Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zažila jsem u kamarádky, kdy taky všechno bylo v pohodě a naraz si díky nové pipině chlap všimnul, jak žije špatně. Dost po čtyřicítce nový život, nové dítě, zpřetrhat vazby s minulosti, rodinou i dětmi.
Za pár let z chapa troska, chodí bývalé brečet jak je chudák zničeny, jak maká, aby to všechno zvládl, uživil, zdraví mu jde do háje, s mladší pipinou si nerozumí, malé dítě mu leze na nervy, tak hlavně, že si dokazal, jaky je ještě jůra.
Kamarádka docela v pohodě, má podporující svoji rodinu, děti šikovné, studijici, bez problémů. Našla si koníčky, přàtele, je nad věcí.
@mado píše: Více
Taky takového známého máme. 0 12 mladší a taky miminko a teď lituje…Jeho nová žena si chce užívat, on chce klid. Dost se nadře v práci…malé dítě chce taky zábavu…Děti z prvního manželství skoro nevidí.
Mě trochu zaráží jak se tu všechny divíte, že je to z ničeho nic, že se s váma nikdo nebavil atd.
U nás to to bude uplně stejně, s manželkou jsem se léta dohadoval, že se nestará o domácnost a pořádně ani o děti, furt jen prázdné keci, jak se to zlepší. Jen vždycky keci, že je to jen na chvilku a rozčílení mě zase stejně přejde.
Nedávno jsem zjistil, že dceru nechala jen tak na ulici samotnou, což vnímám jako konec všeho a nyní se manželka diví, že se ucho utrhlo a končíme. Včera na mě koukala jak na zjevení, když jsem si stěhoval věci a pořád vůbec nedokázala pochopit, že už mám všeho plné zuby.
@Anonymní píše: Více
Tak peníze by teda řešil, na alimentech bych trvala a vyřídila je hned, tady ti holky poradí co a jak. Aby si nemyslel, že odtáhne k milence a bude to mít tak jednoduchý, včetně toho, že řekne, že nemá a hotovo. To by teda narazil. Tobě držím palce, ať to přebolí ![]()
@Nick8345 píše: Více
Tak doufám, že sis s sebou vzal i to zanedbané dítě. Nebo to jsi nechal napospas té líné ženské?
Bydlíš u maminky? Nebo nejaká šikovnější hospodyňka se tě ujmula?
Tohle objektivně neposoudíme… pošli fotky té zanedbané domácnosti.
Příspěvek upraven 17.07.24 v 13:37
Jo už vím, tys tady nedávno psala, viď? Jo, jen ať hezky děti žádají, mají na to právo. Přebolí to, neboj se. Nakonec budeš ráda, že je pryč, uleví se ti. Celou dobu se jen vezl a nechal se obskakovat. Tak ať si ho užije jiná paní…
@Monchichik jj.
Psala. Potřebuji to ze sebe dostat.
Pomáhá mi to.
Je mi to líto.
Vždy jsem se snažila a dělala maximum.
On vlastně nedělal nic.
I v covidu se nechal živit. Ležel na gauči několik měsíců.
Rozum ví, že se mi hrozně ulevilo.
Ale, srdce bolí.
Hlavně tu špínu co na mě kydal.
Roky nešťastný…
Nedávno tvrdil jak mě miluje
To bolí nejvíc
@arinecka píše: Více
Ne nestarala ani před dětma. Chodila domů jak do hotelu, kde se samo uklízí, i pere a nemusí se za ubytování platit dokud se někdo nevsteká.
A ano předběhnu tě, vím že jsem blbý a za současnou situaci si můžu sám, že jsem ji měl vyhodit už dávno. ![]()
@Nick8345 no tak vyhodil jsi ji, nebo jsi odešel? A co ty děcka? Kde jsou? S tebou?
Holka, promiň mi moji neomalenost. Z toho co popisuješ tak mi vyplývá, že tě osud zbavil natáhla, který dělal že dělá a krom občasných hezkých řečí se podílel maximálně poskytnutim (snad) kvalitního sexu a splozenim potomků. Raduj se. Lituj jen toho, že se nevybarvil dřív.
@elda píše: Více
To mě říká moje i jeho rodina. Že mám být ráda že jsem se ho zbavila.
Že nebude mít ani žádný důchod, zdravi chatrné