Manželství bez intimity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.5.22 12:50

@Tofifea boze tak to je skvelej trefnej komentar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.22 14:16
@FlorenceF Jenkins píše:
Důvěra nebo lhostejnost? :nevim:

Samozřejme si zkus najit milence a zjistiš, jestli by ti takove řešení vůbec vyhovovalo ;)

Jednak to není úplně lehke, najit fajn, diskretniho pána. No, a potom ten samotny poměr. Nemyslim si, ze by ti stacilo si tak nejak zařádit, ty stradas i dotykove, proste jako ženská. Taky pocitej s tim, ze pokud se ti podari vyhrabnout nekoho, kdo ti milostne potreby naplni, tak se do nej za cca 2 mesice totalne zabouchnes a ten hodny duverivy kamarad doma ti poleze šílene na nervy a krize muze byt na svete ;)

Neodtazuju, ale urcite bych s tim pocitala. Drzim ti palce :hug:

Důvěra nebo lhostejnost. to mi přijde jako super otázka, právě si myslím že to spíš než nějaká vzácná důvěra o kterou se ženská nějak zasluhuje je taková ta důvěra „mám ji jistou“ nebo možná „dělám že bych milence nevydejchal ale slídit nebudu protože mi to je fuk“ nebo něco jako „nemám potřebu sexu tak předpokládám že ta potřeba toho druhýho taky nemůže bejt až tak hrozná, že by si opravdu někoho našel, když náš vztah je jinak tak skvělej“ prostě ta důvěra je spíš jeho povahová vlastnost (mozná nebyl žárlivý nikdy s nikým a podobně… možná trochu flegmaticky… se chová i v jiných oblastech života)… než že by ta důvěra byla doménou přímo vašeho konkrétního vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.22 14:22
@Sedmnactnulajedna píše:
Tak asi je rozdíl mezi nutit se ve smyslu hnusí se mi to a ve smyslu klidně bych to nechal(a) na ráno/pozítří, ale nakonec proč ne teď. V té první situaci jsem zatím nebyla. V každém případě sex a intimita odlišuje partnerský vztah od všech ostatních, a proto je to prostě součást péče o druhého a o vztah samotný. Pokud nechci/nemůžu a partner ano, ten vztah není oboustranně uspokojivý a naplněný.Edit: v případě manžela zakladatelky bych já, pokud mi na partnerce záleží a mám ji rád a chci mít hezký vztah, opravdu udělala všechno proto, aby byla aspoň zhruba spokojená. Na to fakt ten chlap nemusí být vzrušený ani cokoli. Jen ochotný na ni občas sáhnout. :nevim:

souhlas. díky že někdo formuloval myšlenku kterou už si dávno říkám jen jsem to nějak neuměla pojmenovat :D myslím si že problém je jen jedna věc: ten chlap pokud je jinak spokojenej a nic mu nechybí, nemá proč se snažit. (to že si partnerka občas stěžuje nezpůsobí tu tenzi která je potřeba, spíš ho ta ženská otráví a ještě mín chce být s ní,.protože ona je ten problém.) takže jediné co, tak způsobit nějak tu tenzi, aby měl důvod se snažit… stále jsem však nepřišla na to, jak :D nejsem ten typ, co by si dal nohy na stůl a řek že nebude vařit uklízet a starat se o dítě (beztak zas tak moc nevařim hi hi), nebo kdo by se sbalil a řek že si jde udělat hezkej tejden s kámoškou… nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
23.5.22 14:31
@Snehulkabledulka píše:
Důvěra nebo lhostejnost. to mi přijde jako super otázka, právě si myslím že to spíš než nějaká vzácná důvěra o kterou se ženská nějak zasluhuje je taková ta důvěra „mám ji jistou“ nebo možná „dělám že bych milence nevydejchal ale slídit nebudu protože mi to je fuk“ nebo něco jako „nemám potřebu sexu tak předpokládám že ta potřeba toho druhýho taky nemůže bejt až tak hrozná, že by si opravdu někoho našel, když náš vztah je jinak tak skvělej“ prostě ta důvěra je spíš jeho povahová vlastnost (mozná nebyl žárlivý nikdy s nikým a podobně… možná trochu flegmaticky… se chová i v jiných oblastech života)… než že by ta důvěra byla doménou přímo vašeho konkrétního vztahu.

A nebo - a to nejhorší varianta - majetnický typ. Jsem měla vztah kdysi (sex teda super), kdy mi došlo, že jako člověk - moje City, názory, potřeby - jsou mu úplně egal. Že jen nesnese nemít tu moc. A že žárlivost není žádná žárlivost jakože z lásky, ale on byl ve smyku z toho, že někdo jinej by měl na mě větší vliv a tím pádem ten jeho vliv slábnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
23.5.22 17:37
@Malá bobina píše:
Ja právě sama byt nedokážu, takze milence nechci. Priorita je vztah.

Tak se první nauč být sama.to je základ. dokud nejsi spokojtna sama že sebou, tak ti ten druhý to určitě nedá. A pro partnera je takový závislý partner břemeno

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
23.5.22 17:39
@Malá bobina píše:
Ja právě sama byt nedokážu, takze milence nechci. Priorita je vztah.
Tak se první nauč být sama.to je základ.dokud nejsi spokojtna sama že sebou,tak ti ten druhý to určitě nedá. A pro partnera je takový závislý partner břemeno
@Tofifea píše:
Ja už to psala výše něco v tom smyslu. Každý vztah má jiný náboj. Teda aspoň u mě. Takže ano, dovedu si představit, že můžu milovat člověka, který je dobrým partnerem a otcem, i když tam to ostatní nebude a zároveň si to chybějící užívat jinde. Já prostě dělám rozdíl mezi láskou a chemickým poblouzněním. I když samozřejmě ideální je, když je vše v jednom - kdo by tohle nechtěl. :mrgreen:
Takže já si to dovedu představit - tenhle model.
Ale to, že konkrétně zakladatelcin manžel i přes svoji „úžasnost“ je sobeckej pokrytec, který s ní akorát manipuluje, aby kdyztak morální vina padla jen na ni, kdyby něco - o tom žádná. Tenhle z ní prostě dělá asexuální blbku. A on to ví. Moc dobře to ví.

Msm to podobně a k tomu navrch msm úžasného chlapa doma

• Citovat
  • Upravit
116
18.8.22 18:53

Mela jsem to v manzelstvi stejne, jen ten sex byl castejsi. Ale bez objimani, intimity, jen takovy akt. Postupne jsem ztracela samu sebe, stala jsem se protivnou zenskou. Resila jsem to milencem a sex byl uzasny. Mozna nejlepsi v mem zivote. Milence jsem mela sedm, mozna vic let. Jednoho a toho sameho. Ale nespokojenost v osobnim zivote se vratila. Chtela jsem to zazivat vse v jednom mizi - lasku, sex atd. Nakonec jsme se rozvedli. Bylo mi nadherne. Konecne jsem byla volna, o kdyz bez muze. Kazdy k tomu svemu cili dospeje nakonec sam. Ja mam ted o deset let mladsiho pritele. Dotyka se me, mazlime se a sex je taky fajn. Ale chapu tvou frustraci, bez dotyku zena zit neumi. Pak chradne. Alespon ja ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.8.22 19:47

Ahoj zakladatelko, ahojte ženy,
já mám s partnerem ten samý problém. V listopadu spolu budeme 12 let a co se frekvence sexu týče, bída. Teď zařizuje spoustu věcí ohledně bydlení, plus klasika - práce. Máme jedno dítě a i když je na hlídání, žádné hrátky se nekonají. Prostě nevím, co s tím, už jsem několikrát nahodila, že se moc nemilujeme, že mi to chybí, ale bez většího efektu. Když už něco proběhne, je to fakt super, ale hned si říkám, sakra, jak dlouho pak zase budu čekat…Vím, že vztah není jen o sexu, ale… Už jsem si koupila i sexy prádlo, že ho překvapím, jen to prostě takto plánovaně nemám ráda…jsem spíš živočišný, spontánní typ…Mám teď dokonce čerstvě i vibrátor (nikdy bych nevěřila, že bych si něco takového kdy pořídila), protože si nedovedu představit, být mu nevěrná, i kvůli dítěti, ale potřebuju prostě upustit páru. Jo, fyzicky je mi pak líp, uvolním se, ale jaksi chybí ta interakce… Nechci, abych ve svém nejplodnějším období, přišla o tu vášeň, vzrušení, potěšení…jsem bezradná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
31.8.24 14:15

Rozuzlení

Se zatajeným dechem jsem přečetl celé přes dva roky staré vlákno. Pokud je zakl. ještě tady, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
31.8.24 16:45
@Pralinette píše: Více

A mě zajímá, jak dopadlo toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
31.8.24 16:51
@Pralinette píše: Více

Ta chybějící interakce, jak píšeš, totiž dodává hormon mazlení oxytoxin.
Sex i masturbace dodávají dopamin, ale masturbace nedodává oxytocin. Proto sice po obojím následuje uvolnění ale po masturbaci stále něco jaksi chybí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
31.8.24 16:59
@Kantorek píše: Více

Tak hlavně ta přítomnost lidského, mužského těla chybi, ze ano?;)
Upustit páru můžeme i pri běhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
31.8.24 17:05
@Malá bobina píše: Více

Mně teda přítomnost mužského těla nechybí :D jinak ženská těla klidně i dvě XXY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
31.8.24 17:11
@Kantorek píše: Více

Jj věřím;) mne stačí jedno tělo, ale ten akt musí stát za to;) Škoda, ze se asi nedozvíme, jak to u zakladatelky dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
31.8.24 17:20
@Malá bobina píše: Více

Jj, to mi tady na těch příbězích vadí, je to takové bez pointy…ale třeba se manžel chytil za nos a budou spolu šťastně žít až do smrti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová