Manžel spoléhá, že dítě na chodníku poslechne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3104
21.9.16 22:20
@koala123 píše:
@iila Nevis, od kolika let chodi se skolkovyma detma na prochazky? Porad vidam ruzne skupinky a podle me jsou tam i triletaci a taky je nikdo nehlida. Jedna ucitelka vpredu, druha v zadu. A v lesni skolce u nas jsou snad ty nejmensi deti a cely den s nimi couraji po ulici :nevim:. To budu mit o maleho teda strach.

Možná to záleží na školce, v té naší nejmladší třída zpočátku vůbec nevychází z areálu MŠ. Nepamatuji se, zda to tak zůstane půl roku nebo rok. Ale jako zase s tou školkou na procházce je to zas trochu jinak, člověk je tvor stádní, ve skupince ty děti mají tendenci spíš dělat to, co ostatní, tzn. hezky ťapat.

@dedrichov píše:
Tak s tou pračkou - naše děti jsou klidné, ale ty pocity, když jsem šla 2 kroky k umyvadlu…
Ovšem kamarádce spadla nedávno dcerka, bylo jí okolo roku. Měla něco s klíční kostí chudinka… Takže se to stává, ne že ne.

No mě za to dětská dost důrazně napomenula, když jsem při prohlídce odešla od přebalováku s miminem k batohu. Že nikdy nevím, kdy sebou to dítě škubne tak, že se z toho pultu skulí. Že už takových úrazů viděly. Já teda naopak nic podobného neviděla, ale asi jistá pravděpodobnost je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí