Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jestli to pomáhá aspoň to, že se z toho vypíšeš, tak je to dobře a piš, piš
Víš, že to co na tebe nakydal nemá s tebou nic společného…musí si sám před sebou ospravedlnit, proč odchází a udělal to, co udělal. Takže za to samozřejmě můžeš ty, přeci ne pan dokonalý. A najde něco za každou cenu. To si neber vůbec osobně, je to ubožák. Tvrdil, že tě miluje, protože se měl jako prase v žitě, tak aby to něco neohrozilo. Nevěřím, že by tě tak miloval, to by neodešel. A nevykašlal se na děti. Je to sobec a ubožák a tvoje srdce na to taky brzo přijde.
@Nick8345 Děti jí zůstat nemusely, mohl sis je vzít sebou. Dohodnout by se musela ona s tebou.
@Nick8345 píše: Více
No a ještě nám prozraď kde teď bydlíš. A s kým…? Ať můžeme vesele spekulovat dál…
@Nick8345 píše: Více
Mel no, ale ted s tim nic neudelas. Jak jsou deti velke?
@Monchichik píše: Více
Sobec to je.
To řekli i oba jeho bráchové. Stojí za mnou.
Vědí, že jsem to roky táhla jak finančně tak i vše kolem.
Osobně si myslím, že prostě zblbnul. Zamiloval se a nepřemýšlel co to udělá s dětmi.
Dost možná mu někdo poradil, že jsou dospělé a je to fuk. Že studují, bydlí doma je jedno.
No hlavně ani nepřemýšlel, co to udělá s jeho financemi a že takovou druhou jako ty už fakt nenajde. Tak doufám, že bys ho nevzala zpátky, až mu to dojde, ubožák. Děti ať zažádají o alimenty, mají na ně nárok, ať se tatík sméká.
@Monchichik píše: Více
Po tom co udělal by to zřejmě nešlo.
Hlavně jak ublížil dětem.
Obě děti mi říkají maminko hlavně ho neber zpátky kdyby chtěl.
Nechceme ho vidět. Nemůžeme ho tu potkávat.
Nicméně to řešit nemusím
Vzhledem k tomu, že nás ignoruje tak těžko něco takového hrozí.
Děkuji za podporu.
Ono jak se z toho vypisuji si hodně věcí uvědomuji.
Dlouho jsem vše přehlížela, nebyl ty poslední roky oporou. Bylo mu vše jedno.
Nejen vůči mě a dětem.
No zatím vás ignoruje, je to krátká doba. Mohl odejít, že se zamiloval, to se prostě stát může. Ale jde o to, jak se k tomu postaví. A on se k tomu postavil jako dobytek, takže žádné slitování s ním. Ty nakonec ještě budeš ráda, že si ho nějaká chuděra uvázala na krk a ty až to přebolí budeš mít klid a pohodu. A oporu ve svých dětech.
Tohle si vytiskni a nalep někam až se ozve ať víš co máš dělat… ![]()
@marc830 píše: Více
Pořád si to opakuji.
Ve chvílích kdy to nejvíce
Když jsme se viděli a řešili co dál, řekl že to takhle nechtěl.
Ale, už nikdy to nesmaže.
A nikdy mu to děti neodpustí.
Je to zbabělec.
Můžu se zeptat, jak to, že jsi milovala takového chlapa? Co leží na gauči a nechá se od tebe živit? A ještě na tebe kydá špínu? Co na něm bylo tak úžasného? ![]()
Vůbec si nedovedu představit, co by mi na takovém chlapovi mohlo imponovat. I kdyby ho měl ze zlata, 30 na délku a 10 na šířku, tak by to nezachránil. ![]()
@bigl píše: Více
Nebyl takový vždy.
Byl to skvělý kluk. Byl úžasný táta.
Vtipný, hodný. Fakt ty roky byly krásný
Ale, změnil se.
Hlavně nic neřešit. Mít klid.
Přiznávám, hodně věcí jsem si nepřipouštěla a nebo je nechtěla vidět
Příspěvek upraven 31.07.24 v 00:05
Vyhodit jsem ji měl dokud jsme ještě neměl děti, radila mi to tenkrát i paní v manželský poradně. Jenže ona okamžitě přišla s tím, že je těhotná, a já vyměknul.
No a včera jsem se zbalil já a dětska jí prozatím zůstaly, protože se naschvál nechce dohodonout, ale to už se bude muset nějak vyřešit u soudu.
Příspěvek upraven 17.07.24 v 14:53