Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nikdy bych si nedokázala vážit chlapa, kterého musím dlouhodobě živit. Jedině z důvodu vážných zdravotních důvodů, které on nemůže změnit. Jinak nikdy.
Mrzí mě to, ale bude určitě líp, uvidíš.. U mě je to 7 měsíců, myslela jsem, že spolu budeme navždy, a přes tuto jistotu jsem byla pěkně slepá.. Před Vánocemi jsem zjistila, že má milenku.. Něco jsem tušila, ale pořád tvrdil, že nikdo jiný v tom není a já mu tupě věřila
pak jsem náhodou našla sms a už to jelo.. Vykopla jsem ho, on se ani nijak nesnažil to zachraňovat a šel, je u ní. Bez jediného slova, jen řekl, že se o tom se mnou nebude vůbec bavit. Máme dvě děti. Vánoce bez něho, jemu to bylo jedno. Teď jsme bez komunikace, jen ohledně dětí. Já už došla k tomu, že chci rozvod. Skrz to také nekomunikuje ![]()
Chce to prostě čas a bude určitě líp. Ještě si řekneš, že je dobře, že je pryč. Ale ta zrada bolí ze všeho nejvíc. Jestli si myslí, že mají trávu jinde zelenější.. Ale asi jim nedochází, že tu trávu také musí zalévat všude..
Můj manžel měl roky milenku. Neodešel, zůstal. Ale v tom tvrzení, že v tom nikdo jiný není, v tom byl stejný.
Já jsem byla paranoidní blázen stíhačka, mezerschmitt. On samo čistý jak lilie. Já jsem se hroutila, nejedla, nespala, hubla, chtěla jsem se zabít, jak moc zle mi bylo. A on mi tvrdil, že jsem paranoidní.
Kdyby se tehdy přiznal a byl upřímný, tak náš vztah i naše manželství mohlo být úplně někde jinde. Chlapi jsou v tomto srá. či. Ale u nás na to dojel on. Jeho problém. Věděl, co dělá. A nikdy mu neodpustím to, že mě nechal roky se v tom máchat, že nedokázal jednat na rovinu.
A stálo ti to za to s ním zůstat? Nevěřím, že máte nějaký hezký vztah, to tě muselo poznamenat. Fakt ses chtěla zabít kvůli nevěrnými chlapovi? Co si o tom myslíš s odstupem času?
Cítím z toho tu bolest.
To muselo být hrozný.
Posílám odejmutí na dálku.
Příspěvek upraven 30.07.24 v 20:49
Já to mám bohužel v opačně straně, manželka utekla s milencem, žádná komunikace, vše tu nechala, vždy se tím vším pysnila, vše zahodila. Úplně jiný člověk z ní je. A to si našla mladého chlapce. Děti ji taky nepoznavaji.
@Maxja píše: Více
Uf. To zas tak často neslyším
Drž se. Hodně síly.
Jak to zvládají děti? ![]()
Po 17 letech, chlápek mladší, manzelka totalne poblaznena. Komunikace neexistuje. Uz si s nim hleda bydleni. Děti se drží, už byli i s tím jejím. Teď jsou u mě kde mají rodinu. Nadšení nejsou, je jim 10 a 12. No a já jsem v pr…
Já to nesu hodně špatně, tě ženě sem dal vše, a moc mě. zklamala. Člověk si myslel že ji po tolika letech zná a nestačí se divit. Dělala ze všech blbce. Vůbec nevím jak to bude až začne škola, jak to děti zvládnou, budou muset jít přes půlku města do školy. Kroužky, nic vůbec nevím, je to moc čerstvé.
A jaký spolu teď máte vztah? Já si to vůbec nedovedu představit, kdyby k tomu došlo a on se chtěl vrátit.. I když jsem si myslela, že s ním budu navždy, že máme pevné základy, to vědomí, že dal přednost cizí ženský před rodinou, nechal nás o Vánocích samotný, a vlastně nechává pořád, totální nezájem.. už bych to prostě nedala.. Opravili jsme spolu barák, měl volnost, já mu ve všem věřila.. Teď je někde na sidlaku, v malým bytě, do kterýho nikdy nechtěl.. a vykládá, jak je šťastný. Našel si starší o 7 let. Ta paní už má vnoučata. Kdybych mu na to nepřišla a nevyhodila ho, tak je s námi doma pořád. I přesto, že viděl, jak jsem psychicky v prd.li, před ním jsem se hroutila, prosila ho, ať už mě netrápí, že nechci být s člověkem, který nechce být se mnou.. Nic! Pořád tu byl a tvrdil, že nikoho nemá. Strašný, jak se z blízkého člověka stane ten nejvzdálenější..
@Monchichik píše: Více
Stalo mi to za to jen kvůli dětem. Že jsme jim nerozbili rodinu. A ano, fakt jsem se chtěla tehdy zabít. Měla jsem těžké deprese. Úplně mi to změnilo psychiku. Dnes to nechápu. Zažila jsem takový stav poprvé v životě a doufám, že naposledy. Kdybys mě znala ve skutečnosti, nikdy bys to do mě neřekla. Jsem poměrně úspěšný a sebevědomý člověk.
@Maxja píše: Více
Co od toho čeká? Možná jí budeš mít zpátky doma dřív než se naděješ.. Jestli má mladého, bezdětného chlapce, tomu se nebude chtít starat o dva skoro už puberťáky.. Nebo si děti nebere? To počítá, že budou s tebou?