Manželství bez intimity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
21.5.22 12:40
@Anonymní píše:
Rozvod by ho zničil. Má mě moc rád a nepochopil by, proč se chci rozvést. Pro něj je sex banalita, byť když byl mladší a prvně ženatý, tak ženu také podvedl, když s ním nějakou dobu nespala. A teď ze sebe dělá takového puritána… Prý ho to poučilo o tom, jak je nevěra špatná.
Pokud by ale manželství delší dobu přestalo fungovat po vícero stránkách, tak bychom se museli rozvést.
Zatím je to tak, že jsem spokojená, ale ne šťastná. Ale děti jsou šťastné, manžel je šťastný… Tak uvidíme, co se spustí tím, že se pokusím být trochu šťastná i já. Z.
:mrgreen: :mrgreen: tvl, takže dřív kukal první ligu, teď mu nehoupne, ale je to banalita. Sobec je to, ukrutnej. Nevěra je špatná, až když se mu nepostaví. Kdyby mohl, tak by podvedl i tebe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.5.22 13:04
@Anonymní píše:
Rozvod by ho zničil. Má mě moc rád a nepochopil by, proč se chci rozvést. Pro něj je sex banalita, byť když byl mladší a prvně ženatý, tak ženu také podvedl, když s ním nějakou dobu nespala. A teď ze sebe dělá takového puritána… Prý ho to poučilo o tom, jak je nevěra špatná.
Pokud by ale manželství delší dobu přestalo fungovat po vícero stránkách, tak bychom se museli rozvést.
Zatím je to tak, že jsem spokojená, ale ne šťastná. Ale děti jsou šťastné, manžel je šťastný… Tak uvidíme, co se spustí tím, že se pokusím být trochu šťastná i já. Z.

to je úplný charakter :mrgreen: Najednou je proti nevěře, to je jasný když sexu není schopen :mrgreen: To si musíš říct sama jestli raději necháš zničit sebe nebo jeho. Jeho nezničí rozvod, spíš ten důvod rozvodu. Myslíš že on by byl stejně tolerantní kdyby to bylo naopak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
21.5.22 13:07
@divine woman píše: :mrgreen: :mrgreen: tvl, takže dřív kukal první ligu, teď mu nehoupne, ale je to banalita. Sobec je to, ukrutnej. Nevěra je špatná, až když se mu nepostaví. Kdyby mohl, tak by podvedl i tebe.

Jsem psala trochu jinými slovy prakticky to samý. Jakože trochu sametověji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.22 14:32

Ano, je to pokrytec. Asi to bere tak, že bych se měla poučit z jeho chyb :mrgreen:
A Z.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
21.5.22 14:42
@Anonymní píše:
Ano, je to pokrytec. Asi to bere tak, že bych se měla poučit z jeho chyb :mrgreen:
A Z.

Tím pádem se chová jako tvůj otec.

• Citovat
  • Upravit
5934
21.5.22 20:00
@Anonymní píše:

Prý ho to poučilo, že nevěra je špatná! :lol: Škoda, že ho to nepoučilo, že když ve vztahu chybí intimita a jeden z partnerů druhému odpírá sex, že je to dlouhodobě neudržitelné a končí to frustrací, nevěrou a rozvodem. Je to sobec a pokrytec. Říká a dělá to, co se mu hodí. Jen kdyby se vaše role otočily, to by určitě bylo respektu vůči tvému nechtění! :roll: Klidně si ho sama před sebou obhajuj a vykresluj jako skvělého, ale ničemu to nepomůže. Počítej s tím, že sex s někým, kdo se o tebe bude zajímat tě rozseká. Zblbneš a pak budeš řešit, jak odejít, protože zjistíš, že ve svém věku je na život bez fyzické blízkosti a bez zájmu o tebe jako ženu příliš brzy. Příliš brzy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 00:31
@utopia píše:
Prý ho to poučilo, že nevěra je špatná! :lol: Škoda, že ho to nepoučilo, že když ve vztahu chybí intimita a jeden z partnerů druhému odpírá sex, že je to dlouhodobě neudržitelné a končí to frustrací, nevěrou a rozvodem. Je to sobec a pokrytec. Říká a dělá to, co se mu hodí. Jen kdyby se vaše role otočily, to by určitě bylo respektu vůči tvému nechtění! :roll: Klidně si ho sama před sebou obhajuj a vykresluj jako skvělého, ale ničemu to nepomůže. Počítej s tím, že sex s někým, kdo se o tebe bude zajímat tě rozseká. Zblbneš a pak budeš řešit, jak odejít, protože zjistíš, že ve svém věku je na život bez fyzické blízkosti a bez zájmu o tebe jako ženu příliš brzy. Příliš brzy!!!

