Návrat po rozchode

Anonymní
6.6.22 13:03

Navrat po rozchode

Ahoj, zaujimal by ma Vas nazor. Pred cca 4 mesiacmi som sa rozisiel s priatelkou, bolo to z mojej strany, pretoze povedal som jej nech sa odstahuje, ze ju chcem videt minimalne. Nejak si s niekym pisala stale, skryvala sa s tym a nakoniec skryla aj naz vztah pred tym clovekom na FB, tak som to nevydrzal a vypenil. Doteraz neviem ako to bolo presne, jej vysvetlenie bolo take nejake… ale to je asi jendo. Priatelka sa behom 3 dni odstahovala, inak sme byvali spolu 2 roky. Ale ja na nu stale myslim a nemozem sa zbavit toho pocitu lasky k nej, neviem ci som urobil dobre a stale ju milujem. Raz za cas sme si pisali, pisala mi najprv, ze to nechce vidiet ako definitivny rozchod na co asi po mesiaci povedala, ze ma depresiu, je jej vsetko jedno a zmierila sa, ze svojho osudoveho chlapa uz mala a ze jej je vsetko jedno uz. Ved predsa, kebyze som jej osudovy chlap, tak aspon nieoc povie pri rozchode nie? Alebo to sa zeny tak lahko vzdavaju? Alebo ma uz nemilovala? Kebyze je to opacne a urobim nejaky blbost, tak sa to snazim napravit a vsemozne este ten vztah udrzat a cloveka nejak aspon kontaktovat, nie sa odstahovat za 3 dni. Ked sme si pisali, tak mi na to, ze som jej povedal, ze ju milujem napisala, ze aj ona mna, a ze to behom par tyzdnov nevyprcha. Ale vzdy som nejak konverzaciu zacinal ja. Teraz si cca uz mesiac nepiseme a nie sme v kontakte. A mne stale chyba rovnako ako na zaciaktu. Myslite, ze ma cenu sa o nieoc pokusat? Ze ide iba o nejaku hru jej? Ona to na zaciaktu brala tak, ze to nie je jej chyba a ze som iba ziarlivy, ze vlastne skryvat sa s mobilom a pisat si je normlane… a ten vztah skryty, ze je vlastne tiez ok a nechcela to preberat… Dakujem za nazory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1074
6.6.22 13:39

Asi bych se snažila jí pustit z hlavy. My se s chlapem taky dávali několikrát dohromady a pak si k sobě znova našli cestu asi po 5 letech. Ale rozcházeli jsme se kvůli naší hlouposti a nedospělosti. Ale by si pořád s někým psal a ještě mě zapřel? To o tebe asi moc nestála, zvlášť, když se teď sama neumí ozvat. Po rozchodu je člověku dlouho smutno a má pocit, že už nikoho takového nenajde. Ale to časem přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35754
6.6.22 13:44

Nevracet. To přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.22 14:46

Asi máte pravdu, beztak ma totálne ignoruje. Lepšie sa zmieriť s tým, že má nikdy poriadne nemilovala… Inak máme 30, takže nie sme pubertiaci…

• Citovat
  • Upravit
Myška zlatá
8.6.22 18:26
@Anonymní píše:
Asi máte pravdu, beztak ma totálne ignoruje. Lepšie sa zmieriť s tým, že má nikdy poriadne nemilovala… Inak máme 30, takže nie sme pubertiaci…

Působíš jako fajn kluk a melnsi pádný důvod pro rozchod. Je to otřepaná fráze, ale najdeš lepší

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
8.6.22 18:29

A napadlo vás, že ten osudový jste nebyl vy? Této myšlenky bych se držel a všechno půjde mnohem snáz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.22 19:13
@Prostě Vodnář píše:
A napadlo vás, že ten osudový jste nebyl vy? Této myšlenky bych se držel a všechno půjde mnohem snáz.

Jasné, ale ona tvrdila vyslovene o mne, a jej bývalé vzťahy bola jedna veľká katastrofa, ja som jej chcel dať, čo jej chýbalo, ale asi očividne nechýbalo, alebo neviem, nerozumiem jej chovaniu…

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
8.6.22 21:47

Viděl bych to nějak takto:

• Citovat
  • Upravit
5
10.6.22 19:52

Rozchod po 7mi krásných letech

Zdravím Vás,
Mám momentálně teď trable a potřebuju to vidět i trochu z jiné perspektivy, tak budu ráda za jakýkoliv názor.
S přítelem jsme spolu byli 7 let, 4 společně bydleli. Krásný vztah, poslední dobou trošku náročnější období skrz přípravu na důležitou zkoušku na Vš. Poté za mnou přítel přišel, že už mě cca měsíc až dva nemiluje, že si to nechtěl připustit, chtěl ve vztahu pokračovat protože se máme krásně ale prostě to už necítí. Řekl mi to až teď, ať zvládnu zkoušku ve škole. Pro mě je to šok, protože jsem to absolutně nečekala. Nikdo jiný v tom není a já ho chci zpět. Věci z bytu má již odstěhované, v kontaktu nejsme (jen skrz organizaci v bytu atd). Nerozumím tomu, chci s nim pokračovat a pro něj je to nejspíš definitivní. Myslíte, že je nějaká šance na obnovu takového vztahu? Měli jsme spolu vše krásně naplánované a cítím, že je ten pravý, jen toho na něj bylo asi moc skrz mé protivnosti a věci, které jsem řešila. Navrhla jsem změnu, ale oponoval, že bez citů to prostě nejde. Co mám dělat?🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.22 18:38
@Tamiaa píše:
Zdravím Vás,
Mám momentálně teď trable a potřebuju to vidět i trochu z jiné perspektivy, tak budu ráda za jakýkoliv názor.
S přítelem jsme spolu byli 7 let, 4 společně bydleli. Krásný vztah, poslední dobou trošku náročnější období skrz přípravu na důležitou zkoušku na Vš. Poté za mnou přítel přišel, že už mě cca měsíc až dva nemiluje, že si to nechtěl připustit, chtěl ve vztahu pokračovat protože se máme krásně ale prostě to už necítí. Řekl mi to až teď, ať zvládnu zkoušku ve škole. Pro mě je to šok, protože jsem to absolutně nečekala. Nikdo jiný v tom není a já ho chci zpět. Věci z bytu má již odstěhované, v kontaktu nejsme (jen skrz organizaci v bytu atd). Nerozumím tomu, chci s nim pokračovat a pro něj je to nejspíš definitivní. Myslíte, že je nějaká šance na obnovu takového vztahu? Měli jsme spolu vše krásně naplánované a cítím, že je ten pravý, jen toho na něj bylo asi moc skrz mé protivnosti a věci, které jsem řešila. Navrhla jsem změnu, ale oponoval, že bez citů to prostě nejde. Co mám dělat?🤯

Ahoj, asi by som založil novú tému na tvoj nový dotaz, ale teda čo si myslí ja… Nechaj mu priestor a uvidíš (mesiac bez kontaktu) či si to nerozmyslí a či nezistí, že stratu citov si iba nahovára. Každopádne ak k tebe city už nechova naozaj, asi je zbytočne sa o niečo snažiť :( bohužiaľ… (Autor originálneho príspevku)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky