Manželství bez intimity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
20.5.22 09:44
@Sedmnactnulajedna píše:
Jako pardon, ale to, že mu nestojí nebo nemá apetit, ani trochu neomlouvá absolutní nezájem o tvoje intimní potřeby. Ty může, jak už tady zaznělo, uspokojovat aspoň částečně jiným způsobem. Takže on to prostě nemá potřebu řešit. Buď z lenosti, nebo z nezájmu. Zkusila bych na něj nejdřív zatlačit, ať u toho, co děláš sama ve vaně, pomáhá (a může to být v posteli nebo na gauči, ať máte pohodlíčko), že už toho máš dost. Buď pochopí vážnost situace a bude spolupracovat, nebo nepochopí a zase to nechá vyhnít. Pak bych já osobně neměla nejmenší výčitky a hledala jinde. Dobří přátelé a rodiče kdyžtak můžete zůstat, i kdybyste byli séparé, ono by si to časem sedlo. Právě kvůli těm dětem. Není možné, aby ses jim takhle obětovala. Je to trýznění. Pak zase třeba ti bude hloupé opustit partnera v jeho starším věku, až bude potřebovat větší péči, a život pryč…
No zvaž, jestli si tvou loajalitu až tak moc zaslouží :nevim:

Ti chlapi vědí, že žena nechce dětem tzv. ničit rodinu a nechce si finančně pohoršit, mají ji v hrsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
20.5.22 09:45
@Anonymní píše:
Všem opravdu moc děkuji za upřímná slova, zkušenosti, názory a rady. Moc mi to pomohlo si to srovnat v hlavě, co chci, nechci a jak dál.

Nemá cenu se kvůli tomu rozvádět, jak tu někdo psal, že když se mi na nevěru přijde, tak bude následovat rozvod a já budu ta špatná. To totiž budu za špatnou, i kdybych se rozvedla kvůli sexu, bez jiného důvodu, s chlapem, kterého mi běžně lidé závidí. To radši budu riskovat šťastnější život s tím rizikem a nebudu rozbíjet preventivně rodinu. I když si nemyslím, že by to mělo prasknout, vzhledem k jeho nezájmu o mé aktivity. V životě mi třeba ani nepodal zvonící telefon, natož, aby třeba zkoumal, kdo mi volá, natož nějaké zprávy apod., natož aby něco zkoumavého podnikal v reálném životě. Z tohohle hlediska jsem asi klidná.

Děkuji za ten vhled, že on není prostě prima chlap s malým sexuálním apetitem, kterého bych měla na rukou nosit, ale fakt sobec, který si neumí představit moji nevěru, ale neudělá vůbec nic pro to, aby nenastala. Opravdu jsem se za ty roky snažila, opravdu hodně, jemu je nepříjemné o tom mluvit, natož s tím něco dělat. Kolikrát jsem se snažila navodit nějakou atmosféru, když bylo dítě u babičky na týden, když jsme byli na společných dovolených, když byl prostě jen fajn večer… a nic. :nevim:
Ne, neubližuje mi ta situace, ubližuje mi on. A ví to. Já o tom mluvím zcela otevřeně.

Asi milenec bude nejlepší volba. Já budu spokojená fyzicky a on bude spokojený, že mu konečně dám pokoj a nebudu po něm nic chtít, asi si ani nevšimne, že nic nechci.

Dělit se o mě nemusí, neb si mě nebere, ani se nemusí bát, že chytne nějakou nemoc, neb ty jsou pohlavně přenosné. Tak co jiného… Už takhle dál žít nechci, ale nechci ani pálit mosty a ubližovat dětem, které tátu milují a ani já nechci přijít o svého nejlepšího kamaráda.

Díky všem.

Bacha na to, najít si milence není tak jednoduché a výsledek je značně nejistý. Když pominu problémy s milencem jako například jeho zamilování, jeho (ne)kvality, může tě podrazit, tak potom můžeš mít ještě i ty problém morální. Na začátku se to může jevit jako zábava ale pak se může vše velmi rychle obrátit. Přeji hodně štěstí. Být ve 30 bez sexu je opravdu nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
20.5.22 09:47
@Anonymní píše:
Doufala jsem, že mě to dožene až později třeba po čtyřicítce, kdy budu mít na krku puberťáky a to poslední, na co budu mít myšlenky, bude sex :mrgreen:Spíš mě překvapuje, že on si nabrnknul o 20 let mladší holku a teď se diví, že chci ve třiceti sex. Když nechce on, měl by přijít a říct mi, ať si to najdu jinde, když to nebudu tahat do rodiny a nebudu mu o tom nijak vyprávět. Ne dělat děsně pobouřeného jen při zmínce o nevěře jiných. V tomhle je to sobec, no. Uvaří, postará se o děti, kamkoliv mě odveze, cokoliv přiveze, děti večer uspí a mě nechá jít do kina do noci, nic není problém, jen tohle. A Z.

Mně je přes 40. A v potřebách fakt žádná změna. Naopak. To pak má na to člověk víc času, puberťáci už si jedou svoje. Jako vám je teprve 30 a tohle? Neznám vás, ale R. I.P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
20.5.22 09:55
@Anonymní píše:
Jo, toho se bojím, jestli dokážu oddělit ten sex od citů, kdybych se zamilovala, byla by to konečná. To se nesmí stát. Nebo kdybych otěhotněla, to bych asi hodně blbě vysvětlovala.
Ale určitě nechci jít cestou jednorázovek, také bych si musela najít někoho stálého, spolehlivého a možná i zadaného, aby za mnou neběhal jak pejsek.
Jo, opravdu bych to chtěla, čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mi to přijde jako dobrý nápad. Ale bojím se a dělá se mi zle z představy, že manžela podvedu. Fyzicky mě bolí žaludek už několik dní, kdy to chci rozseknout. Možná se mi uleví, když to doopravdy udělám a zjistím, že jsem potřebovala jen tohle. Nebo to možná bude ještě horší…
Zakladatelka Z.

Citově a sexuálně vyprahlá. A nezamiluješ se? Tak to těžko. Jenže bez lásky, něhy a sexu to nedáš. Je to celkem jednoduché. Obětuješ rodinu manžela a budeš šťastná s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.22 09:59
@Sedmnactnulajedna píše:
Edit: podle tvého posledního příspěvku mě ještě napadá, že pro něj je to zdrojem tak velké frustrace - že selhává jako muž -, že jakákoli aktivita nebo zmínka v tomhle ohledu ho uvrhava do studu až zoufalství, takže hrát mrtvého brouka je pro něj jediná psychická záchrana. V takovém případě by byla na místě opatrnost, dát mu najevo, že je žádoucí a krásnej chlap, že ho neposuzujes podle genitálu, že byste mohli vymyslet něco příjemného pro oba, aniž by se při tom musel cítit méněcenný. Nevim, jestli nejsem úplně mimo, možná nějaký muž by to mohl okomentovat z mužského pohledu.Příspěvek upraven 20.05.22 v 09:47

To se snažím, dotýkám se ho, objímám ho, říkám mu hezké věci, aniž bych z toho vyvozovala cokoliv sexuálního. To dělám celé naše manželství :nevim: On na to ale poslední roky fakt není.

První rok, dva bylo všechno v pořádku, asi fáze zamilovanosti, to byl skvělý. No, to už je dávno pryč.

• Citovat
  • Upravit
12501
20.5.22 10:01
@Anonymní píše:
To se snažím, dotýkám se ho, objímám ho, říkám mu hezké věci, aniž bych z toho vyvozovala cokoliv sexuálního. To dělám celé naše manželství :nevim: On na to ale poslední roky fakt není.První rok, dva bylo všechno v pořádku, asi fáze zamilovanosti, to byl skvělý. No, to už je dávno pryč.

Tak to sis teda moc neužila, rok, dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
20.5.22 10:02
@cernaselma píše:
Na nejake spolecenske konvence bych se vykaslala, je to pouze svazujici konstrukt. Tady jde o to, ze manzel umyslne nerespektuje Tvoje potreby a je jedno, ze jsou to sexualni potreby. Pokud bych byla na Tvem miste, tak bych mu otevrene rekla, ze si najdu nekoho na sex, PROTOZE ON NERESPEKTUJE MOJE POTREBY. Takze zadne podvadeni, ale ferove oznameni. Vadi mu to? Jeho problem, tak at se s tim srovna, kdyz stejne zijete jako spolubydlici, a ne partneri. Intimita a doteky je neco, co normalni clovek potrebuje.

Pokud není ženská, nebo chlap, nějaká duševně, nebo lidsky vadná, tak to nebývá jen na sex. To je ten velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
20.5.22 10:09
@divine woman píše:
Tuhle diskusi by měly číst všechny, co jdou do vztahu s o 20 let starším chlapem. Tohle nedáš. Buď se psychicky zničíš nebo si najdeš milence.

A tajnosti s milencem, zamilování, paralelní vztah, lhaní, podvádění. Na psychiku ještě větší nápor, než bez milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
20.5.22 10:11
@divine woman píše:
Tuhle diskusi by měly číst všechny, co jdou do vztahu s o 20 let starším chlapem. Tohle nedáš. Buď se psychicky zničíš nebo si najdeš milence.
A tajnosti s milencem, zamilování, paralelní vztah, lhaní, podvádění. Na psychiku ještě větší nápor, než bez milence.
@Sugarvan píše:
Na to je úplně jednoduchá odpověď, tvůj manžel si nemůže myslet že dokážeš žít bez sexu. Pokud je pár bez sexu tak jsou kamarádi a ne partneři či manželé. Je to těžké, ale musíte o tom normálně hovořit a jasně mu musíš říct, že pokud nebude sex s ním bude sex s někým jiným. Určitě mu řekni že to nemyslíš ve zlem, ale musí si uvědomit, že takto žít nelze. Klidně mu řekni, že ti mu na něm záleží, a že chceš dále mít krásné manželství, ale sex si budeš řešit holt po svém. Pokud by měl něco proti tak mu vysvětli, že tohle není manželství ale přátelství. Je to určitě lepší a férovější cesta, než utajovat nevěru.
:mrgreen: :mrgreen: To je gól. Takhle to nefunguje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
20.5.22 10:12
@divine woman píše:
Jenže padesátka je na rozdíl od třicítky v přechodu a tedy pravděpodobně také v sexuálním útlumu. A to je tedy sakra rozdíl. Žádný stejný výsledek.

To není pravda. V útlumu jsou leda tak ty, co jsou zasekaný v nějakým ne úplně ok vztahu. Který mají doma chlapa, kterej už k tomu už není, nebo je dlouhodobě sejří. Akorát blbej věk na to najít funkční protikus. Ne každá sní o výrazně mladším hřebečkovi a vrstevníkům už to zas tak nefunguje. Jsme se zrovna nedávno s kamarádkami bavily, že ten věk k padesátce 50 je dost na prd, když ženská hledá partnera, a to i když ten zájem o ně ještě je. Buď mladší chlapi, kteří jsou ale mentálně jinde (a spíš si představují tu péči než partnerství), nebo vrstevníci, s kterýma už začíná být, nebo dokonce už dávno je, posteli houno. A to si spíš nechá nakecat dvacítka, že sex není tak důležitej, než čtyřicítka, padesátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75757
20.5.22 10:36
@Tofifea píše:
To není pravda. V útlumu jsou leda tak ty, co jsou zasekaný v nějakým ne úplně ok vztahu. Který mají doma chlapa, kterej už k tomu už není, nebo je dlouhodobě sejří. Akorát blbej věk na to najít funkční protikus. Ne každá sní o výrazně mladším hřebečkovi a vrstevníkům už to zas tak nefunguje. Jsme se zrovna nedávno s kamarádkami bavily, že ten věk k padesátce 50 je dost na prd, když ženská hledá partnera, a to i když ten zájem o ně ještě je. Buď mladší chlapi, kteří jsou ale mentálně jinde (a spíš si představují tu péči než partnerství), nebo vrstevníci, s kterýma už začíná být, nebo dokonce už dávno je, posteli houno. A to si spíš nechá nakecat dvacítka, že sex není tak důležitej, než čtyřicítka, padesátka.

Ježiši přesně! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Sehnat po páďu chlapa není problém, ale sehnat vrstevníka, se kterým se dá fungovat nejenom partnersky, ale navíc není mrtvej na spodek, to je maturita. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.5.22 10:40

@Tofifea Všem ženám, které prošly přechodem bez problémů, gratuluju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.22 10:41
@sirikit píše:
Ježiši přesně! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Sehnat po páďu chlapa není problém, ale sehnat vrstevníka, se kterým se dá fungovat nejenom partnersky, ale navíc není mrtvej na spodek, to je maturita. :roll:

Tak vidíte, vy mi tu vyčítáte, že jsem si ve dvaceti našla starého partnera, ale kdybych měla vrstevníka, tak v padesáti řeším ten samý problém.
Takhle budu nejspíš v padesáti docela zachovalá vdova a budu si moct znovu vybrat :mrgreen:

Anonymní Z.

• Citovat
  • Upravit
911
20.5.22 10:47

Ahoj, na rovinu, tvůj muž je starej pařez. Jinak to ani dopadnout nemůže. Oznam mu ze jsi ještě mladá kočka a jako jeptiška žít fakt nebudeš..řekni mu ze pokud we nespamatuje bude si ten zadek za 20 let utíkat sám. Normálně mu to řekni konkrétně a na tvrdo.On ve 30 kukal, jak divoch a tebe o to připravuje. Nevadí mu to. Myslím si, že si až moc hodná holka. Ale hodné holky si nezakukaj pořádně nikdy. :kytka: prestan se litovat a trošku ukaž ze si tohle líbit nenechas. Ze nesnese milence??? No tak ať se snaží. Jinak bude. A ne jeden. Věř mi že toho probere..dědka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
20.5.22 10:51

Jo a kdyby měl problémy se stáním, existují takové prasecky co to vyřeší. :cert: stačí jen chtít. Myslím, že je problém ten že mlčís a jemu to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová