Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:No to hrůza je ..dokážeš pochopit ,že to někomu může vadit ,pořád toho druhého postrkovat ,sám nikdy nic nevymyslí a ještě je otrávenej ?
@pikola Tak se neptej, a řekni rovnou jdeme tam a tam, za hodinu odchod. Muzes So sama naplánovat a je to. On vás živí, doma dělá, no tak ty halt musíš velet, to je hruza. Ty naděláš.
@inkakřivák píše:
No tak jo. Tak nic neříkej s sed doma na perdrli a je. A muzes naříkat, že nikam nejdete.
Ono jí to přestane bavit a bude si to dělat po svém…ale je to začátek konce vztahu
@pikola píše:
Ale vždyť celou dobu nejde o mě o víkendu, ale o dětitak já budu s nima jezdit sama jestli máte pocit, že to něco vyřeší. Ano, on má. narok být unavený, ale pořád jsou tu taky ty děti.
Jo to be jde o děti. Aha. Tak sypej do práce, ať není chlap tak strhaný, a budete si o víkendu užívat jako rodina. A tatínek se bude dětem věnovat, próze nebude mrtvý jak domácí ekonomika. Anebo se dal poflakuje doma, a nech chlapa odpočívat aspoň o víkendu.
@pikola píše:
Ale vždyť celou dobu nejde o mě o víkendu, ale o dětitak já budu s nima jezdit sama jestli máte pocit, že to něco vyřeší. Ano, on má. narok být unavený, ale pořád jsou tu taky ty děti.
Ano, za mě by to vyřešilo. Ty vypadneš s detmi, on si odpočine a příště pojede s vámi. Vy se nebudete nudit, děti si užijí hezký výlet, nechápu, v čem pořád vidíš problém. Na jednu stranu ti vadí, jak se tváří, když jede s vámi a na druhou stranu ho tam nutně potřebuješ. Proč?
@Venetia píše:
Ono jí to přestane bavit a bude si to dělat po svém…ale je to začátek konce vztahu
Tak to nevím, co bude zakladatelka dělat, když je zvyklá se ve všem spoléhat na chlapa.
@Venetia píše:
Tak jistě, nemá ještě seřadit děti, aby tatínka po příchodu z práce pěkně pozdravily?
Tak pozdravit otce, když přijde z práce, je snad naprostá samozřejmost. To by dcera nepozdravila jednou a do té latě bych jí postavila.
@Venetia píše:
My si taky děláme spoustu věcí po svém a klape nám to výborně. Teď je třeba volno a každý máme naplánované něco jiného. Akorát si v půlce přehodime dceru.
@terien Díváš se někdy na TV? A všimla sis tam těch reklam? Šťastné rodinky na výletech, otec láskyplné přivine maminku k sobě, děti posedají kolem, tlačí do sebe nějaký zázrak a jsou všichni happy jak dva grepy. To je to, co chce. Ona je jednoduše nespokojená, a viníka vidí v něm. Ona se přece snaží, aby ty výlety byly takové, a celý život vlastně taky. A on? Je otrávený, musí ho nutit. Jenže ta nespokojenost je v ní. V tom, že ji zřejmě její život moc netěší. A proto říkám znovu, ať jde dělat. Sebe musí změnit, to muže.
@Velryba černá píše:
Jako mně teď chlap ráno říct, ať se seberu a jedeme někam, co on vymyslel, fakt ho pošlu do pudele.
Taky to musím. adpon trochu plánované, tyhle hurá akce nesnáším
@terien A jak je to pak bezva, když se člověk vrátí domu, po pár dnech, kdy vypadl ze stereotypu, plný dojmu. A odpočatý, a těší se na toho druhého.
@inkakřivák píše:
@terien Díváš se někdy na TV? A všimla sis tam těch reklam? Šťastné rodinky na výletech, otec láskyplné přivine maminku k sobě, děti posedají kolem, tlačí do sebe nějaký zázrak a jsou všichni happy jak dva grepy. To je to, co chce. Ona je jednoduše nespokojená, a viníka vidí v něm. Ona se přece snaží, aby ty výlety byly takové, a celý život vlastně taky. A on? Je otrávený, musí ho nutit. Jenže ta nespokojenost je v ní. V tom, že ji zřejmě její život moc netěší. A proto říkám znovu, ať jde dělat. Sebe musí změnit, to muže.
Souhlas. Tahle reklama na štěstí je jen přelud, mě by třeba fláklo, kdyby mě manžel nutil takhle žít. Dáváme si vzájemně volnost a kolik sýčků nám prorokovalo, že s takovou nám to nemůže vydržet. Sýčkové stále hledají toho pravého/pravou z reklamy a nám to klape 16 let a ještě nekončíme.
@terien píše:
Ano, za mě by to vyřešilo. Ty vypadneš s detmi, on si odpočine a příště pojede s vámi. Vy se nebudete nudit, děti si užijí hezký výlet, nechápu, v čem pořád vidíš problém. Na jednu stranu ti vadí, jak se tváří, když jede s vámi a na druhou stranu ho tam nutně potřebuješ. Proč?
Já jen chci aby jsme byli spolu a ne jezdit na dovolenou odděleně
o víkendu někdy proč ne, ale ne každý víkend abych musela být s dětma sama když jsem celý týden s nima sama
já chci být taky s mužem, mám ho ráda kupodivu ![]()
Dneska je to lepší, mluví ![]()
@inkakřivák píše:
@terien A jak je to pak bezva, když se člověk vrátí domu, po pár dnech, kdy vypadl ze stereotypu, plný dojmu. A odpočatý, a těší se na toho druhého.
Tos řekla přesně, to těšení je strašně důležité. Já ho prostě ve vztahu potřebuju, dokud ho cítím, vím, že je to dobrý. Zahltit jeden druhého neustálou přítomností a požadavky, to by mě zabilo.
@pikola píše:
Já jen chci aby jsme byli spolu a ne jezdit na dovolenou odděleněo víkendu někdy proč ne, ale ne každý víkend abych musela být s dětma sama když jsem celý týden s nima sama
já chci být taky s mužem, mám ho ráda kupodivu
Dneska je to lepší, mluví
Je to marný, je to marný, je to marný
Tak ho dál pruď a za 5 let písni, jak vám to klape.
Proč se tváříš ublíženě? Tobě něco vadí, ale měnit nechceš vůbec nic. Chceš, aby tvůj muž něco chtěl. Co pro to vůbec delas?