Manžel odešel od rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.7.24 21:51
@Anonymní píše: Více

Já jsem zastánce toho, že momentě, kdy už to ten druhý „vnitřně“ ví, tak je lepší nezapírat a přiznat to. A nějak s tím pracovat. Nejhorší je, když z tebe ten druhý dělá blázna.

• Citovat
  • Upravit
16
19.7.24 00:25
@nitous píše: Více

Zatím je měla jednou, když měla dovolenou, teď už dovolenou nemá tak asi decka budou v cizím bytě sami nebo nevím jak to bude. Manželka nemá ani rodinu ktera by ji pomohla. I tu jsem ji dal. A vše odkopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 05:41

Bohužel typické jednání co čtu a slyším kolem sebe.
Jsi dobrá, zvládla jsi to.
Jen ta hořkost a smutek že zrady v nás zůstává.

Přeji Ti ať jsi šťastná a daří se Ti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.24 05:44
@Maxja píše: Více
:? Až procitne bude to pro ní těžký pád.
Dobře jí tak

Hlavně ať to s dětmi zvládáte.
Máš podporu rodiny, která třeba s dětmi pomůže?

• Citovat
  • Upravit
16
19.7.24 05:47

Naštěstí mám, bydlím hned vedle rodičů, takže děti když budou u mě můžou přecházet k prarodičů, vše postaveno za ty roky, no žena bude muset začít od začátku s prázdným. Dnes chci volat pravnikovi, ať se to začne hejbat. Nejhorší byl pocit když děti doma nebyli. Prázdný dům, hrozny nezvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 06:07

To je a bude.

Příspěvek upraven 30.07.24 v 20:52

• Citovat
  • Upravit
16
19.7.24 06:10

Jj přesně, hold je to čerstvé, i když bych nevěřil že se mi to stane.,

Drž se, to jediné ti mohu říci. Snad to časem přeboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
19.7.24 06:18

Já zase nechápu, o co jako jde. Buď jim vztah klape, tak se to dá odbít občasnou narážkou a vtipem, nebo jim vztah neklape a pak je to přece úplně jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 06:34

Přebolí, ale to odžití než to přebolí je nekonečný.

Příspěvek upraven 30.07.24 v 20:52

• Citovat
  • Upravit
32170
19.7.24 07:06

V těchto případech nevěřím, že je to dětem nějak ku prospěchu. Stejně to věděly, vycítily. Je pro ně lepší mít jen mámu, ale v klidu než mít doma i tátu a mámu v depresích. Kdybyste byli od sebe, tak by ses s tím smířila rychleji a lépe, si myslím. Zůstali jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 19:08

V něčem je ten příběh hodně podobný tomu mému jen s tím rozdílem, že já jsem to tak nějak celou dobu vnitřně věděla, akorát on to zpochybňoval a dělal ze mě blázna. Znám ho natolik dobře, že jsem to poznala okamžitě, i když žádný konkrétní větší důkaz nepřišel. Byly to drobnosti, ale moje intuice zafungovala skvěle.
Potom se ty drobnosti nabalovaly, trochu jsem i pátrala a občas něco vyplavalo náhodou, ale dokázal se ze všeho mistrně vymluvit ještě s dovětkem, že jsem fakt paranoidní blázen.
Dnes, když to někomu zpětně vyprávím, tak mi ty důkazy připadají tak jednoznačné a jasné, že nechápu sama sebe, že jsem se tehdy nechala tak opít tím lhaním. Ale byl urputný a přesvědčivý a obracel to proti mně.
Můžu se zeptat, na základě čeho to ten tvůj přiznal? Jak to, že doznal celých 6 let na rovinu?

• Citovat
  • Upravit
13967
21.7.24 00:38

Nejde to skrývat donekonečna.
Slabá chvilka, chyba v konspiraci…

Myslím, že ve funkčním vztahu to vždy ten druhý pozná, protože to přestane fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.7.24 11:53

I ženy tohle dělají. Kolik ji je? Nějaká krize středního věku? Taky něčím podobným procházím… hlavně to řeš v klidu. Pokud ti udělala toto, už není cesty zpět - dobře si to zapamatuj. Připrav rozvod, péči o děti a majetkovou dohodu. Ona je teď v euforii a možná by stálo za to udělat u notáře i nějaké rozdělení SJM… v mnoha diskuzích to je tady probíráno. Buď rád, že ty děcka jsou s tebou… hodně ti to pomůže. Já to měl ještě tak vyšperkované tím, že jsem odešel já sám. Drž se. Klidně napiš… pomůže ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.7.24 12:03
@Chozexy píše: Více

38zene boreckovi 35( mozna mene), v pátek jdu k pravnikovi, žena je úplně mimo, žádná komunikace jako by pro ni těch 17 let neexistovalo, už je pryč měsíc. Já majetek mám kryty, nastesti takže odejde s taškou, ale už nemá nikoho jiného, z rodiny. Nejhorší je že poslední měsíce co uz se s ním tahala jsme byli na welnesu, rodinné oslavy několik výletu a dělala jak se baví. :-(

Příspěvek upraven 21.07.24 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
21.7.24 12:05

To píšeš jako by si našla dvacetiletého. To tak vyznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí