Manželství bez intimity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30126
20.5.22 12:06
@Tofifea píše:
Ale prdlajs. Ne každá si to neumí oddělit.

No nevím jak zakladatelka, psala že jí je špatně od žaludku už i z té myšlenky. A to ještě žádnýho milence nemá. :mrgreen: Až to provede, tak to teprve budou pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
20.5.22 12:09
@Anonymní píše:
Tak pokud bych do toho šla, tak bych do toho šla s chlapem, který mě opravdu přitahuje, ale také doopravdy vím, že bych s ním žít nechtěla - znám ho mnoho let. Jde o takovou živočišnou přitažlivost, ale racionálně vím, že to není chlap pro život. Ano, myšlenka na milence má své konkrétní kontury, přiznávám.
Anonymní Z.

Takže objekt touhy už tu je. Aha. Tak to pak už je úplně jiná diskuse. Neměla by se diskuse spíš jmenovat, jak si ospravedlnit milence? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.22 12:09
@Honza 12 píše:
No nevím jak zakladatelka, psala že jí je špatně od žaludku už i z té myšlenky. A to ještě žádnýho milence nemá. :mrgreen: Až to provede, tak to teprve budou pocity.

Protože to nemám v hlavě srovnané. A protože myslím na to, jak by to manželovi ublížilo. Protože přemýšlím nad tím, jaké by to mělo následky, kdyby se to provalilo. Ale upřímně, z toho samotného aktu úplně obavy nemám, kdybych měla jistotu, že to bude bez následků, tak už jsem to udělala. A Z.

• Citovat
  • Upravit
30126
20.5.22 12:13
@Anonymní píše:
Protože to nemám v hlavě srovnané. A protože myslím na to, jak by to manželovi ublížilo. Protože přemýšlím nad tím, jaké by to mělo následky, kdyby se to provalilo. Ale upřímně, z toho samotného aktu úplně obavy nemám, kdybych měla jistotu, že to bude bez následků, tak už jsem to udělala. A Z.

Na to, co to udělá manželovi, nebo co on, až se to provalí. To je až na druhém místě. Nejdřív přemýšlej nad tím, co to udělá s tebou, s tvým svědomím, tvým psychickým stavem. Znáš se nejlíp, víš, jak u tebe funguje chemie, hormony, zamilování a na to navazující citové projevy… To co to udělá manželovi je až zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.22 12:14
@Honza 12 píše:
Takže objekt touhy už tu je. Aha. Tak to pak už je úplně jiná diskuse. Neměla by se diskuse spíš jmenovat, jak si ospravedlnit milence? :jazyk:

Možná. Ale objekt o tom neví, třeba nebude chtít :lol:

Ale ano, když tu je konkrétní představa, tak víc přemýšlím o svém manželství, o tom, co všechno tomu obětuji a jestli to za to stojí. V době, kdy jsem na nikoho nemyslela jsem tu abstinenci snášela trochu lépe, to byly spíš záchvaty vzteku při odmítnutí, teď je to víc kontinuální, vzhledem k tomu, že mám konkrétnější představy. Z.

• Citovat
  • Upravit
2052
20.5.22 12:15
@Anonymní píše:
Už se nechci dál ponižovat škemráním o objetí, o trochu něhy, o trochu vášně… Nic z toho nedostávám. Jen jistoty ve formě bydlení, přátelství, rodiny.
Co dělat? Najít si někoho jen na sex?

Co dělat? Vyměnit to co máš za to co chceš. Jistoty za vášeň. Každá sranda má svou cenu. Jestli ji budeš chtít zaplatit, je jen na tobě :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
20.5.22 12:17
@divine woman píše:
Jenže padesátka je na rozdíl od třicítky v přechodu a tedy pravděpodobně také v sexuálním útlumu. A to je tedy sakra rozdíl. Žádný stejný výsledek.

To bude stejně individuální jako u chlapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
20.5.22 12:20
@Anonymní píše:
Možná. Ale objekt o tom neví, třeba nebude chtít :lol:Ale ano, když tu je konkrétní představa, tak víc přemýšlím o svém manželství, o tom, co všechno tomu obětuji a jestli to za to stojí. V době, kdy jsem na nikoho nemyslela jsem tu abstinenci snášela trochu lépe, to byly spíš záchvaty vzteku při odmítnutí, teď je to víc kontinuální, vzhledem k tomu, že mám konkrétnější představy. Z.

No s milencem to budeš mít ještě víc komplikovanější a těžší. I po té citové stránce. Každopádně se nebudeš nudit. A bude to dozajista katalyzátor pro tvé manželství. Aspoň se v tom manželství nebudeš léta plácat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
20.5.22 12:23

Takže takhle. V podstatě všechno je perfektní, děti, rodina všechno. Až na sexík.

Nejste trošku moc náročná? Bylo by pro vás lepší kdyby manžel skvěle a často jezdil, ale zbytek nestál za starou belu? Zlý na děti, chudý, nepomáhá doma, není oporou…

Kdybych byl ten manžel a manželka za mnou přišla s milencem, byl by to insta rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
20.5.22 12:24
@divine woman píše:
@Tofifea Všem ženám, které prošly přechodem bez problémů, gratuluju. :kytka:
Jaké problémy očekávas ?
@Anonymní píše:
Tak vidíte, vy mi tu vyčítáte, že jsem si ve dvaceti našla starého partnera, ale kdybych měla vrstevníka, tak v padesáti řeším ten samý problém.
Takhle budu nejspíš v padesáti docela zachovalá vdova a budu si moct znovu vybrat :mrgreen:Anonymní Z.

Jestli bude z čeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.22 12:27
@neznamnick píše:
Takže takhle. V podstatě všechno je perfektní, děti, rodina všechno. Až na sexík.

Nejste trošku moc náročná? Bylo by pro vás lepší kdyby manžel skvěle a často jezdil, ale zbytek nestál za starou belu? Zlý na děti, chudý, nepomáhá doma, není oporou…

Kdybych byl ten manžel a manželka za mnou přišla s milencem, byl by to insta rozvod.

Ano, asi jsem náročná. Z.

• Citovat
  • Upravit
106258
20.5.22 12:32
@Anonymní píše:
Na rovinu, on se mu postaví, když už se hodně snažím, nebo ho zastihnu ráno, ale je to úmorná řehole, vše oddřu já a je to NEKONEČNÝ. Já jsem moc vlhká, protože po roce už jsem fakt nadržená a pro něj je to moc mokré, takže ne a ne dosáhnout orgasmu, o tom mém vůbec nemůže být řeč.
V půlce styku si začne se mnou třeba povídat a to je konečná, mě pak už bolí všechno, nebaví mě to a přejdu také do konverzace. Evidentně ho to prostě už nebaví, už si odsouložil svoje. A to jsem potom už jenom naštvaná a ztrácím empatii i já. A to jsem fakt hodně empatický, tolerantní člověk.
Takže ,i když k sexu výjimečně dojde ,stojí úplně za h…
@Kutil Tom píše:
Neříkají. Ti, co jim to funguje prostě místo toho klofnou nějakou mladší :lol: :dance:

Zase to neplatí pro všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.5.22 12:36

Podle mého to přejde do zamilovanosti k milenci. To, že si s ním teď život nedokážeš představit neznamená, že to pod vlivem zamilovanosti nezačneš vidět jinak.
Následně začneš řešit dilema milenec (jako nový partner) vs. manžel (a udržení rodiny dětem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.22 12:38
@opulus píše:
Podle mého to přejde do zamilovanosti k milenci. To, že si s ním teď život nedokážeš představit neznamená, že to pod vlivem zamilovanosti nezačneš vidět jinak.
Následně začneš řešit dilema milenec (jako nový partner) vs. manžel (a udržení rodiny dětem).

Podobné dilema budu řešit i bez milence zase za nějaký ten rok. Jestli setrvávat v manželství bez sexu, nebo odejít. :nevim: Protože jednou mi ta trpělivost dojde. Tohle to maximálně tak urychlí.

• Citovat
  • Upravit
2674
20.5.22 12:41
@Anonymní píše:
Když my jinak máme vztah vážně skvělý, jsme opravdu nejlepší přátelé. On je vtipný, chytrý, má mě moc rád a já jeho. Prakticky se nehádáme. Kdyby ten vztah nefungoval, tak asi nemám takové dilema s jakýmkoliv radikálním řešením. On problém je, že ten vztah fakt klape. Jen si to dělám sama ve vaně, no.
Myslím, že ve dvaceti, kdy si člověk najde toho čtyřicátníka, který je prostě chlap v nejlepším věku, nejlepší kondici a rozumově na vrcholu, to je snadné.
A vede nás k tomu něco podobného, jako to, co vede čtyřicátníka k tomu, sbalit dvacítku. Ještě je tam vášeň, láska, velký voči. A upřímně mi nepřijde úplně fér soudit tu dvacítku a čtyřicátník jako by byl vzduch.Ano, i ve dvaceti mi bylo jasné, že je starší, že dřív zestárne, ale fakt mě nenapadlo, že to bude už v padesáti.
Navíc on jinde problémy nemá, zdravotně je na tom skvěle, pracovně si i polepšil, vztah klape.
A Z.

Kamarádka má manžela o 30 let staršího než je ona sama. Láska jako trám, první dítě ještě splodili ve vášni, ale pak přišel rychlý útlum a každé další dítě bylo naplánované podle ovulace a velmi pečlivě vypočítané, naštěstí otěhotněla vždy na první dobrou, jediný sex za celou dobu, tedy v rozpětí 2-3 let. A pak zase nic.
Přitom je milující, skvělý, vzorný manžel, ale prostě ten sex tam už vůbec není.

Holky, myslím si, že větší věkový rozdíl je opravdu na závadu. Jsou chlapi, kteří to zvládají i v 70i, ale těch je méně. A není to o tom, že by neměli chutě, ale prostě to už nejde, tak to nějak v sobě uzavřou a přesměrují svoje vášně jinak.
Pokud je ale manželka mladá a náruživá, tak to je vražedná kombinace. Hold daň za manželství se staroušky. Ale někteří mají sexy mozek a jiní sexy peněženku, nebo je to jedno a totéž? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová