Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,musím se s něčím svěřit… Vedoucí mého manžela je děsně sexy, přitahuje mě a myslím, že i já jemu se líbím. Kdykoliv jsem manžela v práci navštívila, zajiskřilo to mezi námi a nemohli jsme od sebe odtrhnout pohledy. Ehm problém je v tom, že já svého manžela mám moc ráda, miluji ho. Máme půlroční dceru. On má taky manželku a dvě děti. Všemu se bráním, nechci rozbít rodinu ani naši ani jeho. I když touha po něm je fakt silná. Je to touha po jiném muži, jiných citech a po jiném sexu. S manželem nám to klape tak nějak ve všech směrech. Nemohu se zbavit ale myšlenek na jiného…![]()
Měla jste to taky některá tak? A jak to dopadlo?
Víš co? Nech to panu Platóóónu,,, neuškodíš tím nikomu.
@sieta.m píše:
já to nechci ovlivňovat, já žiju svůj život a ty svůj
Nejsem si tak uplne jista, ale mam pocit, ze obe zijeme na stejne planete ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,musím se s něčím svěřit… Vedoucí mého manžela je děsně sexy, přitahuje mě a myslím, že i já jemu se líbím. Kdykoliv jsem manžela v práci navštívila, zajiskřilo to mezi námi a nemohli jsme od sebe odtrhnout pohledy. Ehm problém je v tom, že já svého manžela mám moc ráda, miluji ho. Máme půlroční dceru. On má taky manželku a dvě děti. Všemu se bráním, nechci rozbít rodinu ani naši ani jeho. I když touha po něm je fakt silná. Je to touha po jiném muži, jiných citech a po jiném sexu. S manželem nám to klape tak nějak ve všech směrech. Nemohu se zbavit ale myšlenek na jiného…
![]()
Měla jste to taky některá tak? A jak to dopadlo? ¨¨
Víš co? Nech to panu Platóóónu,,, neuškodíš tím nikomu.
@G12 píše:
A teď se dozvíš, že to máš tak jenom ty, ostatní jsou věrní a ty vnucuješ ostatním svůj názor. jen počkej
Ouuuu jééé…
Aspon nejsem naivni ![]()
@chatwenna píše:
Ouuuu jééé…Aspon nejsem naivni
@sieta.m píše:nezlob se na mě, že mám jiné partnerství než ty. JInak je už tu založena z recese diskuze -Klub naivních hus, můžes se tam začíst
nás „naivních“, co rozčilujeme podobné jako ty, je více
mam spis pocit, ze ja rozciluju tebe, ne naopak
ja nemam zadne partnertstvi, mimochodem… ja netvrdim, ze te partner podvadi, tak proc jsi vztahovacna, ze by potrefena husa..?
ja jen rekla, ze pravdepodobnost toho, ze partner podvadi (bude podvadet) je vyssi nez opak… at si to kazdy prebere podle sebe, ne?
ja tomu verim, ty ocividne ne… tak ti blahopreju, at ti to dlouho vydrzi
uprimne..
@sieta.m píše:nezlob se na mě, že mám jiné partnerství než ty. JInak je už tu založena z recese diskuze -Klub naivních hus, můžes se tam začíst
nás „naivních“, co rozčilujeme podobné jako ty, je více
Každá žena je naivní husa v životě, já byla také, pak záleží, jak s tou naivitou naloží. Já jsem zásadová, a to na základě mé minulé naivity. Ale je fakt, že jsem tedy na základě ní, dost přitvrdila, ale jsem spokojená, a to je pro mne finále mé minulé naivity ![]()
@chatwenna píše:
mam spis pocit, ze ja rozciluju tebe, ne naopakja nemam zadne partnertstvi, mimochodem… ja netvrdim, ze te partner podvadi, tak proc jsi vztahovacna, ze by potrefena husa..?
ja jen rekla, ze pravdepodobnost toho, ze partner podvadi (bude podvadet) je vyssi nez opak… at si to kazdy prebere podle sebe, ne?
uprimne..
nerozčiluješ
jen reaguju na to, že se s tvýma názorama neztotožňuju, nic víc. A přála bych ti zase naoplátku upřímně potkat podobného muže, jako mám já.
Mám podobnou zkušenost! Nakonec jsem to ustála, snažila jsem se dotyčnému vyhýbat smazala kontakt z mobilu. A rozhodne na nej nemyslet pri sexu jako nektera uvedla tady slečna, protože by te to jeďte více táhli za nim. A kdykoliv jsem si na nej vzpomela hned jsem si vzpomela na muze a syna
kterého bych za nic nevyměnila.
@sieta.m píše:
nerozčiluješjen reaguju na to, že se s tvýma názorama neztotožňuju, nic víc. A přála bych ti zase naoplátku upřímně potkat podobného muže, jako mám já.
Pockej, za mym nazorem neni spatna zkusenost…
Ja sice nejsem zrovna vykvet vernosti, co budeme povidat, ale ja nejsem nikterak zatrpkla…
Samozrejme, ze muzou byt pary, kde to funguje, ale je jich min, nez tech druhych, no… ![]()
@chatwenna píše:
Neverim na vernost do konce nasich dni…Pravdebodobnost, ze ji podvadi (bude podvadet) manzel, je vyssi nez, ze ji nepodvadi…
Takze tak…
Nevím, ale tvůj život s takovýmhle přístupem nebude moc šťastný. No, ale jestli to i tvůj manžel bere stejně, tak pak jste se hledali
Většina lidí má v životě i jiné hodnoty, než jen sex ![]()
@chatwenna píše:
mam spis pocit, ze ja rozciluju tebe, ne naopakja nemam zadne partnertstvi, mimochodem… ja netvrdim, ze te partner podvadi, tak proc jsi vztahovacna, ze by potrefena husa..?
uprimne..
Jo aha, beru zpět toho manžela, to si musíš lépe vybírat partnery, ne chlapa, kterej ti udělá dítě a neplatí ti. To nemyslím špatně, ale ono je to tvoje chyba, s takovým přístupem který máš, nikdy pořádného chlapa nenajdeš ![]()
@monika32 píše:
Jo aha, beru zpět toho manžela, to si musíš lépe vybírat partnery, ne chlapa, kterej ti udělá dítě a neplatí ti. To nemyslím špatně, ale ono je to tvoje chyba, s takovým přístupem který máš, nikdy pořádného chlapa nenajdeš
HAHA
já to nechci ovlivňovat, já žiju svůj život a ty svůj