Manžel odešel od rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.4.24 12:59

Určitě chápu, že to někdy nevyjde. To se může stát. Ale způsob, jakým se to zvládne je důležitý. Musí se to udělat s úctou ke všemu prožitemu. ne myslet jen sebe. Ve vztahu s dítětem už to není jeden na jednoho.
Podle mě, nejde přijít, ze dne na den a říct, nejsem šťastný, odcházím, bez předchozího varování. A ještě způsobem, ne nezdálo se ti to, s tou ženskou s kterou jsem byl „náhodně“ na výletě se synem, tak tu miluji. Poznal jsem ji na akci, kam jste mě doprovodili, znám ji měsíc a je to úžasný. A ten jeden měsíc, změnil mé vidění světa, díky tomu jsem začal vidět na vás vše spatne, protože myslím něčím jiným, než mozkem.

Tohle se nedělá. To nemůžu pochopit.

Byli jsme šťastní. Každý malý okamžik, když měl volno, jsme se snažili trávit dohromady a ano, já cítila odpovědnost, že buduje firmu a v práci musí být, tak jsem mu dával prostor a zázemí. Myslela jsem, že je to tak správně. Moje vidina rodiny a nastavené hodnoty jsem měla asi někde jinde. Myslela jsem, že rodina a vztah je to nejcennější a vyřeší se všem protože je možnost to řešit dohromady. Mrzí mě, že to ten druhý neviděl stejně. Ale to je asi jen má představa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.24 13:20

Jsou věci, které si z Vašich slov neskutečně beru a je to ohromně podporující.

Ještě jednou děkuji.

A ještě co mě štve je ta nálepka. Nálepka opuštěné ženské, sama s dítětem. I já občas na ženy takhle koukala(stydím se za to) a říkala si, co vše asi muselo být špatně, že je chlap opustil. Teď jsem v té situaci, vidím, že to může být jinak a bojím se těch soudů.

• Citovat
  • Upravit
2745
5.4.24 13:27
@Anonymní píše: Více

Tak upřímně, žena, která se seznámí s chlapem na akci, kde je s rodinou, a pak přistoupí na to, aby na jejich schůzky ještě vodil dítě… to bude povahově skvělý materiál. S tou to frajer opravdu vyhrál. Ale na vás je vše špatně. Evidentně myslí tím, co má mezi nohama. A hádám, že se vytrestá sám. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57039
5.4.24 13:30

Tím se netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.24 13:35

@Livi92 já jsem ho šla na akci se synem doprovodit. Pak tam byl sám. Jeho obhajoba, že se mu to prostě stalo. Tu neberu. Dal tomu šanci. Místo toho, aby nakou svou nespokojenost řešil doma, vyřešil ji po svém. Chápu, že to bylo jednodušší😀 paní má také dite- sama, protože to dítě má s ženatým chlapem, zřejmě v tom umí chodit-proto ty společné výlety s dětma. Když jsem Manželovi řekla, že to je velký hnus, že už ji syn poznal, že děti se do všeho tahají jako poslední, tak řekl, že on to tak nebere, že z toho nemá rozum. Ale on ho z toho bohužel má. A to mě taky bolí, že nevidí, jaké seky mi udělal a jak moc to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
5.4.24 13:51

On bohužel to šťastný rodič nemyslel s vami, ale ze kdyz bude on šťastný s novou zenou, bude šťastné i jeho dite…
Mužu se zeptat? Kolik žen měl váš muž před vámi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.24 13:56

@Malá bobina několik ano. Jeden dlouhodobý vztah, kde ho slečna podvedla a opustila a on to těžce nesl. Už jen z toho duvodu jsem si myslela, že toto není schopen.

• Citovat
  • Upravit
2447
5.4.24 16:45

Promiň, ale pro něj byla zcela jistě na prvním místě firma, rodina mu byla „víš kde“. Kdyby ho rodina zajímala, proč by trávil čas jinde? Tobě by stačilo vidět syna sotva hodinu denně? Asi ne, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10595
5.4.24 17:06

Chlap co si najde za doby manželství jinou, vždycky začne s tou stejnou „odrhovačkou“…jak byl nešťastný, jak se cítil na posledním místě, jak to vlastně musel udělat bla bla blaaa. Vlastně se tím obhajují před ostatními a i sami před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
5.4.24 17:06

No… jak bych to řekla, aniž bych nenaštvala některé muže.
Ale je určitý typ chlapů, kterých je všude po světě poměrně HODNĚ. Takové post-pubertální děti, které neumí čelit problémům jako dospělý člověk. Buď je přehodí na někoho jiného, nebo od nich utečou a nebo nejlépe oboje dohromady.
Já úplně chápu, že člověk může náhodou potkat někoho, z koho je paf. Stává se to. Ale skutečně dospělý člověk si řekne „hele… mám ženu a děti, tohle není dobrý nápad.“ A ukončí to pobláznění dřív než se rozjede. A pokud cítí, že vztah není takový jaký byl, začne aktivně pracovat na tom, aby se to zlepšilo (samozřejmě musí spolupracovat i druhá strana.)
To, že někdo byl ve vztahu nešťastný je kec jak mraky. To není důvod ale zpětné zdůvodnění. Protože nic lepšího je nenapadne. Ono totiž nebylo nic špatně, jenom jim hlavu zamotaly hormony a oni už viděli jenom to co všechno jim chybí, místo toho aby ocenili co všechno vlastně mají.
A nakonec: Nikdo není zodpovědný za štěstí svého partnera. Partner má pusu a pokud mu něco chybí/vadí tak ji má použít a problém řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.4.24 08:13

Jako první bych omezila to řešení na než ruzne věci ohledně firmy a syna. Jiné jeho problémy Té prostě nesmí zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.4.24 08:15
@LilyJane píše: Více

Postpubertalni chlapi 🤔. Měli totiž moc hodné maminky. Vše za mě vyridily a zařídily a na díky od nich nečekaly. „Smetánku“pak sliznou snachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.4.24 08:18
@Adull píše: Více

Přesně, mě by zajímalo, jak jestli jim to ještě někdo věří. Takový dristy. Kamaráda měl dvě malé děti a tak strašnou ženu, že musel odcházet k milence. A ta jeho zla žena pro to neměla vůbec pochopení. 🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 06:35

Ahoj zakladatelko
Jak se cítíš?
Procházím tím samým

Tady ze dne na den.
Děti studují.
Stále to nemohu vstřebat

Příspěvek upraven 30.07.24 v 20:43

• Citovat
  • Upravit
2612
17.7.24 07:36

… po 27 letech? Pán s laxním přístupem k životu? Nešťastný doma? Tak dlouho jsem s manželem… Takže ideálně urychleně se studenty domluvit střídavou péči, popcorn do ruky a těšit se na to kino co nanastane. Jestli je milena výrazně mladší, bude to šou. Takhle by to proběhlo u nás. Chápu že ne vždy to takto jde… ale život neskončil. Dokonce bych i řekla, že právě začal. Ostatně ten tvůj chlap neumřel, jen zblbnul - takže smutek za něj držet nemusíš. Pořeš bydlení, jestli jsi to ještě neudělala. Otevři oči, uvidíš spoustu možností a hezkých věcí okolo sebe. Laxnímu nešťastníkovi jeho štěstí přej, ideálně do roka dvojčata - pro padesátníka značka ideál. Ty si užívej svobodu, předpokládám že je ti kolem 45 let, takže by ses neměla hroutit, ale umět že své situace těžit. A rozmysli si co uděláš, kdyby se chtěl náhodou vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí