Manžel podporuje syna v cigaretách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
7.2.20 12:41

Já nikde neradila rozchod ani jsem nepsala, že se nemají rádi.
Když už nastěhovala před lety děti k chlapovi, který kouří v bytě a odmítá chodit kouřit ven bez ohledu na kohokoli, tak by teď bylo i hodně divný, kdyby se kvůli tomu zase stěhovala s dětma pryč.
Já jsem se jen podivila nad tím, že na tohle přistoupila. A že jeho samo od sebe ani nenapadlo začít chodit kouřit ven, že raději udělal pasivní kuřáky z partnerky a jejich dětí. I když, jak říkám, je s podivem, že do společného bydlení za těchto podmínek šla ona, jeho děti to koneckonců nejsou.
Jen kvůli dětem doufam v to, že alespoň s ohledem na to miminko (které bude jeho) slib dodrží a nebude mu kouřit doma.

• Citovat
  • Upravit
káťa
7.2.20 12:48

A myslím, že není třeba se tu obhajovat a psát sáhodlouhé rozbory, jak on je jinak strašně hodný a bla bla.
Já tomu věřím. Nicméně ani kvůli sebehodnejsimu chlapovi bych nenutila dceru žít v zakouřeném bytě. Hned na začátku bych mu to v klidu řekla a pokud by mi řekl, že trvá na svém kouření vevnitř v bytě, tak bych s ním třeba jen randila, ale nenutila bych v tom prostředí žít děti a nedělala bych z nich pasivní kuřáky. Protože je obrovská šance, že na to jednou zdravotně dojedou…

• Citovat
  • Upravit
5656
8.2.20 06:00
@Anonymní píše:
Dost nešťastné ale že syn kouří víš. Muzes se stavět na hlavu ale pokud chce kouřit bude stejně, tobě za zády (však takových je abylo plno že).Sama jsem byla taková :mrgreen: Ale to kouření u okna bože to snad ne…co až se dítě narodí…kdyby aspoň na WC, ale kuchyň 8o

Mě takhle sousedka pode mnou hulí na WC a stoupackami mi to jde bytu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.2.20 08:40
@Veveří píše:
Mě takhle sousedka pode mnou hulí na WC a stoupackami mi to jde bytu :poblion:

A byli jste za ní? My tedy bydlíme v baráku, ale dělat nám tohle sousedka, tak chlap by byl sakra razantní, pokud by nepomohlo klidně požádání, st to nedělá.

• Citovat
  • Upravit
5656
8.2.20 09:37

@káťa je to sice smrad, ale nebyli. Sousedka takto kouří v bytě už 40 let (nejen na záchodě) a kvůli nám by toho stejně nenechala. Z jejího bytu se táhne stejný zápach, jako třeba kdysi z pivnice, takový ten těžký, nevětraný. Stačí aby otevřela dveře na chodbu. Na druhé straně je to hodná sousedka, tolerantní k našim hlučným dětem a to u mě převažuje nad smradem z cigaret, takže s ní nechci jít do konfliktu. Snažím se utěsnit stupačky a rychle zavírat okna, když je ona otevírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí