Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nebude to lepsi.
Lzes sama sobe. A tim ublizujes synovi, i dosud nenarozenemu diteti.
Ty jsi troll??? fakt nechapu, ze v 21.stoleti si zenska k sobe necha tohle dovolit… o tom upachtit si 2.dite , nemluve… jedine pozitivum - @truelly si zde nemuze utrousit svoji poznamku ala 19stoleti, ze je to tim, ze nejsou manzele… holka zlata, v tomto stoleti zeny mnohdy dokazi vice jak muzi, seber to sve ja a prestan prezivat vedle cloveka, ktery si te nevazi…
@Anyta0
Tady jde spíš o to, že člověk se zdravým sebevědomím by si tohle nikdy nenechal líbit. Pokud by potkal ženskou se zdravým sebevědomím, nevypustil by z huby ani desetinu toho, co vypustí, protože by věděl, co by následovalo.
Když už teda ne kvůli sobě, tak aspoň kvůli těm dětem bych odešla… To chceš aby měly děti takový vzor? Aby si myslely, že takové chování je normální? Aby se v budoucnu chovaly stejně? Myslíš, že se jim tam bude dobře a šťastně žít?
@bigl píše:
@Anyta0
Tady jde spíš o to, že člověk se zdravým sebevědomím by si tohle nikdy nenechal líbit. Pokud by potkal ženskou se zdravým sebevědomím, nevypustil by z huby ani desetinu toho, co vypustí, protože by věděl, co by následovalo.
pravdu diz, bratre zizko… jenze tihle tipci vybiraji prave takove, ktere se jen tresou, ze si jich nejaky alfasamec vsiml… u normalni zenske s elementarnim sebevedomim by to do takoveto faze vubec nedoslo, jak pises… kurna, kde zase je ve vychove chyba?
@markytka3 píše:
pravdu diz, bratre zizko… jenze tihle tipci vybiraji prave takove, ktere se jen tresou, ze si jich nejaky alfasamec vsiml… u normalni zenske s elementarnim sebevedomim by to do takoveto faze vubec nedoslo, jak pises… kurna, kde zase je ve vychove chyba?
Jj, právě že si vybírají ty submisivní typy, co na sobě nechají dříví štípat. Ale co s tím, že jo? ![]()
Zakladatelko, ten člověk tě nemá rád, nemůže k tobě cítit ani cit, ani uctu. Jsi hodná holka, která mu dala zdravé dítě a brzo dá druhé, mlada a podle stylu psaní nejsi hloupá. Nezaslouzis si takhle žít. Jestli máte s mamkou slušné vztahy a zvládly byste se vy dvě s dětmi uživit, běž k mamce. S tímhle psychopatem tě čeká jen peklo.
Evidentně manžel druhé dítě nechtěl. Nebyl to na něj trochu podraz? Měla si antikoncepci?
Pokud nemáte svoje bydlení, máte dluhy, tak bych druhé dítě do této situace nechtěla. Samozřejmě nemluvím o interupci, ale o důkladné antikoncepci.
Oba jste ještě dost nevyzrálý. Těch pár místností, co máte pro sebe-v jak velikém baráku bydlíte, že jste tři rodiny a máte každá pro sebe tolik prostoru? Nemáte asi jasně dané, kolik budete kdo za co platit, potom vznikají dohady o tom, kdo šetří a nešetří s energiemi. Kdo se podílí na údržbě nemovitosti?
Mám pocit, že manžel není spokojený se svým životem. Asi na něj rodina byla dost brzy a on své nálady vybíjí na tobě.
Je to otec tvých dětí. Zůstat v tomto věku sama na dvě malé děti nebude jednoduché. Šance, že najdeš k sobě mnohem lepšího partnera, navíc aby měl rád i tvé děti, není moc vysoká. A pokud manžel býval dříve jiný, tak společně zapracujte na zlepšení vztahu. Předpokládám, že manžel pracuje-tak si zařiďte svůj nájem bytu. A rozdělte si úlohy. A dejte si pravidla, jaké chování toho druhého uráží a kam až nechcete, aby to došlo. Ev. požádejte o radu v manželské poradně.
@bigl píše:
@Anyta0
Tak oni to tihle exoti nikdy nevybali hned na prvnim rande. Pekne postupne, nenapadne, jak varenou zabu.
Zakladatelko, tohle NIKDY nebude lepsi.
Odejdi, je ti teprv 24, uzasnej vek! Jeste muzes mit v zivote co si prejes, nevzdavej to.
A hlavne priste, az ti bude neco neprijemne, musis se ohradit HNED, ne ho omlouvat. Bez toho to nepujde.
Tvůj muž je primitivní hovado a s takovým bych já žít nemohla. Nikdy to lepší nebude, naopak, bude to jen a jen horší. Jestli můžeš, běž k mámě.
Je to dobytek takhle se chovat k těhotné, o tom žádná. Nicméně jak jste na tom s penězi? Neutáhli by jste nájem? Zkusila bych ještě z té rodiny vypadnout aby jste žili sami jako rodina. Třeba jeho taky se, re to prostředí, otci se vzepřít nedokáže tak si to vybíjí na tobě. Čímž ho samozřejmě neomlouvám. Já jsem typ jako ty. Dříve jsem se neuměla bránit, radši jsem sklopila uši a byla ticho. Ale už jsem k tomu dozrála, pochopila jsem, že je to potřeba. Na kecy typu "nechtěl jsem druhé dítě " bych mu odpověděla, že si měl teda dávat pozor nebo si vzít kondom. Antikoncepce nemusí ležet jen na ženský. A tak dále. Odrážet útok ihned. Bude pěkně překvapenej až od tebe uslyší něco takového. No jak říkám, jestli je možnost, zkuste žít sami. Jestli ne, odejdi. Pro děti tohle fakt není dobré prostředí.
Ve 24 čekáš 2 dítě s de. bilem proč? Počítám ze nechtěl ani to první, natož druhé. Bohužel ženy jako ty se nikdy nepouci. Za pár let tu budeš psát čekám X-tě dítě, a hromadu stížnosti ale stejně nic nezměníš.
Z tvého syna vyroste to stejné, co z tvého manžela a tchána. Máš pravdu, geny jsou geny a pak je tu výchova, kterou ty musíš dělat jinde, vím o čem mluvím. A druhé bude dcera? Takže ušlápnutá holka, která ví, co je asi správně, ale neumí se tak zachovat. ODEJDI, HNED. ![]()