerou odpovědnost za něj převezme tvůj manžel.
Druhá strana mince-jak už jsi tu i nakousla-pokud se s manželem rozvedete,tak manžel bude platit na cizí dítě výživné.A v té době už nepůjde říct,že otec je někdo jiný a ten by měl platit.
Pokud máš pocit,že vztah s manželem je stabilní,oba toužíte tvořit rodinu,dítěti milující rodiče,tak bych se nesnažila psát pravého otce do RL.Protože jestli do toho jdete tak,že manžel míní dítě přijmout za své-myšleno láskou-tak bych to brala jako super řešení.A ať se vám nikdy nikdo nemotá do vztahů.A dítěti bych jednou,až bude veliký sdělila,kdo je jeho biol. otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.12.11 22:34

Sohlasím s posledníma příspěvkama, žížalky a lasičky, chtěla jsem taky napsat něco v tom smyslu. Tvůj manžel má můj obdiv a ty veliké štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.12.11 22:35

Když si vezmu, kolikrát za den řeknu synovi tatínek tohle a tatínek tamto, tak mě mrazí při představě vaší situace. Přimlouvám se taky za to, aby se manžel stal tatínkem se vším všudy a abyste si to ještě jednou pořádně promysleli, do čeho jdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 22:50

Taky s vámi více méně souhlasím otec o malým ví a ještě před pár dny mi říkal že mě miluje a chce se o nás starat ale nedávno se přestěhoval a bydlí u své matky a ta mu do toho nejspíše mluví protože když je v práci neustále mi vyznává lásku ale jen do doby než příde domu to je do telefonu jak vyměněný. Je tam slyšet jeho matka jak říká at se na mě vykašle a tak. Takže je to opravdu zoufalá situace.

• Citovat
  • Upravit
9859
15.12.11 22:54
Anonymní píše:
Vím že je to hloupé rozhodnutí ale otec má přece vůči tomu malému zodpovědnost tak at jí převezme. Proč by to měl dělat manžel vždyt kdyby jsme se v budoucnu nedejbože rozvedly tak by na to doplatil on a to nechci.

ahoj jestli chceš napiš mi SZ, byla jsem v podstatě stejné situaci a měla úplně stejné pocity můžeme to probrat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
15.12.11 23:02

An, je to prekérní situace, ale vesměs souhlasím s posledníma příspěvkama. Jen mě zaráží tvůj poslední příspěvek… Víš vůbec ty s kým chceš být a kdo by měl být otec tvého dítěte… jinak tvůj manžel je dle mě vážně formát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
15.12.11 23:08
Anonymní píše:
Taky s vámi více méně souhlasím otec o malým ví a ještě před pár dny mi říkal že mě miluje a chce se o nás starat ale nedávno se přestěhoval a bydlí u své matky a ta mu do toho nejspíše mluví protože když je v práci neustále mi vyznává lásku ale jen do doby než příde domu to je do telefonu jak vyměněný. Je tam slyšet jeho matka jak říká at se na mě vykašle a tak. Takže je to opravdu zoufalá situace.

Upřímně, chudák tvůj manžel - takhle z něj dělat blbečka.Řekla bych, že se ti povedlo mu urvat koule. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 23:09
elllis píše:
An, je to prekérní situace, ale vesměs souhlasím s posledníma příspěvkama. Jen mě zaráží tvůj poslední příspěvek… Víš vůbec ty s kým chceš být a kdo by měl být otec tvého dítěte… jinak tvůj manžel je dle mě vážně formát :pankac:

Taky jsem moc ráda že mě podporuje a jsem mu hrozně vděčná. Ještě před pár dny bych řekla že chci být s otcem svého dítěte ale po tom posledním telefonátu už ne domluvily jsme se že se zítra sejdeme a probereme to ale mam pocit že ho matka dokonale ovládla takže nejspíš se mnou nebude nic mít společného.

• Citovat
  • Upravit
20557
15.12.11 23:10

Nedá se na matrice podepsat nějaké prohlášení pravého otce, že dítě je jeho a ne manžela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
15.12.11 23:15
Anonymní píše:
elllis píše:
An, je to prekérní situace, ale vesměs souhlasím s posledníma příspěvkama. Jen mě zaráží tvůj poslední příspěvek… Víš vůbec ty s kým chceš být a kdo by měl být otec tvého dítěte… jinak tvůj manžel je dle mě vážně formát :pankac:
Taky jsem moc ráda že mě podporuje a jsem mu hrozně vděčná. Ještě před pár dny bych řekla že chci být s otcem svého dítěte ale po tom posledním telefonátu už ne domluvily jsme se že se zítra sejdeme a probereme to ale mam pocit že ho matka dokonale ovládla takže nejspíš se mnou nebude nic mít společného.

Holka kdyt ty vůbec nevíš co chceš!!!! A ani vlastně ještě nevíš jak se k tomu staví otec dítěte, tak co tady vlastně teď řešíš???? 8o Každopádně tvůj manžel by měl mít svatozář, něco s tim udělej a nedělej z něj blbce, to si řekla bych nezaslouží!!!! Promin za upřímnost,ale nedalo mi to!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 23:15
peggy.sl píše:
Nedá se na matrice podepsat nějaké prohlášení pravého otce, že dítě je jeho a ne manžela? :think:

To nevím popravdě možná k tomu ani nedojde když jsem tuto diskusi zakládala byla jsem zoufalá a ani nevím proč mě to napadlo chtěla bych se proto všem omluvit asi jsem měla žaložit trochu jiné téma.

• Citovat
  • Upravit
2057
15.12.11 23:19
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Nedá se na matrice podepsat nějaké prohlášení pravého otce, že dítě je jeho a ne manžela? :think:
To nevím popravdě možná k tomu ani nedojde když jsem tuto diskusi zakládala byla jsem zoufalá a ani nevím proč mě to napadlo chtěla bych se proto všem omluvit asi jsem měla žaložit trochu jiné téma.

Nám se neomlouvej omluv se svýmu manželovi!!!!! :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria