Manžel zazdil společný týden

Anonymní
6.6.22 14:23

Manžel zazdil společný týden

Holky, já jsem tam zklamaná. Máme s manželem 2 děti, 3,5 a 9 měsíců, jak můžu, tak jsem s nima na chatě. Většinou jsou tu se mnou naši, manžel chodí do práce. On tady z toho tak odvařený není, ale poprosila jsem ho, ať si vezme letos poprvé volno, a je tu s námi ještě týden, až budou muset naši do práce. Jediný týden v roce, holky! No, má to nastat za 14 dní a dnes mi volal, že si o to volno šel žádat až dnes, a že v tom týdnu kdy má být s námi je tam povinné školení… strašně mě to naštvalo a zklamalo. Že sliboval a přitom to v práci neměl zařízené. Pak psal, že se na ten den kdy je školení vrátí na otočku. Ale to je 200 km tam a 200 km zpátky, při dnešních cenách, no nevím. Celkově mne jeho přístup k rodině, hlavně ke mně delší dobu štve, chodili jsme i do poradny, ale manžel nesplnil ani jeden úkol, který mu psycholog zadal. Pomohlo to ale mě zmenit trochu přístup k manželovi i sobě. Teď tohle. Co byste dělaly? Řešíte s chlapama taky takovýhle naprd situace? Nehledě na to, že já jsem s dětmi pryč třeba i měsíc, a ON je unavený, když nás přijede z chaty vyzvednout, tak jde třeba v 9 spát…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30953
6.6.22 14:27

Tak ono je divné už to, že ty jsi na chatě s rodiči, místo s ním. To vztahu neprospívá. On pracuje, živí vás a ty sdilis život se svými rodiči a ne se svým mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
6.6.22 14:28

Proč dovolenou netravite na místě, kde to má rád i muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
6.6.22 14:31

@Cuddy
Přesně.. A proč je tam celý měsíc?? Jako jak si ten chlap má vybudovat vztah k dětem, když nejsou doma?? :nevim: A pak se zakladatelka hroooozně diví, že chlap na ně peče. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
6.6.22 14:32

Nemůžou mu vadit rodiče? Já bych se taky nechtěla vracet z práce k tchýni a tchánovi :nevim:

A jak je chata daleko? Nemá to domů prostě blíž?

Příspěvek upraven 06.06.22 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
6.6.22 14:32

Netrávíte čas spolu jako rodina, to vztahu rozhodně neprospívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 14:33
@Cuddy píše:
Proč dovolenou netravite na místě, kde to má rád i muž?

Já jsem mu navrhla, ať vybere jiné místo, kde by byl spokojený a pojedeme tam. Ale to nechce, jednak má syn kvůli nemoci trochu zvláštní režim, který se lépe hlídá v domácím prostředí, ale hlavně takhle manžel nemusí nic platit.

• Citovat
  • Upravit
3957
6.6.22 14:33

Hele nezlob se na mě, ale děláš si to sama. Proč nejsi doma? Proč jsi na chatě celý měsíc?? Sama mu dáváš prostor pro „bezdětný“ život a pak se divíš, že z toho dětného není odvařený :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
6.6.22 14:35
@Anonymní píše:
Já jsem mu navrhla, ať vybere jiné místo, kde by byl spokojený a pojedeme tam. Ale to nechce, jednak má syn kvůli nemoci trochu zvláštní režim, který se lépe hlídá v domácím prostředí, ale hlavně takhle manžel nemusí nic platit.

Tudíž máte finanční problémy? Dovolená se dá pěkně strávit i ve městě, když dva chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@werajsik píše:
@Cuddy
Přesně.. A proč je tam celý měsíc?? Jako jak si ten chlap má vybudovat vztah k dětem, když nejsou doma?? :nevim: A pak se zakladatelka hroooozně diví, že chlap na ně peče. :roll:

No tak pro děti je to tu ideální, jsou v přírodě, venku, na vzduchu. Syn má nemoc, při které mu toto vše prospívá více než město. S našima je tu manžel max 2 dny, když přijede na víkend.

• Citovat
  • Upravit
1711

S chlapem takový situace neřeším. Moc nechápu, proč trávíš tolik času s rodiči na chatě. By mě zajímalo, jestli to tvému muži vyhovuje. Mému by bylo líto, kdyby byl delší dobu pravidelně bez dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 14:36
@Cuddy píše:
Tudíž máte finanční problémy? Dovolená se dá pěkně strávit i ve městě, když dva chtějí.

To nemáme, ale manžel je trochu škrt.

• Citovat
  • Upravit
6869
6.6.22 14:36

Ano, mě by to mrzelo…ale jak píšou holky, já bych už z principu nebyla měsíc někde bez něho :nevim: i když chápu, že třeba na chatě je to s dětmi lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.6.22 14:37

Ne, takové situace neřeším, nebchceme všichni trávit čas spolu jako rodina, takže je pro nás běžné, že si ten pracující vybíral normálně za rok 4-5 týdnů dovolenou a trávil ji v průběhu roku tím druhým na RD a dětmi.

A teda na druhou stranu, ruku na srdce, být nakvartýrované třeba měsíc v kuse někde na chatě a být tam raději s rodiči, to taky nesvědčí moc o tom, že ty bys o čas s manželem moc stála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
6.6.22 14:37
@Anonymní píše:
No tak pro děti je to tu ideální, jsou v přírodě, venku, na vzduchu. Syn má nemoc, při které mu toto vše prospívá více než město. S našima je tu manžel max 2 dny, když přijede na víkend.

Ano, pro děti a pro tebe, viď? Já si tedy myslím, že dětem bude lépe ve městě na betone s mámou a tátou, co se snaží budovat vztah, než v přírodě s babičkou a mámou, která se snaží utvrdit v tom, jak je muž „neschopný“, ani jeden jediný týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí