Manžel odešel od rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.24 12:07
@Chozexy píše: Více

A jak se držíš Ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.24 12:14
@Josef_t píše: Více

Tak hodně lidí, včetně tady druhé anonymní tady píší, že o letité nevěře toho druhého neměli ani potuchy. Já to nechápu, jak je to možné. Pokud je ten druhý opravdu celý život věrný a potom, třeba po 20 letech se někde zamiluje a vytvoří nový paralelní vztah, tak pokud je partner aspoň trochu vnímavý, tak to musí poznat. Manželovi kolegyně mě vždycky nechávaly v klidu, ale když se objevila tady tato, tak jsem okamžitě věděla, že je zle. I když nic konkrétního se nestalo, viděla jsem ji jednou látce na akci, kde bylo spoustu jiných lidí, tak i tak jsem vnitřně věděla, že se něco děje. Ale trvalo moc dlouho, než jsem to rozklíčovala.
Proto jsem zastánce toho, že pokud není člověk žárlivý typ a pak mu po letech začnou blikat v hlavě ty majáky, tak to vždycky něco znamená a vždycky to má důvod. I když se nám ostatní snaží namluvit, že jsme paranoidní žárliví blázni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.24 12:23

Taky si říkám, že dlouhodobě to skrývat nejde.
Nicméně v blízkém okolí znám rodinu, kde se nevěra provalila po 7.letech

Oba se nakonec rozvedli, začali spolu žít.
Ale, happy end se nekonal.
Přeci jen asi něco jiného bylo se občas vidět, než spolu žít. Šli velmi rychle od sebe.

Bohužel obě manželství už byli rozvrácený.
On skočil poměrně špatně.

• Citovat
  • Upravit
37270
21.7.24 12:25

Kolikrát už se tohle stalo a stane se zas.
Prasamec v podvědomí, obzvláště pak nedokukaný, dokázal už udolat mnoho gentlemanů.
:think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.7.24 12:57
@Anonymní píše: Více

20 kg dole, libido dole, zatím od ženy žádné oficiální papíry nedorazily, na majetku a dětech jsme se domluvili… uvidíme, jestli se to náhodou nezmění… zaměřuji se na byt, kde teď bydlím, trochu oprašuji nějaké kamarády, které jsem upozadil v manželství, z mlhy nám vystoupila třetí osoba, ani nevím jestli už o ní vědí děti… požádala mě, ať jim to neříkám, že jim to řekne sama, poslouchám hodně různé moudra… o tomto tématu a komunikuji s těmi co si tím prošli či prochází, vidím budoucnost v single životě… ještě nějaký přivýdělek budu potřebovat. Je to tři měsíce a ještě to o moc lepší není… :zed:, ale jsme chlapi… takže to dáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.7.24 13:02
@Maxja píše: Více

u mě 23 let, to nehraje žádnou roli. Nový start… přečti toto, mě to docela pobavilo
https://medium.seznam.cz/…idsson-13235
je to samozřejmě nekorektní vtipný pohled z jedné strany, ale myslím, že na to máme nárok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.24 13:19
@Chozexy píše: Více

Taky hubnu.

Abych se zabavila běhám s metrem a přemýšlím jak to tu předělat

Příspěvek upraven 04.08.24 v 17:51

• Citovat
  • Upravit
446
21.7.24 14:02

Správně, běhej s metrem. Vymýšlej si to tak, jak vám to bude s dětmi sedět. Taky to zkus nějak uzavřít… skoro mě přijde, že čekáš na návrat… má to cenu? Kdo řeší papíry? Není lepší to zkusit nastartovat znovu? Já to tak vidím… nový start. Taky něco pro sebe… kadeřník, kosmetika, oblečení, dovolená atd. Trochu sportu? To zatím flákám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.24 14:58

@Chozexy

Na nový start ještě opravdu nejsem připravená.

Příspěvek upraven 30.07.24 v 20:55

• Citovat
  • Upravit
56131
21.7.24 16:33

Dáš. Já předělala podlahy, malovala s dětmi 5 a 11, dáš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.7.24 17:24

Ano, ten můj prý také neodešel kvůli ní, ale kvůli tomu, jaké to mezi námi bylo. Akorát, že zapomněl si o tom se mnou popovídat, jaké to mezi námi bylo.. Já žila v bláhové naivitě, že je vše ok. A hlavně on neodešel, byl vykopnut. Kvůli ní to nebylo, ale kufry si k ní odvezl hned :D
Jsou to lháři ulhaní, musí si ten svůj hnus nějak ospravedlnit. Ona je ale karma zdarma.. V to pořád doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.7.24 17:27
@nitous píše: Více

Moje manželka poslední tři měsíce všechno házela na mě jak jsem špatný a všechno, no už randila s jiným, ale. musela si to oduvodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.7.24 17:44
@Maxja píše: Více

taky podobné, ale randit prý začala až jse se mnou rozešla. Za jak dlouho po rozchodu se už nepochlubila… každopádně to její opakování, teď si dělej co chceš a fakt jsi mně nebyl nevěrný? Bylo poněkud zvláštní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.7.24 17:46
@nitous píše: Více

Se mnou si taky moc nevykládala, akorát spousta výčitek za posledních 20 let… prostě odůvodnění a že to tak cítí už roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.7.24 17:47
@jkra píše: Více

Nebyly to náhodou staré parkety? Taky na ně teď dost koukám… co s něma. :nevim: Zatím pouze nová matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí