Manželův nadřízený mě přitahuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
8.2.13 21:00
@chatwenna píše:
To neni moje realita… :) To je vseobecne znamy fakt. Nemusi se ti to libit, muzes se rozcilovat, ale to je tak vse, co s tim muzes delat protoze fakt, ze dve tretiny populace jsou neverne, neovlivnis :))

já to nechci ovlivňovat, já žiju svůj život a ty svůj :)

• Citovat
  • Upravit
3379
8.2.13 21:02
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,musím se s něčím svěřit… Vedoucí mého manžela je děsně sexy, přitahuje mě a myslím, že i já jemu se líbím. Kdykoliv jsem manžela v práci navštívila, zajiskřilo to mezi námi a nemohli jsme od sebe odtrhnout pohledy. Ehm problém je v tom, že já svého manžela mám moc ráda, miluji ho. Máme půlroční dceru. On má taky manželku a dvě děti. Všemu se bráním, nechci rozbít rodinu ani naši ani jeho. I když touha po něm je fakt silná. Je to touha po jiném muži, jiných citech a po jiném sexu. S manželem nám to klape tak nějak ve všech směrech. Nemohu se zbavit ale myšlenek na jiného… :| :oops: Měla jste to taky některá tak? A jak to dopadlo?

Víš co? Nech to panu Platóóónu,,, neuškodíš tím nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.2.13 21:03
@sieta.m píše:
já to nechci ovlivňovat, já žiju svůj život a ty svůj :)

Nejsem si tak uplne jista, ale mam pocit, ze obe zijeme na stejne planete ;)

• Citovat
  • Upravit
3379
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,

musím se s něčím svěřit… Vedoucí mého manžela je děsně sexy, přitahuje mě a myslím, že i já jemu se líbím. Kdykoliv jsem manžela v práci navštívila, zajiskřilo to mezi námi a nemohli jsme od sebe odtrhnout pohledy. Ehm problém je v tom, že já svého manžela mám moc ráda, miluji ho. Máme půlroční dceru. On má taky manželku a dvě děti. Všemu se bráním, nechci rozbít rodinu ani naši ani jeho. I když touha po něm je fakt silná. Je to touha po jiném muži, jiných citech a po jiném sexu. S manželem nám to klape tak nějak ve všech směrech. Nemohu se zbavit ale myšlenek na jiného… :| :oops: Měla jste to taky některá tak? A jak to dopadlo? ¨¨

Víš co? Nech to panu Platóóónu,,, neuškodíš tím nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@G12 píše:
A teď se dozvíš, že to máš tak jenom ty, ostatní jsou věrní a ty vnucuješ ostatním svůj názor. jen počkej :mrgreen:

Ouuuu jééé… :) Aspon nejsem naivni :)

• Citovat
  • Upravit
cher
8.2.13 21:06
@chatwenna píše:
Ouuuu jééé… :) Aspon nejsem naivni :)
:hug: nezlob se na mě, že mám jiné partnerství než ty. JInak je už tu založena z recese diskuze -Klub naivních hus, můžes se tam začíst :mavam: nás „naivních“, co rozčilujeme podobné jako ty, je více
  • Citovat
  • Upravit
chatwenna
8.2.13 21:13
@sieta.m píše: :hug: nezlob se na mě, že mám jiné partnerství než ty. JInak je už tu založena z recese diskuze -Klub naivních hus, můžes se tam začíst :mavam: nás „naivních“, co rozčilujeme podobné jako ty, je více

mam spis pocit, ze ja rozciluju tebe, ne naopak ;) ja nemam zadne partnertstvi, mimochodem… ja netvrdim, ze te partner podvadi, tak proc jsi vztahovacna, ze by potrefena husa..? :) ja jen rekla, ze pravdepodobnost toho, ze partner podvadi (bude podvadet) je vyssi nez opak… at si to kazdy prebere podle sebe, ne? :) ja tomu verim, ty ocividne ne… tak ti blahopreju, at ti to dlouho vydrzi :hug: uprimne..

• Citovat
  • Upravit
3379
8.2.13 21:15
@sieta.m píše: :hug: nezlob se na mě, že mám jiné partnerství než ty. JInak je už tu založena z recese diskuze -Klub naivních hus, můžes se tam začíst :mavam: nás „naivních“, co rozčilujeme podobné jako ty, je více

Každá žena je naivní husa v životě, já byla také, pak záleží, jak s tou naivitou naloží. Já jsem zásadová, a to na základě mé minulé naivity. Ale je fakt, že jsem tedy na základě ní, dost přitvrdila, ale jsem spokojená, a to je pro mne finále mé minulé naivity :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
8.2.13 21:16
@chatwenna píše:
mam spis pocit, ze ja rozciluju tebe, ne naopak ;) ja nemam zadne partnertstvi, mimochodem… ja netvrdim, ze te partner podvadi, tak proc jsi vztahovacna, ze by potrefena husa..? :) ja jen rekla, ze pravdepodobnost toho, ze partner podvadi (bude podvadet) je vyssi nez opak… at si to kazdy prebere podle sebe, ne? :) ja tomu verim, ty ocividne ne… tak ti blahopreju, at ti to dlouho vydrzi :hug: uprimne..

nerozčiluješ :kytka: jen reaguju na to, že se s tvýma názorama neztotožňuju, nic víc. A přála bych ti zase naoplátku upřímně potkat podobného muže, jako mám já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.13 21:18

Mám podobnou zkušenost! Nakonec jsem to ustála, snažila jsem se dotyčnému vyhýbat smazala kontakt z mobilu. A rozhodne na nej nemyslet pri sexu jako nektera uvedla tady slečna, protože by te to jeďte více táhli za nim. A kdykoliv jsem si na nej vzpomela hned jsem si vzpomela na muze a syna ;)) kterého bych za nic nevyměnila.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
8.2.13 21:19
@sieta.m píše:
nerozčiluješ :kytka: jen reaguju na to, že se s tvýma názorama neztotožňuju, nic víc. A přála bych ti zase naoplátku upřímně potkat podobného muže, jako mám já.

Pockej, za mym nazorem neni spatna zkusenost… :) Ja sice nejsem zrovna vykvet vernosti, co budeme povidat, ale ja nejsem nikterak zatrpkla… :) Samozrejme, ze muzou byt pary, kde to funguje, ale je jich min, nez tech druhych, no… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17014
9.2.13 10:09
@chatwenna píše:
Neverim na vernost do konce nasich dni… :) Pravdebodobnost, ze ji podvadi (bude podvadet) manzel, je vyssi nez, ze ji nepodvadi… :) Takze tak…

Nevím, ale tvůj život s takovýmhle přístupem nebude moc šťastný. No, ale jestli to i tvůj manžel bere stejně, tak pak jste se hledali :mrgreen: Většina lidí má v životě i jiné hodnoty, než jen sex :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.2.13 10:09
@sieta.m píše:
Tvoje realita, nemusí být realita ostatních
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.2.13 10:11
@chatwenna píše:

Jo aha, beru zpět toho manžela, to si musíš lépe vybírat partnery, ne chlapa, kterej ti udělá dítě a neplatí ti. To nemyslím špatně, ale ono je to tvoje chyba, s takovým přístupem který máš, nikdy pořádného chlapa nenajdeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.2.13 11:25
@monika32 píše:
Jo aha, beru zpět toho manžela, to si musíš lépe vybírat partnery, ne chlapa, kterej ti udělá dítě a neplatí ti. To nemyslím špatně, ale ono je to tvoje chyba, s takovým přístupem který máš, nikdy pořádného chlapa nenajdeš :hug:

HAHA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí