Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V létě sport, rybaření, výlety, festival, koncerty…
v zimě scrable, kostky, šachy, sport (v hale), koncerty, občas skočíme do baru…
je toho hodně…
Děláme společně většinu věcí ( nákupy, procházky, výlety, atd..) hlavní je, že si máme stále co říct a nevázne komunikace…
Vzájemně si lezeme na nervy.
Chvilku já jemu, pak on mi.
Jinak jsme po 9 letech zavedli babičkám co 14 denní návštěvu dětí a spánkem u nich. Musím říci, že je to super, po letech jsme změnili vztah, takže bowling, večeře, kino, nebo prostě jen vínko doma u televize.
Příspěvek upraven 08.02.13 v 08:51
Tak my teda když máme volnou chvilku tak si dáme víno a prostě kecáme. Jednou za čas jdeme do restauračky, v létě dovča a jinak relax ve výřivce…času moc není ![]()
@k.a.c.k.a.1 píše:
Vzájemně si lezeme na nervy.![]()
![]()
Jo tak to přesně děláme i my. ![]()
@lukresia píše:
Děláme společně většinu věcí ( nákupy, procházky, výlety, atd..) hlavní je, že si máme stále co říct a nevázne komunikace…
Podobně, prostě spíš je o společně stravném času, nežli o tom co přímo. Ale určitě výlety, procházky nebo občas i stolní hra, kecání a kecání
o všem možném. Každého zajímá něco jiného ![]()
My hodně chodíme do kina, nebo se prostě válíme u filmu doma, občas ten scrablle, a taky dcera má hodně závodů takže jezdíme s ní po závodech..když závod nemá jsme ráda že jsme doma
my si hodně povídáme a děláme si pořád z něčeho srandičky ![]()
A v létě motorka, to je náš společný koníček, takže vlétě jinou činnost neprovozujeme.
Chodime do nasi oblibene kavarny na kafe a mame chvilku pro sebe bez deti. Jinak divadlo, sport, kino
Docela mě nadpis pobavil ![]()
Všechno vyplyne ze situace. Kolikrát stojíme jak ty blbečci v kuchyni a nalijeme si vínko, něco zobeme a povídáme si o všem možným. Kolikrát ani díky tomu nevečeříme ![]()
Jinak společné dovolené, rybaření, děti, společně občas i vaříme a tak.
A taky hlavně trávíme každý občas sám se svými koníčky - manžel jezdí do Alp na hory, já s kamarádkou na wellnes - což je taky důležitý.
Jo a ještě máme jeden společný koníček a to plochou dráhu ![]()
Příspěvek upraven 08.02.13 v 08:59
Tak my jsme docela zaneprázdnění, manžel pracuje a studuje a já taky studuju takže toho volného času moc neni. Manžel přichází z práce v pět, no a pak večer cvičíme společně:) někdy zajdem na večeři ( třeba včera), máme 3leteho a nikoho kdo by hlídal takže je to složitější. O víkendech se vetsinou taky " podrizujem " malému, chodíme plavat, do dětských muzeích, na hřiště, na procházky, do dětských center.
Společně odpočíváme, čteme si, koukáme na filmy, kino, divadlo, procházky, občas večeře, v létě výlety.
Hodne ctu noviny a pak mu vykladam co je kde noveho a na co vedci prisli, nekdy v sobotu ponocujem a treba ve dve rano jedem na pumpu bro bagetu, v lete chodime v noci na prochazky
nebo jezdime k vode
Největší zálibu máme v zimě v běžkování, cestování, rádi poznáváme nové krajiny a strašně nás baví dobré jídlo, takže poměrně často si zajdeme do restaurace na nějakou šmákotu
Jinak doma občas hrajeme PS3, jednu naši oblíbenou hru na „reset“ hlavy…
a pořád se něčemu řechtáme, já jsem dost péro, snoubenec říká, že ty moje hlody by měl zapisovat
Máme ještě jednu společnou zálibu - učíme se jazyky, to nás docela baví, předháníme se kdo si víc zapamatuje a docela to funguje ![]()
Ale máme i dny, kdy si připadám, že nejsme úplně „kompatibilní“
Objeví se třeba jednou za půl roku, tak 2-3 dny, z ničeho nic, prostě počasí nebo co já vím… Ale vycítím je a když nastanou tak si víc hledím sebe
Pak je to zase o. k. ![]()
Jezdí mi domů jen na víkendy, takže je si vždycky o čem povídat ![]()
nejradši mám, když spolu ležíme na gauči, držíme se za ruce a meleme nesmysly a nebo jen mlčíme a tulíme se ![]()
Ahoj, zajímá mě jak trávíte volné chvíle s chlapama? Co děláte, čím se bavíte?