A není to tedy dobře, že se to stane? Když bez toho impulzu nemám na to, odejít? :nevim: A Z.

• Citovat
  • Upravit
75753
22.5.22 07:49
@Anonymní píše:
A není to tedy dobře, že se to stane? Když bez toho impulzu nemám na to, odejít? :nevim: A Z.

No pokud odejdeš kvůli tomu hamiňami sexy týpkovi „nic pro život“, s největší pravděpodobností se dost nabrečíš a pak skončíš s někým úplně jiným.
Na Tvém místě bych ale přeskočila ty řeči, jak rozchod manžela zničí. Stejně už jsi rozhodnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42483
22.5.22 08:44
@TinaAn píše:
Nebyla bych tak kategorická, manžel je starší o 15 let, je mu 51 a v tomto směru je naprosto vše bez problémů. Když se bavím s kamarádkami, které mají doma vrstevníky (+- 40let), tak tam to často pokulhává..

To je ale výjimka na 50 opačných případů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 08:47
@sirikit píše:
No pokud odejdeš kvůli tomu hamiňami sexy týpkovi „nic pro život“, s největší pravděpodobností se dost nabrečíš a pak skončíš s někým úplně jiným.
Na Tvém místě bych ale přeskočila ty řeči, jak rozchod manžela zničí. Stejně už jsi rozhodnutá.

Pokud bych opustila manžela, tak jedině kvůli sobě. A rozhodně už vím, že bych s žádným mužským žít nějakou dobu nechtěla, momentálně je můj největší sen partnerská svoboda, už nějakou dobu. Došlo mi to, když byl manžel před dvěma lety na týden v nemocnici a pro naši rodinu a pro mě to byl nejlepší týden z našeho manželství.
A Z.

• Citovat
  • Upravit
42483
22.5.22 08:48
@Cizinka1 píše:
Tím pádem se chová jako tvůj otec.

A to je další problém, toto ti starší pánové svým ženám moc rádi dělají… Vychovávají, neberou její názory vážně, páč je „mladá a blbá“, všechno rádi rozhodují sami… Taky to mám v přímém přenosu u kamarádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.5.22 09:09
@Anonymní píše:
Pokud bych opustila manžela, tak jedině kvůli sobě. A rozhodně už vím, že bych s žádným mužským žít nějakou dobu nechtěla, momentálně je můj největší sen partnerská svoboda, už nějakou dobu. Došlo mi to, když byl manžel před dvěma lety na týden v nemocnici a pro naši rodinu a pro mě to byl nejlepší týden z našeho manželství.
A Z.

Tak na co ještě čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 09:30
@divine woman píše:
Tak na co ještě čekáš?

To není tak jednoduché. Není mi dvacet a nejsem bezdětná, abych mohla uskutečnit každý svůj rozmar. Mám pořád nějakou zodpovědnost, závazky a tím, že já bych něco získala by hodně lidí okolo mě o něco přišlo. Než se rozhodnu takhle radikálně, chci prostě zkusit jiné možnost řešení. Už pár let zkouším komunikaci, ultimáta, vysvětlování… Asi je čas na to, zařídit se po svém, dát manželovi, co chce - kamarádku na povídání, opatrovatelku dětí, která nebude obtěžovat se sexem.
A Z.

• Citovat
  • Upravit
5533
22.5.22 09:44
@Anonymní píše:
A Z.

Takže ti vadí i jeho přitomnost? Jsi si jistá, že ti chybí intimita s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 10:00
@opulus píše:
Takže ti vadí i jeho přitomnost? Jsi si jistá, že ti chybí intimita s manželem?

Vlastně ne, nevadí, ale musím uznat, že bez něj je to jednodušší. Ale to je tím, že jsem dítě z rozvedené rodiny a prostě nemám naučené, jak má fungovat rodina, jak se mají dva lidé na všem dohodnout. Celé dětství jsem koukala na mámu, která na všechno byla sama a nikdy se svými rozhodnutími nemusela na nikoho, kromě mě, ohlížet. Na babičku, která vše vedla sama pevnou rukou. Na tetu, která vychovávala syna také sama.
Neměla jsem v dětství žádný vzor rodiny, kde by byli dva rodiče, proto je pro mě docela náročné žít v neustálém kompromisu. Za to fakt nemůže manžel, ten dělá, co může, v rodinném životě funguje velmi nadstandardně, jako málokterý muž. To je můj psychický problém.

Každopádně jsem tím chtěla říct to, že když už bych se chtěla rozvádět, tak určitě ne proto, abych mohla zase žít s nějakým chlapem, ať je sebeúžasnější.
A Z.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová